alla hade en vän


Jag får en pirrande känsla i magen. Jag vill ha sommar och leva livet!


Ända sen i tisdags då jag sprang runt inne på mq med rebben&corre och jag stannade till när låten kom har jag hört refrängen långt inne i mitt huvud. Den svänger!

walk awayJag får ibland lida väldigt mycket av att jag har trevlig människa att prata med. Inatt gick jag och la mig vid fyra ungefär.  Dock låg jag inte i sängen förns klockan visade sju minuter över fem. Jag somnade på golvet. Ibland får jag tröttchockar som gör att jag bara somnar på cirkus en sekund. Jag känner att jag inte lever hälsosamt längre. Jag vet inte vart GI:n tog vägen denna vecka. Jag börjar om på Måndag igen. Jag känner även att det är dags för mig att börja använda löparbandet. Jag känner att mitt mål på en mil om dagen var ett lite väl högt mål. Förövrigt så är inte en mil om dagen heller hälsosamt. Det är för mycket. Jag önskar bara att jag hade tid så att jag hann med allt jag ville göra.

Kotte flög för en minut sen in på mitt rum med en fet flodhäst!

home


x


x
1. Vi handlade mat för tre dagar. 2. Vi jobbade! 3. Testade så att självutlösaren fortfarande fungerade, vilket den faktiskt gjorde. 4. Vibbbbbben. 5. Ibland har jag tråkigt!!!

Jag är sen många timmar  tillbaka hemma i Ramnäs. Det är lika dött här som det var när jag åkte.  Mina dagar har vart roliga och jag har kommit på att det är superkul att bära jordsäckar! Rebben har vi tydligen underskattat i muskelstorleken också. vilket jag ber om ursäkt för. Rebben gjorde förövrigt sin krogdebut idag! Jag funderar starkt på om jag nästa gång kanske ska försöka sliska med mig in? Annars ville jag mest tacka för dessa tre, bra dagar och säga att jag är jävligt trött.

Stjängnäs


Jag är i Strängnäs. Jag jobbar och lever som en kung med mina nötter till vänner. Vi göds på ren svenska. Det känns som att det enda vi gör är i princip att äter. Inte så konstigt med tanke på att vi igår handlade mat för 2 laxar för att vi skulle överleva dessa tre dagar. Att det bla finns en vibbplatta, motionscykel och massagefåtölj gör det också lite lättare att överleva. Mina vänner håller just nu på att "flyga flygplan".  Ni vet som man gjorde när man var pytte liten? Idag har vi blivit skitiga under naglarna och imorgon är det sista dagen att bli det igen. Nu sitter jag på Rebbens dator. Alla tre hade med sig en varsinn dator, nördiga som vi är. Dock var det endast rebben som var smart nog  att ta med sig sitt mobila bredband.
Mina vänner börjar bli sjukligt trötta nu märker jag och det börjar bli dags för alla oss att krypa till kojs skulle jag tro. Hörlurarna ska såklart hänga med ner. Tänderna ska borstas först. Jag finns fortfarande på mobilen.

Idag (den 26) blev jessen 18 år också! Ett feting Grattis till bruden!

Rebben&Corre kommer att drömma mardrömmar om pannlampemannen ikväll och sedan kissa i sängen. Dom är lättskrämda stackarna. Jag är elak.

619 kilometer

x
x
x
x
xSystrarna Lindqvist. Ni vet att ni gillart! Brödet som ni kan se på bilderna är brödet som jag bakade idag. När jag skulle iväg till stan ställde jag dom under press på jäsning. Tre plåtar på varandra. Resultatet blev såklart två plåtar med bröd som är platta som pannkakor. Jag hade brottom! Men smaken är bra ändå kan jag meddela.  Imorgon far jag till Strängnäs och jag har ännu inte packat min väska. Dags att göra det! AADIOOS.

muffinsLovet började idag. Jag mötte upp hela stålgänget. Vi firade lovets början med en fika på fiket rakt över lagerhaus. Vi har gått förbi där ett antal gånger och drömt om deras chokladbollar som har en diameter på 10 cm. Jag är ju dock mer en muffinsmänniska så det blev ingen chokladboll för min del. Vi snackade om saker som vi var tvungna att snacka igenom. Imorgon drar jag in till stan igen för att endast träffa corr&rebb. Vi ska eventuellt planera det sista.

På onsdag sticker jag till Strängnäs och jobbar! :D

gud

x x
Jag är hemma efter att ha tittat på min gud i två timmar och som alltid efter hans konserter vet jag inte om jag ska gråta eller skratta. Jag är fortfarande omtumlad.

Jag och Moa begav oss till Västerås i en skaplig tid idag för att köa till Håkan. Vi hade laddat upp med mackor och filtar. Timmarna svepte förbi ganska snabbt tills de sista iskalla 45 minutrarna kom. Efter att ha förfrusit några kroppsdelar, blivit mosade och sprungit lite hamnade vi så långt fram att stängslet krossade våra revben. Längst fram! Håkan hoppar ut på scen som en hel energikälla. 30 minuter försenad och han inleder hela kvällen med "Jag har varit i alla städer". Det bästa med Håkan är att han är så jävla ärlig och träffar varje gång. Med handen på hjärtat för att visa att han menar varenda ord i hans texter vrålar han ut "ta mig till kärlek!" på ett sätt som bara han kan och hela arenan gungar. "Minnen under aprilhimlen" var den mest berörande låten idag och jag var tvungen att kolla ner i golvet för att inte bli ännu mera fjollstämplad. Håkan berättar om obesvarad kärlek, att inte ge upp, hur låtar har vuxit fram och att han aldrig kommer att förstå sig på universum. Efter en diskusion på msn om kvällen kom vi fram till att jobbigast under hela skiten var nog den unga vakten framför mig och moa som kollade på oss som att vi vore störda i huvudet eller som att vi vore de största fjollorna han skådat. Håkan avslutar med att gå ned på knä och ta ut det sista han har i kroppen. Efter går jag därifrån med en konsig känsla i magen och ett huvud som känns tomt.

Nu efterhand tycker jag att det gick för fort och jag har blivit mer besatt än någonsin.


@ corres

Hemma hos Corre är det fullt ös! Musiken spelas så högt att grannarna har kommit ner och klagat ett x antal gånger. Om fem minuter avgår taxin utanför. Det är Corres pappa som ställer upp som taxi ikväll. Schysst prick! Gratis taxi och allt. Snart hamnar vi hemma hos Moa i kvicksund där vi ska pudra näsorna och fixa håret en sista gång. Om ni vill nå mig någon gång under kvällen kan jag redan nu meddela att ni hittar mig mitt på dansgolvet tillsammans med stålgänget. Ni kan nå mig på mobilen också. Adios Amigos!

21 februari

Ibland går inte alltid riktigt allt som man har planerat efter hur man vill ha det. Jag vet nu inte om jag ska göra det bästa utav situationen och bara köra eller om jag ska ta fram fejtårarna? Jag har hört att det ska fungera.  Snart drar jag till Västerås och sedan bär det av till Kvicksund. Jag hörde 115 på listan. Det kan bli något.
Jag vet vem som har satt mig i sittsen.


frågetecken

x

x

Kom hem från stan för tre timmar sen. Jag åkte in för att endast hänga med på stan som smakråd. Jag kommer istället hem med två klänningar och en halsduk. Cornelia och jag har därför skakat hand på att nästa månad ska plånboken vara så tung att den knappt går att bära. Den konstiga dräkten som ni ser på bilden är min gamla gymnastikdräkt som jag hittade i garderoben idag när jag städade. Storlek extra liten. Det jobbiga är att jag faktiskt kom i den förrut! Jag måste också erkänna att den fortfarande finns kvar. Även fast städningen är klar. Jag har för många minnen med den för att kunna slänga den. Jag minns den hårt stramade kunten på huvudet, de spända tårna, glitter vid ögonvrån, en jävla bra balans, rakaste ryggen i världshistorien och en helvetes bra kontroll på varenda liten muskel i kroppen. Jag saknar det och jag fattar fortfarande inte varför jag la av. Gymnastiken var härlig. 8 år. Synd att jag inte har någonting kvar bara.

Nu sitter jag i köket och äter "go morgen". Det är yoghurt från Norge. Jag äter trots att jag vet att jag inte borde. Men det är faktiskt så att den yoghurten och norgekakorna som pappar brukar ha med sig hem är det enda sakerna som jag inte kan motså. Som tur va hade han inte med sig några kakor denna gång. Håkan har tagit över mina hörlurar. Det är i princip det enda jag har lyssnat på denna vecka. Men inte lider jag för det. Den långsamt krypande nervositetkänslan har börjat komma. Jag vet dock inte om det är för morgondagen eller för Håkan på Söndag. Jag tror det är både och. Dock blev jag inte lika glad då jag ville att Moa skulle uttrycka sin pepp för mig. "Jag skulle kunna säljsa biljetten" var vad hon sa.

Inställt tåg hem utan någon anledning vilket ledde till att ersättningsbussar kom.vJag var hemma en halvtimme senare än vanligt och jag hann därför inte få i mig en macka ens. Utan det var bara att åka iväg till träningen på tom mage. På träningen var vi 6 st, jättevärt! Blev knappt någon träning. Kommer iallafall hem och blir itvingad mat som jag inte ville ha. Finns det något värre!? Sen nu skulle jag plugga till provet som jag har imorgon men upptäcker då att jag har glömt mitt block i skolan så att jag kommer nu inte kunna göra provet imorgon. Nu ska jag lägga mig på golvet, eventuellt under mattan och dö.


så 17

Idag har jag inte så mycket mer än ett Grattis att förmedla. Det är en av mina kära vänner som är en av anledningarna till att jag vill ta mig upp ur sängen på mornarna som fyller år. Det är Rebacka Zackrisson som jag snackar om. Grattis till dina fetfyllda 18 barre vännen! <3
 
Min bästa vän kom även hem för cirka 49 minuter sedan och jag har redan träningvärk i magen. Han gör stämmningen i huset och jag gillart! Det vet ni.


En av Rebbens första kommentarer idag i skolan var:
"Jessica, du är såååå 17!"

dramatik & stesolid

x
jag vill också va!

Vågen 23. september - 22. oktober
Du kan inte göra alla andra glada, speciellt inte om du själv inte är det. Så börja med att göra något välgörande för dig själv.

Jag gick aldrig till skolan idag. Jag har ingen fokusering kvar på någonting. Alla måsten ekar i mitt huvud och stressen har återigen tagit över mitt liv. Därför behövde jag en paus idag. Dock varade inte pausen speciellt länge eftersom jag gick upp ganska tidigt och började plugga. Jag behöver verkligen mer tid. Nu ska jag upp på löparbandet för första gången på typ ett år. Jag har tappat allt och nu är det dags att kämpa lite. Min syster har halsfluss.

"Och jag står framför spegeln, jag vill förändra allt, och allt som jag ser i den!"

Musik Direkt!

x

Idag för för ett år sen gjorde jag två bra val. 1. Jag slutade äta kött. Jag var en jävel på att klaga på vad som är fel och dumt utan att göra minsta lilla sak åt det alls. 2. Jag slutade äta godis. Från början var det meningen att jag bara skulle vara utan godis i ett halvår, sen blev det ett år. Nu vet jag inte. Jag har iallafall bestämt mig för att inte bryta det än. Jag är inte redo för det tror jag.

Musik Direkt idag igen. Jag hatar det egentligen. Jag blir exakt lika mycket peppad varje år till att starta ett eget band. Synd bara att jag varken kan sjunga eller spela något instrument vidare bra. Till sin höjd tror jag att jag kan spela lillekatt och lite andra små trudeluttar på keyboarden. Det kanske är något att satsa på? Dessutom kryllar det av saker så att det gör ónt i ögonen efter ett tag. Moa vet jag jag menar. Dagen avslutades med en fika med Moa som även får avsluta detta inlägg och avsluta min kväll.

Min blogg har idag funnits i ett år och 7 dagar.
Om en vecka är det Håkan!!!!! :D


det var han


x
x

Idag tycker jag faktiskt extremt synd om väldigt många människor. Det är dom som inte har de kompisarna som jag har. Tänk så många som inte ens vet vad de går miste om liksom. Stålgänget blev samlat. Och Vira som egentligen tillhör det hon med. Dock pluggar hon i strängnäs vilket gör att vi träffas väldigt sällan. Vi spanade iallafall in Musik Direkt och tragiskt nog.. oftast lammköttet som stod på scen. Efter slutet och avslöjandet om vilka band som gick vidare drog vi vidare till Cornettobar där vi blev sittandes resten av kvällen. Förrutom moa som drog på ternis. Det var en trevlig och absolut asvärd dag! Vi åt mat och drack kaffe. Som bilden även visar åkte vi skrapanhissen. Första gången för alla förutom mig. Det skulle bli en bra bild på utsikten men det är så mycket lampor inne i hissen så det blev endast värdelösa bilder. Men jag tror jag kan leva med det.  Jag tackar för kvällen! <3

lemon.

Jag är så less nu på dessa jävla sjukt värdelösa tågförbindelser från Ramnäs till Västerås. Jag skulle åka med två tåget. Står så snällt (ler till och med) på stationen och väntar på att tåget ska komma. Ensam. Klockan slår 22 över. Jag ler fortfarande ända tills jag går och kollar tabellen. DET GÅR INGET JÄÄVLA TÅÅG!!! Det är bara att knalla hem igen. Ena dagen går det, andra går det inte. Nästa gör det och sådär håller det på. Skaffa fler tider!!!  Inte nog med att man bor i Ramnäs så ska det som grädden på moset suga ännu mera med att det knappt går att ta sig härifrån. Lite får jag iofs skylla mig själv i och med att jag aldrig kollade upp om det gick ett tåg eller inte. Jag antog endast att det gick ett eftersom att det alltid har gjort det. Jag blir så jävla sur!

På tal om något helt annat. Detta kan nog vara ett av mina största erkännande någonsin. Idag är det första gången jag har bäddat min säng på 3 veckor. Det har inte hänt under hela min livstid. Jag bäddar alltid min säng. Så är det bara. Men så länge ingen säger något till min pappa så har detta aldrig hänt. Okej?

alla hjärtans dag!

            xx
Nu sitter jag och äter frukost med mitt nybakta bröd. Eller "Cornelias-morgonbröd" som receptet heter. Jag tänkte igår göra dom hjärtformade. Det blev endast en tanke. Dock måste jag erkänna att brödet denna gång fick en liten mera brunare yta än de andra gångerna. Det är ganska bra med bröd som kan jäsa över natten. Jag började baka det någon gång vid tiotiden igårkväll tror jag. Igår som förövrigt blev en heldag på stan med kotte, vilket var ganska trevligt. Vi har kommit fram till att vi är lika skämmiga. Efter ett hetsköp från min sida, en färdigköpt present från hennes och en ner riven affish så drog vi hem med 19-tåget.

Idag är det alla hjärtans dag. Som vanligt tycker jag att dagen är ganska överskattad. Dock kan den vara lite värd om man har någon att dela den med. Vilket jag inte har till en viss del. Till den andra delen så ska jag dela den med dom som får mig att må bäst. Planeringen är att vi först ska titta på Musik Direkt (jag är där varje år). Sedan ska vi sätta oss och äta middag någonstans och efter det drar vi vidare till ett café för att snacka ännu mera skit. Moa ska dock inte med så stålgänget blir inte fullständigt. Hon väljer att gå på Anna Ternheim istället. Jag tror inte att hon är medveten om hur många överheta musikaliska män som hon kommer att missa under MD. Det är hennes val trots allt. Nu ska duscha, sedan ha klädångest, skrika över att sminket aldrig kan bli bra och vilja klippa av håret mitt. Vardagliga händelser med andra ord.

Jag önskar alla en trevlig dag.

"You sit there in your heartache. Waiting on some beautiful boy"


a dustland fairytale

Jag ligger fortfarande och drar mig i min ensamma och varma säng. Samtidigt hör jag ljudet av the killers i bakgrunden och jag längtar så fruktansvärt mycket till sommaren. Den är ju trots allt inte så himlans länge kvar nu. Igår var det prick 4 månader. Idag är det en dag mindre. Jag gillar fredagar. Jag känner ingen stress. Jag kan ligga i sängen hur länge jag vill och bara filosofera. Klockan tre åker jag in till västerås med kotte. Jag måste till biblioteket kom jag på.

Förövrigt så fortsätter jag att vara snäll trots icke förtjäning. Jag väntar på att någon gång bara få något tillbaka.
Jag är beredd på att förvånas.

How did it end up like this?

scatman

Idag när jag gick hem från tåget mötte jag en unge som var i fem-sex års åldern. Hon cyklade och hade hjälmen hängandes i remmen på styret. Jag var tvungen att vända mig om en extra gång för att se efter att jag verkligen såg rätt. Jag kan inte säga något mer än att det är sjukt och sorgligt på samma gång.  Matchen gick åt pipsvängen, trots att vi peppade med scatman i bilen. Idag är det fredagen den 13. Jag har kommit på att jag vill ha hål i tungan.

Idag blev Mando Diao biljetter bokade! :D
Batman är min nya idol.
Rebbo svek först idag.

torsdag

Håltimma från 10:30-15:00 är verkligen ingenting att rekomendera. Speciellt inte när man har glömt folisofiböckerna hemma på golvet. Därför slutar det med att jag endast sitter och fördriver tiden med onödigt tjafs istället för att plugga. Corre sitter även med mig och är precis lika oaktiv i pluggandet som jag är. Hon sitter och går igenom lillkvinnans (rebecka) bildhistoria. Om exakt 58 minuter blir det att springa till gränden och göra sig av med några slantar med rebecka. Tjugo riksdaler närmare besämmt. Det heter kaffe. Vi firar att vår skolvecka är över och att det snart är geografi med våran favorit lärare Erik! 
 


She talks to Rainbows

Tyngden från axlarna har nu lättat. Nu är både svenskaprovet och engelskaprovet genomfört vilket var det jag fruktade denna vecka. Det bästa av allt är att jag överlevde båda proven också, till och med. Stressen kan nu försvinna ur mitt liv för en dag iallafall. Hur som haver... dagen har flytit på, bättre än förväntat. Jag och Rebben aka. gräsmattan har till största delen suttit i Skol-IF och pluggat idag. Vi tragglade upplysningen och romantiken och lite annat skit. Vi har även övat koder och snackat om att flytta hemifrån. Det var jättetrevligt om någon frågar mig. Både jag och Rebecka är nog lika bra på att önsketänka. Imorgon är det TT. Torsdag tydligen. Sista dagen på min vecka. På kvällen är det sura-virsbo match igen. Derby lix. Jag är fortfarande inte klar med min tenta i fiosofin. Teorier kan man inte bara pressa fram sådär huxflux.


Vi är ett vitt papper tydligen.


och så blinkar det till

Himlen är iskall, vit och grå på samma gång. Jag sitter och tömmer min hjärna på frågor om vad jag anser är ett idealsamhälle, hur man ska leva för att bli lycklig och vad universum är uppbyggt av (godis såklart!), plus tio andra frågor. Mitt tåg gick hem tidigare idag än vad det brukar göra på tisdagar. Jag vet inte vart tyskan tog vägen. Jag lyssnar på klåparen om och om igen.. nu igen...

basketti

Jag har inte tid att sova den här vecka på grund av alla jäkla prov och hemtentor som ska göras. Ikväll skulle jag behöva sitta uppe tills jag kan svenskan, skrivit klart min fisolofitenta samt pluggat tyska. Jag tror jag kommer att få behöva göra en erik. "Kittla er i gommen så att det sticker till i ansiktet om ni är trötta". En smart kille!

Jag får även säga grattis gånger två till Johan. Grabben blev både 18 barre och tog körkortet idag. Jag har ju bara lite över 250 dagar kvar tills det är min tur.

Spageddi

Nu ska jag plugga!!!!

allting är som förut

Helgen har återigen blinkat till som blixten och försvunnit lika snabbt. Återigen utan att jag har gjort någon större nytta mer än att jag idag har tränat, bakat bröd och pluggat. Som vanligt går mitt pluggande fruktansvärt långsamt. Denna gång inte för att jag har fastnat med andra saker utan för att jag har blivit störd av tobias och kotte. Jag ville ha någon att bolla ideér med och drog därför in dom i en disskusion. Det slutade med att det ena ledde till det andra och helt plötsligt så snackade vi inte längre om ämnet som min tenta innehöll. Det hela slutade istället med att vi kom fram till att jag har en syster som kan vara mest beroende av cola i hela världen. Colan var slut. Hon började grina och skratta på samma gång. Slängde sig ner på golvet, rotade i skåp efter andra koffein innehållande drycker. Tillsist kom tobias på att vi faktiskt har en pizzeria här i Ramnäs och kotte stod efter tre sekunder påklädd och redo för att ge sig av. Sen att hon stod och stampade med foten medans tobias skulle klä på sig behöver jag inte ens nämna. Pizzerian hade stängt vilket ledde till ännu mera tårar, ett fullt glas med colalight trots att "det är så jävla vidrigt" samt en energidryck och en fundersam tankeställare på att ta en till. Tobias garvade, jag asgarvade. Kotte fick en stämpel i pannan där det stod "sorglig". Som syster har jag en uppgift att hjälpa henne med hennes beroende.

Nu är jag ganska less på min hemtena trots att den egentligen är ganska intressant. Jag blir så jävla imponerad av smarta människor. Jag förstår inte hur de kommit på svaren på vissa ändor då jag inte ens kommit på början.
Jag tror även att jag har skrivit allt för länge nu. Mest med tanke på att jag har hittat på en egen stavning på och. "Ock" har jag skrivit ett flertal gånger nu. Kanske är det jag som behöver energidryck eller kaffe? Kanske både och? För er somm vill anteckna kan jag erkänna att den enda låten jag har lyssnat på idag är Klåparen. Jämt när jag ska plugga så sätter jag alltid på en och samma låt på repeat. Skulle det spelas olika låtar hela tiden skulle det bli en störning i hjärnan och jag skulle inte kunna koncentrera mig lika bra som jag gör när jag lyssnar på samma låt. Byts det låt måste jag ju samtidigt försöka fundera på vad nästa låt ska bli. Går istället samma låt om och om igen kommer min hjärna in i en viss rytm. Ute finns det snö överallt och snöhögen på vändplanen som plogbilen har plogat ihop är nu rena rama drömmen för ett barn.

Jag lever fortfarande på drömmen.

Sandra - Klockan fyra då klockan var fyra.
Sandra var nog lika trött som mig på träningen idag då hon skulle berätta om nattens händelse.

I dream a dream that can't come true.

Inatt hade jag världens bästa och verkligaste dröm. Jag ville sova för alltid! Det har kommit en halvmeter snö över natten om inte mer. Jag har inte sett såhär mycket snö sen jag var tre år typ. Jag mår illa.
Nu ska jag på innabandyträning snart. Resten av dagen ska jag drunkna i läxböcker.

We Want The Airwaves!Mjukisbrallor (som jag är glad att det var tvång på idag) och håret i en knut är jävligt skönt. Men jag tror ändå inte att det finns något skönare än att komma hem, hoppa i sovshortsen och sedan släppa ut håret. Jag har iallafall spenderat hela min lördag i ABB-arena med att titta på innebandy. Till en början var det jävligt segt då vi var dom enda som satt på läktarna och jag var sjukt opepp och ville hem. De två sista matcherna var helt klart roligast då vi var själva hejjarklacksledarna för Sverigeklacken. Nu är min hals lite hes och huvudet ganska slitet då det har varit ljud och rörelse hela dagen. Precis som det ska vara på matcher alltså! Nu ska jag bege mig till Orange Country. Imorgon är det innebandy igen.

Och Moa, flamman kan ha slocknat. Kvar blir den svarta askan?

ingen kan ändra på det

Jag vill bli lyssnad på, jag gillar inte att särbehandlas och jag går inte att köpas för fetaost. Nu ska jag sova mot min vilja. Jag vill se oc, inte åka och titta på innebandy. Det har snöat sjukt mycket hela dagen. Jag blir äcklad.  Ibland suger det mesta!

forever young

x
Jag hade en fjuttiglugg en gång i tiden samtidigt som jag såg ut att vara 12.

Jag vet inte hur länge sen det var jag sov såhär bra och såhär länge för jag minns det inte ens. Skönt var det iallafall. Dagen har vart chill och jag har vart ensam i några timmar. Sedan kom kotte hem och gjorde huset fyllt av os då hon skulle göra fattigariddare. Jag har kommit på mig själv med att jag inte har bäddat sängen på hela veckan och jag mår fortfarande inte dåligt av det. Det har aldrig hänt. Jag har också lärt mig att göra en inbakafläta på mig själv vilket gör att jag får ett tjejpoäng. Ikväll händer det inte så mycket eftersom att jag måste upp tidigt imorgon. Jag ska på finnkampen med innebandylaget HELA dagen. Jag vet inte om jag vill. Nu sitter jag iallafall och väntar på att mamma&nattis ska komma hem. De är i stan och tittar efter balklänning. Inge avis här inte. Jag vill absolut inte ta studenten. Som jag förövrigt börjar få panik över eftersom att alla vet va de vill bli, vart de ska plugga efter eller vad de ska göra om de inte vill plugga o.s.v. Jag vet inte ett skit, jag behöver hjälp. Mamma&nattis kommer iallafall snart hem med min sallad. Jag har inte tröttnat än. Det jobbiga med GI är att det är lite halvdant. Jag är egentligen allt eller inget. Med GI ska man  äta kolhydrater men de med lågt GI. Det hade vart lättare att inte äta några kolhydrater alls? Fast då blir hjärnan dum i huvudet. Om den redan är det då? Nu ska jag fortsätta med att lyssna på musik så högt jag vill. Ett tag till iallafall.
Adios!


Svart på vitt är grått!


Idag kände jag mig som en duktig elev. Jag hade kunnat åkt hem klockan 12:16 om jag ville. Istället stannade jag kvar och gick på både ett studiepass med engelska och den frivilliga geografin. Jag tog 16:16 tåget hem. Jag kommer inte ihåg sist då jag pluggade så mycket under en och samma dag i skolan. Något poäng är jag iallafall värd?

Idag gjorde Cornelia ett av sina erkännanden igen. Anledningen till att hon gick och försökte lära sig spela keyboard var för att de fick mums-mums där.

Jag saknar mitt svarta hår. Jag måste fundera. Jag tror jag är svart egentligen.


use somebody

x
Att värdesätta en människa i pengar är för mig en omöjlig sak. Rebecka berättade för mig&corre idag att det är en som har gjort det. Man kan tydligen sätta hittelön på en människa. På en människa!? 20000 kronor var priset om man hittade trebarns pappan som försvann på hallstabron. Först garvade jag som en tok tills jag insåg att det verkligen var sant. Jag tycker det sjuka är att det finns människor som mäter andra människor i pengar. Sorgligt men sant. Jag vet inte ens om jag vill veta vad det bor för galningar i Kvicksund.

Jag är less på att ständigt bara ge och inte få något tillbaka. Jag ska bli en lika stor bitch som du nu.


Dagens lycka är att jag ska på Mando Diao den 25 April med min räka. Ni får säga att ni är totalt jävla störtavis på mig för jag förstår er. Jag tror nästan att jag är lite avis på mig själv.


400 slag

x
Dagen har försvunnit på att jag har bakat gi-brödet som corre tipsade om och till att skriva om William Blake. Först tog jag ett bröd för att smaka hur det blev och sedan tog jag ett bara för att det smakade så bra. Resultatet är iallafall att jag har ätit för mycket bröd. Jag har inte hunnit träna heller. Om någon har lite extra tid över så får den mer än gärna ge den till mig! Jag är i behov av tid. Nu bloggar jag för ofta igen.

Frågan är inte i vilken av de två ändor som i vanliga fall brukar finnas som jag ska börja i. Frågan är i vilken ända utav alla miljoner som jag ska börja i. Det slutar med att jag står kvar i mitten som ett ensamt frågetecken. Igen.

Jag har aldrig fått lära mig hur man glömmer när man inte vill glömma.


aspekter


Rebecka är min nya idol.

Jag - Varför är det den viktigaste aspekten för?
Rebben - Ehm..Jaa.... Varför inte?

Idag firar Cornelia sitt 100-dagars jubileum.
Till vad behöver jag inte ens nämna.
Jag får väl klämma ur mig ett Grattis i förskott!


mina tankar är vapen som slåss

x :
Återigen sitter jag nu på söndagen och undrar precis lika mycket som alla andra gånger, vart i hela fridan tog min helg vägen? Den passerar alltid utan att jag ens hinner känna av den. Dagen har iallafall spenderats på en tripp in till stan med min mor konstigt nog. När klockan slog fyra begav jag mig hem till Räkan. Där var det kalas med vänner och hela tjocka släkten. Trevligt. Jag måste även erkänna att jag bara blir mer och mer avis för varje gång som någon fyller 18. Det är jobbigt när jag är medveten om att jag ska hinna gå ut tvåan först, ha sommarlov, börja trean, gå ca två månader i skolan och sedan fyller jag år. Det är en evighet dit ju. Eller rättare sagt 259 dagar kvar vilket egentligen är lika med en evighet.

Stressen börjar också långsamt flåsa mig i nacken igen. Rebbo har staplat upp en hel del skolsaker som behövs göra. Det sorgliga är att jag behöver göra exakt samma saker. Ska jag vara helt ärligt så tror jag inte heller att sakerna kommer att bli klara av att jag sitter här.

Helgen har också var en väldigt onyttig helg och jag har ätit allt för många kolhydrater. Det blir att träna lite extra i veckan tror jag. Men annars mår jag ganska bra. Imorgon är det måndag. Jag ska inte ens skriva om hur jävla mycket jag inte vill gå till skolan imorgon eller om hur mycket jag skulle göra för att kunna bli sjuk och sedan slippa den. Jag ska inte ens tänka på alla uppgifter som ligger och väntar på att bli gjorda eller hur många prov som framtiden bjuder på. Jag ska istället låtsas som att jag tycker om stunden som jag befinner mig i just nu. Jag ska inte glömma att le.

Förövrigt så tror jag moa har haft en kämpig helg. Mest med tanke på bilden. Hon råkade av misstag glömma sin bästa vän här i lördags när hon åkte hem. Men jag har tagit hand om han väl och jag tror det blir svårt för honom att lämna min bästis. Dom har blivit ett stabilt team.  Jag ska sluta blogga så ofta. Jag vill ha en kaffelatte!


RSS 2.0