"som en jävla fjäderapa"


Vilka jävla dagar det är nu för tiden. Det är en bra tid helt enkelt, jag undrar hur många gånger jag skulle kunna konstatera det, hundra gånger om tror jag, minst, för varje dag blir jag bara säkrare och säkrare. Igår dansade vi vals i två timmar efter skolan, inhyrda Greger lärde oss. Jag fick agera man åt corre, hon sa att jag förde dåligt. Men vi skrattade och skrattade och blev valskungarna. Idag chillade jag i skolan på min lediga dag, jag var faktiskt förvånad över att se mig själv i skolan på en onsdag och det var inte helt galet, speciellt inte idag. Efter klockan två fick jag vara smakråd, agera klädhängare och dricka kaffe, mycket trevligt. När jag kom hem pratade jag med mosi i telefon i tre timmar. Ibland har man mycket att prata om, jag pratar mycket nu för tiden, moa sa att hon gillar det. Förövrigt så är det jävligt nice när man inte tror på sig själv, men då har fina vänner som tror på en, vilket leder till att man gör det där som man egentligen inte vill. Sen i slutändan blir allt bra och då känner man sig så jävla grym.

Jag hade en gång en dröm


Jag måste faktiskt erkänna att denna låt är med bland mina favoriter på finfina låtar. Annars så har jag och pappa drygat precis hela dagen. Jag har till och med jagat honom med disktrasan i hela huset, det hela slutade med att han kollapsade först för att han skrattade så mycket. Då började jag skratta. Sen skrattade han ännu mer för att jag seriöst trodde att han var rädd för disktrasan. Det trodde jag ju naturligtvis bara för att själv är så jävla rädd för den. Då skrattade vi ännu mer. Åk aldrig mer till norge, okej?

Det var jag som slutade lycklig
Tiden går fort när man har kul, och det stämmer så jävla bra. Det drog igång redan i Fredags då jag och moa var busiga och struntade i matteprovet, IGEN! Stålgänget hängde istället på stan ett tag för att akutleta efter bikinis då vi skulle bada tunna senare på kvällen. Vi drog sedan vidare hem till mormor utan Cornelia. Där drack vi rövin och lyssnade på gamla godingar som Elvis. När Cornelia var färdig med sitt pluggande och alla hennes fredagsmåsten hämtade hon upp oss och vi drog ut mot Orresta till Mangemagnus. Vi hittade tillslut fram eftersom både mitt lokal och närminne är så jävla grymt! Orresta, mitt ute i ingenstans. Där fanns det iallafall en hel drös med stört sköna människor. Under kvällen grillade vi, badade bastu och tunna. Det dracks en del vin, öl och whisky. Kvällen slutade finfint. På Lördagsmorgonen hämtade Cornelia upp mig på hällaparkeringen. Verkligen en räddare i nöden. Vi chillade hela dagen. Gick till macken och köpte årets första glass, stekte ute i solen och lyssnade på Ted Gärdestad. Vid fyra drog vi till Thomaskyrkan och gick på Jenny&Emmas fina gala. Dom var hur duktiga som helst! På kvällen drog vi till Cornetto för att käka och fira Jenny&Emmas lyckade gala! Som sagt, har helgen vart hur trevlig som helst. Jag hoppas att jag får en sommar som kommer att se ut precis som denna helg gjort. Åka bil hit och dit, chilla, grilla, skratta, skratta och skratta. Förövrigt har jag fått ännu ett nytt smeknamn som jag inte gillar. Hrmpf.Körkortsjävlar!


Vilken dag, smet hem lite tidigare från skolan för att jag skulle hinna plugga till matteprovet som jag skjöt upp tills imorgon, ändå har jag inte pluggat i mer än en timme ungefär. Dock har jag hunnit mycket annat. Jag har sovit, handlat tills imorgon och pratat ljungiska med kotte&pappa. Glömde ju förövrigt nämna att han är hemma igen. Så jävla fint. För ett litet tag sen var Rebben och Mozart här i Ramnäs och hälsade på. Rebecka & Cornelia tog nämligen körkort idag, dom jävlarna! Jag kan inte säga något annat än att jag är så jävla avundsjuk att jag dör, men samtidigt måste jag även erkänna att jag är väldigt stolt över dom, därför hoppas jag också att dom är lika stolta över mig sen, för nu jävlar, nu är det min tur! Imorgon blir det en mysig dag! Mitt ute i ingenstans, blir säkert lika trevligt som igår.

Drar längtan bort med mig

Man skulle kunna tro att jag är hög, fast det är jag ju inte. Skulle passa som en såndär rolig P-grupp. Jag svävar inte på rosa moln, men allt känns löjligt lätt, stört. Imorgon har jag matteprov som jag inte har hunnit plugga till faktiskt. Men vem orkar bry sig? Jag orkar inte bry mig om småsaker längre, jag får ta det som det kommer helt enkelt. Nu behöver min kropp sömn. Lite fnissig är jag allt.

Aprildagar

Jag har kommit fram till att April är en hilma fin månad, det är nog även därför jag tycker att varje dag känns fin. Dagen som just passerat var fin även den, jag skrattade mig igenom den. Och jag stör mig inte längre på minsta lilla sak, jag liksom bara glider med. Idag kände även Cornelia att det var fin stämning i skolan, precis som jag också kände för någon dag sen. Dock kanske det också berodde lite på att vi satt och tittade på tågbiljetter till peace&love. Förövrigt sket vi i våran samhällslektion idag som är på två timmar. Man skulle läsa en bok, vi dissade det och bänkade oss istället alla tre vid en och samma dator. Sen skrattade vi konstant åt alla ":pPpPPPppPpP"-grupper som fanns på ansiktsboken, tror jag fick träningsvärk i magen av det. Imorgon är det onsdag, det säger väl allt?

Inatt drömde jag förresten att Joakim Berg stod utanför mitt fönster och sjöng "fix you" en morgon när jag vaknade. Det är stört.

Stört

Det känns som att jag alltid börjar mina inlägg med "veckan har vart fin" "idag var det en fin dag" eller "helgen var fin", trots detta måste jag ändå säga att även denna dag har vart fin. Jag övningskörde till Älsklingstuna och shoppade gärnet med mamma och kotte. Inte helt fel. Så nu är mina studentklänningar fixade, längtar som fan. När jag kom hem var jag till och med tvungen att dra på mig mössan när jag provade klänningarna. Vilken kick jag fick!

Annars har jag börjat sagt "stört" till lite vad som helst, vilket i sin tur har smittat av sig på mamma tydligen. Hon sa idag att kjolen jag köpte var "stört snygg". Både jag och kotte tittade på varandra, sen skrattade vi.

Dom står och drömmer


Veckan har vart jävligt fint. Jag är inte det minsta less på att gå till skolan just nu, jag är bara lite less på att plugga. Det känns som att alla känner att det är nära nu, vilket skapar en väldigt fin stämning. Igår hängde vi på espressohouse, becka tyckte att vi skulle tänka på något annat än skolan och läxor. Dock är det något som finns i mitt huvud hela tiden, men jag är inte sådär löjligt nära bristningsgränsen som jag var för ett par veckor sen. Då var jag äckligt stressad. Nu har jag kontroll igen. Vi bokade även limmo till balen, som jag längtar.

Dom två största ångestmomenten har sakta börja försvinna. Biståndsrapporten och mattelektionerna. Mattelektionen var till och med givande i Torsdags och jag kände även där att jag hade kontroll på läget. Sen körde jag och moa fast, då kläckte hon ur sig en kommentar som löd "Nu måste vi tänka, det är ju det!". Vi har ungefär under hela kursens gång stört oss på att vi inte förstår vad vi gör, därför brukar vi säga att vi inte behöver förstå, det är bara att göra. Nu kunde vi inte ens bara göra.

Annars så välkomnade jag Jenny till singellivet igår och i sista sekund så dissade jag hennes superfina erbjudande om att dra ut och fiska med henne, jag lovade att vi skulle göra det inom en väldigt snar framtid. Jag hoppas att hon inte blev allt för besviken.


Då är ensamhet ett ord som inte finns

Om nätterna sover jag inte bra, jag vaknar minst femton gånger under en natt nu för tiden och jag har aldrig tidigare i mitt liv drömt så mycket mardrömmar. Jag sover alltid med lampan tänd, och när jag vaknar är jag så varmt att jag nästan flyter bort. Får därför sova med fönstret öppet. Men jag gillar ändå läget. Jag gillar att jag sitter och lyssnar på suspicious minds och har en såndär fin jagmårbra-känsla i magen. Jag gillar verkligen att jag slipper bära mina klumpiga kängor utan istället kan bära mina svarta och lätta vårskor. Jag gillar att termometern inte längre visar något minustal. Jag gillar att jag kan gå till tåget i min skinnjacka på mornarna utan att frysa. Jag gillar att varje gång jag kollar ut genom fönstret kan se solen skina och en blå himmel. Jag gillar att jag slipper irritera mig på att jag måste gå på snö, utan istället kan jag irritera mig på att det är så mycket grus på vägarna. Jag gillar att jag sett den första flugan. Jag gillar att man kan steka i solbrillor och se lite coolare ut än i vanliga fall. Jag gillar att det verkligen är vår nu. Jag gillar allt med våren. Jag gillar även att det är ganska prick 8 veckor kvar till studenten. Jag gillar att det är 3,5 veckor kvar till balen. Jag gillar att gårdagens största ångestmoment inte finns längre, biståndsrapporten lämnas in imorgon. Det jag ville förmedla var, allt känns så jävla fint.


Kom ihåg att du är dödlig.

Det har vart en såndär fin dag idag. En såndär fin dag, som man känner att den kommer bli bra redan när man sitter på tåget till skolan på morgonen och lyssnar på hello saferide, och en såndär fin dag som man skrattar sig igenom, och som man skrattar som en galning på, trots att man egentligen inte borde, utan istället borde man hålla käften och lyssna. Men är det första dagen efter lovet, så får man faktiskt skratta hur mycket man vill. Speciellt när man har så fina och roliga vänner som jag har, och speciellt med tanke på att vi verkligen är vänner nu, haha! Annars så kom vi faktiskt nästan i tid till vår estetlektion idag (tro det eller ej!!!), jag var på en väldigt intressant geografilektion och vi åt en jävligt god lunch. Efter skolan kom johan&johan hit. Vi skulle plugga natur, vilket vi inte gjorde till en början då Johan absolut inte kunde gå med på att låta nattis byta däck på forden. Det finns nog fan ingen envisare unge än den där mannen. Sen pratade vi om studenten.

Jag skulle även vilja svara på Cornelias kommentar som hon lämnade i inlägget nedan. Jag ber faktiskt om ursäkt för att jag ibland använder "jävla" lite för ofta. Har under den senaste tiden använt väldigt många svordomar, både när jag pratar och skriver. Jag vet inte vad som hänt, men jag vet att jag ska bättra mig. Nu ska jag fortsätta med att klunka vatten ut min muminmugg. Observera muminmugg och inte lillamymugg.

Jag är jag för att jag inte är du. Och Erik är min nya idol.

60


Imorgon är det slut på ledigheten. För sista gången. Idag var jag upp vid halv nio och pluggade. Stoltflicka91@hotmail.com. Jag har även hunnit smackat upp övningskörningskylten på bilen och åkt lite, till västerås. Kanske råkade hämta ut min kamera. Så jävla glad blev jag. Det bästa av allt, den funkar!
Nu är jag så jävla trött att jag skulle somna på två röda om jag la huvudet på kudden. Därför ska jag låta bli med det, istället ska jag öppna teoriböckerna. Så jävlar ovärt inlägg, ska skriva bättre imorgon. Om jag ens kommer upp ur sängen, kommer ha sån jävla träningsvärk. Så jävla nice.

Skipbo

Jag har spelat skipbo som en liten pensionär de senaste dagarna. Dock är det inte så jävla kul att spela det med mamma och kotte som har knarkat spelet det senaste halvåret, kotte spelade det till och med, med sig själv idag. Inte så konstigt att man då vinner en gång av tio. Men annars är det mesta fint. Skolan drar för min del igång i övermorgon, jag ska någon dag hämta ut min helt färdiga balklänning och räkna ner dagarna för varje dag som går. Nu är det inte långt kvar. Bara att kötta Jessica.

Muminmamma, är plättarna klara?Idag fick jag en såndär jättefin muminkopp som jag har spanat in i flera hundra år men aldrig köpt då den egentligen är för dyr. Men kotte hade tydligen köpt en sån till mig igår med mammas pengar. Hon tyckte att jag skulle ha en lilla My-mugg då jag tydligen är lik henne, speciellt igår då jag dessutom var lite på vrången. Annars måste jag säga att koppen är i en perfekt storlek, varken för stor eller för liten. Perfekt och lagom för att dricka kaffe ur helt enkelt. Funkar även att dricka jordgubbssaft ur den. Så den tackar vi för! Nästa gång blir det en med mumin på, det har mamma lovat mig.

Förövrigt vill jag säga att jag är väldigt stolt över mina vänner som skrev prov i åtta timmar idag, samtidigt som jag själv låg i sängen fram till klockan två och stirrade upp i taket. Annars så är jag lite sur över att lovet fick ett sånt dåligt slut. Jag hatar när lov börjar bra, som det här gjorde. För då får man så höga förväntningar på resten av lovet, och så slutar det alltid med att man i slutändan blir besviken. Att jag aldrig lär mig. Då vill jag hellre att ett lov börjar apdåligt, för då vet man att det inte kan blir så mycket sämre. Och när lovet väl är slut sen, känns allt mycket bättre. Men lovet har ändå vart fint.

Jag.saknar.min.kamera.

-


Jag lyssnar. Och jag älskar det där magiska med live musik, finns nog inget bättre.

7 svåra år


Jag kan erkänna att jag var riktigt jävla trött när klockan ringde klockan åtta imorse. Baksmällan efter en 24timmars lång fest, den tar på en. Inte blev det bättre av att jag visste att jag var tvungen att dra in och plugga för att jag lovat Anna. Men jag har lärt mig en läxa nu. Planera aldrig in något ansträngande dagen efter. Dock gick det väldigt bra till en början då jag fortfarande gick på överskottsenergi, men när klockan började närma sig ett var inte jag med för fem öre. Jag läste och frågade samtidigt mig själv vad jag läste, men fick inget svar. Tror Anna fattade att jag var skapligt sliten. Dock var väl det egentligen ingenting mot vad jag var igår. Att Moa sa att det såg ut som att vi varit med om sju svåra år har ju en anledning. Men vi lyckades supa till ytterligare en gång och vara med om en hel del sköna saker.

Och jag vann just en tävling. Grymt.

Studentkryssning

Sitter i skrivande stund i min ensamhet och äter cheez dippers och är jävligt nöjd över studentkryssningen. Känns som att jag inte gjort något annat än att druckit akohol det senaste dygnet. Men det var det lättb värt. Förövrigt blev jag ännu en gång medveten om vilka fantastiska vänner jag har, samt vilka underbara människor som finns i min omgivning. Ett extra litet tack till min rumskompis moa som stod ut med mig. Ibland får jag för mig att jag får bete mig hur jag vill, haha! Nu ska damen sova. Tack

månen hänger lågt

Aldrig någonsin har en och en halv dag gått så sakta, varför går tiden så sakta? Imorgon ska jag träffa världens bästa människor och tigga en kram av alla fyra. Vi ska på kryssning och vi ska fira. Allt ska kännas bra då. Jag hatar när något inte känns bra, och jag hatar att jag inte vet vad jag vill. Det enda jag vet är att jag inte vill ha det såhär.

Goodbye my lover


"Men jag känner ändå, att nu finns inget att förlora. Nu kommer våren snart, nu kommer varmare nätter och nya människor. Någonstans känns det rätt och någonstans känns det som om jag avslutat ett fint kapitel, bara för att kunna börja på ett nytt. Jag ångrar ingenting"

Jag vet att jag kommer sakna dom där långa nätterna, stunderna då gitarren var framme, spiderman, att kunna ligga vaken en hel natt bara för att kunna titta på dig när du inte såg, morgonmys, stunderna då man inte kunde sluta skratta, alla långa bussresor, det snea leendet, sena nattbesök och tillsist en famn som alltid fanns och framförallt, dom oskyldigt bruna ögonen.

Det är väl lite precis så jag känner. Jag vet inte om jag har gjort rätt eller fel, det hoppas jag att tiden ska visa mig. Jag är i alla fall väldigt glad över att jag har världens bästa vänner. Och när jag tittade ut tidigare idag och såg den klarblåa himlen och att solen sken, insåg jag att det är vår, påsklov och att livet kanske inte är så fruktansvärt trots allt.

Ingen soldat

Jag har haft en fin påsk trots allt. Igår var det jag som var först upp ur sängen. Jag koka kaffe och hämta tidningen åt mamma & pappa. Vi åt en gemensam frukost och drog sedan in till Västerås och fixade några ärenden. Därefter drog vi hem, åt världens godaste mat i lugn och ro och skålade. Senare på kvällen drog jag vidare till Västerås och partade. Temat var lila. Jag hade en lila strumpa med svarta skallisar på, moa lånade den andra. Vi var stöddiga. Dock var jag inte lika stöddig när vi skulle hem och missade bussen. Vi gick i en timme. Jag tyckte mest synd om mig själv då jag hade mina kilklackar. Från Bjudhovda till Gideonsberg. Jag ska aldrig mer säga att mina klackskor är sköna. Idag tog jag världens tuffaste beslut.

Glad Påsk för fan!


Idag övningskörde jag i lite mer än 6 timmar, jag tror jag körde runt 22 mil. Dom flesta som övningskör vet hur trött i huvudet man blir eftersom att man hela tiden måste vara med på minsta lilla rörelse. Men det var bra. Jag körde fan allt som fanns att köra. Imorgon ska jag leta påskägg ensam.

Annars har jag umgåtts med mamma&pappa idag, vilket faktiskt var helt okej. Dom är inte så tokiga trots allt. Jag ser fram emot påskmiddan imorgon. Det ska bli mysigt med stort m. 

Ensam


Jag glömde förövrigt nämna att även balbiljett och biljett till självaste studentdagen är fixad, vilket leder till att man känner att det är riktigt jävla nära nu. Inte blir det bättre av att man ska på studentkryssning på Tisdag, jag undrar verkligen när jag kommer börja bli stressad på riktigt.

Förövrigt vill jag också meddela att jag igår inledde mitt sista lov här i livet. Jag firade med att äta världens godaste baguette. Jag känner att kolhydratsabstinensen har kommit ifatt nu, men det är bara att bita ihop. Både kotte & nattis har dragit till Sälen i några dagar, därför ska jag nu gå och njuta av allt det innebär.

RSS 2.0