rosa helikopterShalala, jag har lika tråkigt som förrut. Om inte tråkigare. Det blev inte någon brödbakning idag. Jag vet inte riktigt vart någonstans på vägen som jag stannade och fastnade. Jag lämnar bakningen till morgondagen istället. Imorgon ska jag troligtvis också hem till min trogna vän Sofi. Även hon ger sig in i vuxenlivet. Blir 18 alltså. Sedan skulle jag behöva plugga ,träna och färga håret också. Tiden tar alltid slut. Förövrigt så tror jag att min kropp fick en kolhydratchock igår. Nu ska jag titta oc.

Palmström!

x
x

1. Herr palmström kom på besök. Gula saken till vänster. Moas trognaste vän tydligen. Fick iaf träffa min...björn.
2. Vi körde world tour. TheKotts och snygga kläder hade vi! Tur att några är på samma nivå som mig ibland.

Stålgänget blev avsläppta vid tågstationen vid ett idag efter gårdag med gödning. Krakarna. Annars har jag inte gjort något vettigt alls idag och timmarna har runnit iväg på ingenting. Nu tänkte jag baka bröd. Jag har inget liv och vill fylla 18.

stål

Rebecka beskriver gårdagen med sjukligt bra ord.
"Vi säger puss på gårkvällen och lägger av ett par riktigt stora skrattanfall"

Jag ger stålgänget en extra puss iallafall! <3

bussen in till stan

x


Stålgänget befinner sig ännu en gång i mitt rum. Det är helt otroligt att alla får plats. Vi har ätit tacos och är sjukligt mätta. Nu ska allt fixas. Vi får se vart vi hamnar och hur kvällen slutar samt vilka band som klipps. Jag tackar att stålgänget finns. Jag ler p.g.a dom! <3


Is

x
Jag tyckte om Leos julklapp lika mycket som han själv gjorde. Jag gjorde dessutom ett tappert försök med att lära Leo skriva sitt egna namn. Jag tror ni kan gissa vem som har skrivit vad. Och helvete vad jag var rödhårig!!

Sista skoldagen på veckan är genomförd! Sista timmen tog jag mig igenom med mitt nya knark. (Corre det var absolut inte kaffe om du nu skulle få för dig det!!!) Två lektioner är faktiskt jättejobbigt. Imorgon kan det bli en jävlabra dag. Ingen skola och sedan är det party i Ramnäs. Christopher ska firas! Jag ska möta upp stålgänget + herr Palmström klockan tre på stationen om planerna går som jag vill. Innan dess har jag tokigt mycket saker att ta tag i. Bland annat så måste jag städa mitt rum. Skulle mina vänner se mitt rum nu skulle de troligen sluta umgås med mig. Så illa är det faktiskt. Jag ska även ha lite klädångest och allt sånt som tillhör. Ni vet? Min sänglampa som jag är beroende av slutade för ett tag sen att fungera. Jag sörjer. Förövrigt så dunkas det en hel del Dr.Bombay på väg till innebandyträningarna nu för tiden.  En viss person har laddat upp för ett sliskbesök där mannen ska spela. Jag kan le. Imorgon är det sanning som gäller!


elden är för svag

xx

Idag köpte jag en kaffelatte. Rebecka övertalade mig efter vi ätit lunch. Vi gick på stan och inom loppet av en timme hann jag bli kär i och köpa två par skor. Båda med klackar. Jag skyller på kaffet. Pappa blev iallafall glad när jag berättade att jag köpt kaffe. Han tror att jag kommer lära mig att "uppskatta" kaffe lika mycket som han. Vi får se vad som händer. Jag har bara lite ångest. Imorgon är det pannkaka och jag hade tänkt äta. Men förövrigt så mår jag ganska bra, det känns förjävla bra. På fredag ska jag se sanningen i ögat, jag hoppas!!

"Jag gråter utan tårar och jag hatar utan själ"

Slutet gör för ont i mig..

x

Dag nummer två på veckan och jag vill nog lägga till ett "redan" på det också. Idag tyckte jag kaffe smakade bra för första gången i mitt liv typ. Rebben lär mig många dumheter hon. Dock var det tydligen inget statuskaffe men jag tycker iallafall att det ser snyggt ut när man springer runt med pappersmuggar i handen. Så lite längre fram ska jag inhandla kaffe med rebecka! Jag behöver min säng nu.

hasta la vista babies!

mental istid

Dagen började med ett rått ägg på min fot och på köksgolvet (och en sur Jessica) Den slutar med en trött Jessica som ännu en gång går och lägger sig försent. Denna gång för att jag pluggat som en jävla tok. Vi har läxa tills imorgon. Vi ska översätta en text om andra världskriget. Från tyska till svenska. Och min "ta-tag-i-skolan-ork" försvann snabbare än vad den varade och kom. Godnatt va!


Read My Mind

x

Förlust på förlust på förlust på förlust... Jag börjar tycka det suger ganska mycket. Idag var det våran match. Frågan är bara varför vi aldrig kan vinna? Idag var det för att målet flyttade sig varje gång vi sköt på det. Bolljäveln ville verkligen inte in. Jag kunde heller inte vara med och spela speciellt mycket för att mitt ben svek mig. Det sög ännu mera! Så idag började jag med cyklingen igen. 3,5 minuter segare än vad jag var i sommras. Illa.

Nu ska jag kämpa med läxorna ett tag. Jag har en hel jävla text att översätta i tyskan. Sedan ska jag titta på andra avenyn som jag har missat.

Förlåt för värdelösa inlägg.

"jag behöver dig. Mer än vad jag vill ha dig."

was a friend of mine

x
x
xx

1. Nytt vinterland vilket gjorde att jag inte ville lämna sängen idag.
2. Smoothie!
3. Hårda bud i Mellerud.

Och eftersom att Moa nu förtiden tror att det är coolt att "våga vägra blogga" får jag skriva åt henne. Idag har hon vart och dansat linedance och nu sitter hon och frestar mig med lantisar.

tusentals händer

Jag fick vid middagsbordet idag reda på att vi har fått nya grannar. Trevligt tänkte jag. En familj med typ tre skrikande barn.  Mindre trevligt tänkte jag. I sommar kommer the Killers till hultsfred och jag ska lika mycket dit! Förövrigt blev det ingen tur till kvicksund. Jag har istället kastat mig in i oc, igen!  Och jag är ganska svart och vit just. Jag känner för dig nu, låt mig låta dig prova.

 En önskan: Att någonting inte skulle kännas, Känner du något som inte känns?


the fallen

Min dator är efter över en vecka nu inne på mitt rum igen. Det känns fel men skönt på samma gång. Dagarna har känts tomma och jag har känt mig naken. Naken och som att jag missat massor med saker. Men vad har jag egentligen missat? Uppdateringar på människorsliv, typ. Iallafall så har jag nu både min thåströmbiljett, franz ferinandbiljett och tågbiljett till stockholm hemma. Det känns för bra och det är lyckan jag har levt på de senaste dagarna.

Igår var jag på bandymatch. Min första riktiga. Jag tror inte att det räknas att jag var publik på granngrabbarnas bandymatcher som ägde rum på vändplan när jag var liten. Det var Sverige - Vitryssland som spelade. Matchen slutade med en vinst på 13-3 till Sverige. Jag och Corre kom på att vi är riktiga svenskar när vi skulle sjunga "Du gamla, du fria". 

Ikväll blir det kväll med stålgänget. Jag vet inte riktigt vad som står på schemat. Jag måste iallafall övertala pappa att han ska komma och hämta mig. Jag vill ha sovmorgon eftersom att det är match på söndag som jag måste vara med på också. Jag får se hur länge mitt ben klarar.

hel igen

"Kaffesumpsfilter" är pappas nya ord vilket han anklagade mig att vara för ett x antal minuter sedan. Han sa också
"Du är ett stort skämt Jessica, vet du det?" Jag är snart tillbaka. Min bästis är hemma! <3

Sverige - Vitryssland ska kollas på imorgon. Krigsmålning är naturligtvis en självklarhet och jag ska sjunga (skrika) nationalsången som jag inte kan till 100%.

Design ska ändras inom en snar framtid!

war

x

Mer efterlängtad än någonsin. Två eller tre inatt. Jag tror jag står ut. Imorgon kan kriget vara över eller blir större. Den som lever får se.

Daddy´s gone

 Jag är med i tredje världskriget utan min armé typ. Därför är jag så inaktiv. Här är iallafall lite uppdatering på vad jag sysslat med de senaste dagarna:

 • Jag har fått mitt hår avkapat!
 • Jag har lyssnar en hel del på Broder Daniel och Ebba Grön.
 • Jag har bokat Franz Ferdinand biljetter med sofie *tjejskrik*
 • Jag har insett att min stereoklocka går exakt en minut före min mobilklocka.
 • Jag har hittat thåström kompisar *ännu högre tjejskrik*
 • Jag har haft slutbetygsprov i matte som gick käpprätt åt skogen!
 • Jag har ätit pannkakor!!!!!
 • Jag har velat haft någon att gå en kvällspromenad med.
 • Jag har gått kvällspromenad ensam.
 • Jag har pajjat mitt knä (igen!)
 • Jag har tittat (tittar nu) på p3-galan

Jag såg också att ett inlägg som jag publicerade för några dagar sen inte blivit publicerat. Jag var tydligen väldigt trött då. Jag citerar. "Jag är inte en människa längre. Människor behöver sova. Jag behöber gå i ide"

Jag kommer tillbaka när kriget är över. Under tiden kan jag nås på min mobil!

"Hjärnan värkte, hjärtat värkte. Skulle jag bli hel igen?"


Mississippi kan vänta

Mer besviken än vanligt. Men jag börjar bli van. Allt (med stora bokstäver) har rasat längre ner än till botten. Jag kommer tillbaka när jag plockat ihop alla min delar. Punkt.

Djävluen och jag.

Mina nätter är tunga och jag har de sjukaste drömmarna. Nu vill jag gå och dra något gammalt över mig. Allt försvann lika snabbt, om inte snabbare.

B

Mina kvällsplaner gick i kras. Lite bara för att jag råkar veta hur den ljudlösa funktionen fungerar på mobilen. Lite också för att tågförbindelserna mellan Ramnäs- Västerås och Kvicksund-Västerås är dom sämsta i världshistorien! Min kropp mår inte alls bra. Jag vill sova.


Jag - Fan va B!
Kotte - Vad betyder det?

10 januari

Kvällen igår var rolig och blev riktigt lyckad. Jag buggade och diggade "en rosa helikpoter". Dock höll jag på att ta livet av mig en gång då jag upptäckte att jag glömt min kamera hemma. Min bästa vän liksom!  Sen är det tråkigt att jag ger ut en andra chans men blir sviken igen. Det är inte många människor jag litar på. Sen finns det vissa människor som jag verkligen hatar. Men jag tackar alla människor på festen igår för en lyckad kväll. Idag får vi se om jag drar in till västerås lite senare och kollar på några band som lirar vid sigurdsgatan. Förövrigt är jag i ett sjukligt behov av en människa som vill se Thåström i Västerås med mig den 26 mars. Så lite som 350 riksdaler kostar mannen att titta på. Så jävla värt! Hör av dig om du är intresserad.

18-års partaj!

x

Dessa snyggingar befinner sig just nu i mitt rum. Alla är egentligen upptagna med att få både hår och ansikte på rätt plats. Kläder och smink ligger både högt och lågt. Mina tjejkunskaper har blivit testade då jag fick hjälpa rebecka med hennes lösögonfransar och jag måste säga att det inte var någon lätt match. Men nu sitter dom iallafall på rätt plats. Dags att fiffla vidare. Snart drar vi till virsbo. Sen är det 18-års party för de tre vännerna. Adioas amigos!

makt!

x
Bilden är snodd från rebben! Mina så kallade djurben..

Sista dagen i skolan idag. Jag är som vanligt ledig imorgon. Idag startade ytterligare en ny kurs. GIS. Jag tror inte jag kommer att gilla kursen. Men jag tror  däremot att jag gillar den nya läraren. Erik. Lagom rolig och seriös. Idag var det träningen igen. Jag utnyttjade min makt då de andra hade fys men inte jag eftersom att jag inte var med. Alla skulle hata mig om jag vore tränare märkte jag. Fast jag gillade att stå och skrika på de som fuskade. Jag blev även med på matchen på söndag fast jag var säker på att jag inte skulle bli med och fast jag inte ville egentligen. Jag hade tänkt börja seriösträna nästa vecka då jag är helt frisk. Men tobbe sa att jag var tvungen att vara frisk och skulle jag inte vara frisk fick jag inte göra något mer än att ligga i sängen i helgen. Så jag blev illa tvungen att vara med på matchen iallfall. Fast innerst inne vill jag vara med. Skälby. Vi måste vinna. Jag hatar press. Men jag gillar innebandy. Nu ska jag duscha och sedan tolka. Igen! ciao.

kärlek är ett brev skickat tusen gånger

Dagen har gått åt till att vara i skolan. Utan stålgänget och för lite sömn hade jag aldrig klarat det. Allt blir så mycket roligare när man inte sover tydligen. Idag startade en ny kurs som jag tror att jag kommer att gilla. Filosofi. Dagen hemma spenderade jag med att göra någonting jag verkligen älskar. (Jag försöker intala mig själv att det funkar) nämligen plugga. Fast idag var det faktiskt roligt.  Jag har tolkat kärlek. Jag har sett så mycket som arrangerad kärlek, lägtan efter kärlek, kärlek till något annat än en människa och en väldigt stark och inre kärlek. Nu har jag det roligaste kvar. Mina tankar, åsikter och jämförelsen. Fast det ska jag göra imorgon. Nu har jag en halv bok att läsa ut tills typ... ja, imorgon skulle jag nog säga.

"En plats stod tom vid bordet -
du, barn, skulle suttit där
och sagt det rätta ordet
och lärt dem vad kärleken är."

fan fan fanAllt har ett slut. Så är det bara. Det är en sak som jag verkligen måste lära mig. Nu är även detta lov slut. Den stora dagen tänkte jag säga. Men imorgon är dagen kommen. Det är tillbaka till helvetet som gäller. Det roliga är att jag nu har lika mycket kvar att gå. Det som är ännu mera roligt är att trean kommer bli ett ännu mera helvete då jag ska läsa 1050 poäng. Men men, imorgon iallfall. Jag ska börja ta tag i mitt liv. Igen. Jag måste lära mig att ha båda fötterna på jorden. Mest av allt måste jag ta tag i skolan. Jag måste lära mig att livet inte är en enda stor fest. Och jag får inte säga att jag inte orkar för det vet jag redan nu att jag inte kommer att göra egentligen. Utan det är bara hålla käften och köra. Samtidigt måste jag även lära mig att leva i nuet. Nu går jag iallafall mot sommarlov igen (hej, låt mig drömma) om det nu är någon tröst.  Imorgon börjar jag också med min så kallade lilla diet. GI. Jag får se hur länge jag orkar/får och vill hålla på. Denna gång vill jag faktiskt se mig själv lyckas. Det skulle vara trevligt med lite omväxling. Jag får se när jag börjar träna igen. Måste faktiskt bli frisk först. Thåström har varit ångestdämparen idag. Fast jag har legat i sängen hela dagen och hoppat in i andras liv bara för att jag inte orkar med mitt eget. Jag tror det heter film. Nu ska jag duscha och ikväll ska jag sova! Imorgon har jag ett liv att ta tag i. Jag måste även plugga... och jag som knappt vet hur man gör längre....

Och det finns ingen bild som ger mig mer kännslor på en och samma gång. Jag minns det. Jag saknar det. Jag vill ha det tillbaka. Mitt liv. Och bilden säger faktiskt mer än tusen ord denna gång...

ingenting någonsin

Jag och moa har drygat i ett x antal timmar.
Klockan är reda halv fyra och jag borde sova.
Jag kommer sova skönt inatt.
Min snygga vän tog körkort idag, jag vill säga grattis.
Jag är sjukligt avis och vill också ha den friheten.
Idag svek Rebecka och gick över till telesnor.
Jag har den snyggaste mobilen i stan.
Så är det med den saken.

Det var nånting som fastnat på mig

x

Asvärd dag i Eskilstuna och Kvicksund idag. Kan inte bli så mycket annat med stålgänget. Dock tog det ett tag innan jag&Cornelia väl kom till Etuna. Sj bjuder ständigt på så många härliga förseningar. Till våran fasa (mest min) stängde affärerna klockan fyra idag. Jag höll på att flyga i taket! Jag var/är sjukligt shoppingpepp! Vi drog iallafall vidare till kvickan med bussen för att spendera de sista två timmarna där. Nu är jag hemma och fryser. Jag funderar på om jag ska köpa en systemkamera eller inte. Det är skola imorgon. ÅNGEST med stort å, understruket, feta bokstäver och med femton utropstecken efteråt. Jag vill inte. Jag orkar inte. Jag hatar det.

B

Jag ville ha min cykel ifred. Ta fram dina egna saker och kom på något istället för att ta mina. Jag blir så less på människor ibland. Speciellt dom jag redan hatar.!!!!!!!!!!!!!!!!!

innan himlen faller ner

xx
xx

Jag sitter och dricker té i min snygga tigermugg. Ute är det ett minustal på cirka 100 och snön är väl upp till knäna ungefär. Sedan att jag är bra på att överdriva vet ju alla. Men jag fattar inte varför snön ska komma nu. Nu är den bara jobbig, asful och dryg. Det enda pluset är att jag får använda mina kängor, som jag har gjort 2 gånger i år tror jag. Men jag vet fortfarande inte om jag tycker det är snyggt eller fult. Idag åkte min bästa vän till Norge igen. Det känns ganska jobbigt, mest för att han har vart hemma så pass länge att jag har vant mig med det. Sen helt plötsligt försvinner han och nu kan ingen göra varmchoklad till mig. Därför blev det té. Rebecka har förövrigt gått med i fjortisklubben i äckeltuna. Hon är och tittar på idolkevin med sina småsyskon. Det roliga är att hon skyller på dom yngre. Som att dom har tvingat med henne att kolla liksom. Jag fick ett sms "Kevin är 3 meter framför mig, jag DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR!" Jag vill också ha någon att dö för. Jag är dessutom tydligen fast i den så kallade föreställningen. Ska jag vara helt ärlig tror jag att jag har huvudrollen i den också.


allt som jag behöver

Jag vet egentligen inte om det är så bra att jag och moa tittar på film/går på bio något mer. Samma frågor kommer alltid upp i huvudet på oss efteråt. Frågor som vi egentligen inte har några svar på. Imorse sov jag till klockan ett. Det beror mest på att jag och moa hade ett intensivt och seriöst samtal igår som slutade klockan tre och med tumme mot tumme. Dock vet jag inte om jag tror på det jag säger längre eftersom att jag bara har sett motsatsen en halv gång. Jag vet att det finns, men tydligen inte i min värld där jag lever. Men nu ska vi göra ett försök och jag ska sluta ge upp. Förövrigt så börjar jag bli rädd för tiden. Nu måste jag lära mig moas mobilnummer...

-

Hahaha. Rebecka är verkligen bra på att citera mig. ""overklig och inte bra film alls" till "håll käften, visa fingret och säger att filmen är spännande". Det roliga var att det stämde också.

twilight

v
Det är bevisat att man kan skratta sig frisk, dock fungerar det inte på mig. För hade det fungerat så hade jag vart frisk som en nötkärna nu. Men det är jag ju inte. Förchill och bio med stålgänget. Jag var jättetrött och irriterad när jag åkte iväg, men det blev så fasligt mycket bättre sen. Bion förresten. Twiligt. 4 av fem stjärnor får den. Den sista stjärnan försvinner för att vampyrer och lite annat ickeverkligt var med. Dock vet jag ännu inte om jag gillar den för att jag är kär i kärleken. Den starka och eviga kärleken som bara exixterar i filmer och drömmar eller bara för att jag är ... fjortis. Jag tvivlar dock jävligt mycket på det sista eftersom att jag varken ligger och grinar för att jag inte är en vampyr och för att jag inte är kär i Robert Pattinson. (PIK) Grina det gjorde jag. Det har jag aldrig gjort i en biosalong. Det var mest för kallhjärtheten. (Jag vet inte om jag just skapade ett eget ord.)


And were the wind dont blow

Mina kompisar har dragit med mig på bio även fast jag inte vill. Jag tycker så jävla synd om alla andra. Har någon efter bion några klagomål på att någon satt och hostade under nästan hela filmen så hör då av er till Moa, Rebecka eller Cornelia. Jag delar ut telefonnummer om det behövs. Jag vaknade klockan ett idag. Nu är klockan kvart i två. Fyra går tåget. Jessica måste skynda. Jag orkar verkligen inte. Jag börjar mitt nya år när jag känner att jag orkar det...

2009

Det är då dags att lämna år 2008 bakom mig. Det är 2009 nu. Jag vill inte. Jag vill gärna vara kvar i 2008. Jag ville bli lämnad där. Mest för att jag inte orkar ta tag i allt nu. Jag ville leva kvar på alla fina och bra stunder. Jag hatar att gå vidare från saker som vart bra. Jag hatar det. Men jag ska ge det nya året en chans först. 2009 nu, jag har vart lyckligare och jag har vart mer nere. Men nu kör vi.

Iår har jag även gett mig själv några nyårslöften och saker att ta tag i. Jag ska bland annat som alla andra börja träna igen och äta bättre. En diet kommer eventuellt komma upp när jag har överlagt med min målsman igen. Jag ska även börja läsa tidningen varje dag. Med att läsa tidningen menar jag då inte läsa endast serierna vilket är typ den enda som jag läser nu. Jag måste börja ha bättre koll. Jag ska ta tag i skolan seriöst. Jag ska börja läsa böcker och jag ska sluta tänka på det som jag redan gjort och vill förändra eftersom att det inte går. Jag hade även tänkt att jag skulle lära mig att dricka kaffe, bli lite smått vuxen sådär. Jag säger hej då till 2008 och så spar jag alla bra saker som minnen och kommer ihåg dom. Tillsist säger jag välkommen 2009.

Jag gjorde nyss jordgubbssmoothie till mig och pappa. Nu ska jag titta på film. Grattis till min mor som fyller år idag. Första dagen på året. Imorgon är en ny dag.

RSS 2.0