STÅLMANNEN VS DAD

Pappa hoppade för cirka 3 minuter sen in i köket i en väldans jävla fart. När han kom in stog han dock stilla och kollade ett tag på både mig och kotte och sa sedan "Fan, jag som trodde det var filminspelning till stålmannen!" Jag tittade på honom, suckade och gick därifrån. I hemlighet diggar jag honom ändå. Nu är det extra taggning till fotbollen och packning in i den sista minuten.

grön ungdom


I veckan lunchade jag och spanade in en debatt på Rubeck. Jag har fått vaccin i båda armarna inför afrika. Vi har lunchat i vasa i den stekheta solen och haft ett mindre gräskrig. Jag har kommit på att jag ska vara en riktig vän och vara med på fotbollscupen imorgon och inte svika moa. Jag och kotte har haft smskurs med mamma eftersom att hon inte förstod varför kotte skrev treor i hennes sms. Jag har fått beslutsångest om jag ska till peace eller inte. Imorgon klockan två drar jag iallafall till örebro och kommer inte hem förns på Söndag. Konferens är det som gäller liksom. Synd bara att engelska är det värsta språket jag vet. Förövrigt är det jag och corre snart. Nu har jag en FET analys att skriva.

Nu funderar jag på att bli miljöpartist!

260509

Jag ska sluta organisera om, det är en sak som är säker. Varje gång (två gånger nu) jag har fått för mig att organisera om har organiseringen slutat värre än vad den var från början. Häromdagen råkade jag radera alla mina skrivna dokument. Naturligtvis även skoldokumenten ja. Dock tror jag att det gjorde mer ont när mina bilder försvann i somras

Nu ska jag sticka till skolan för att ha redovisng och imponera på alla med att jag kan säga ouäv!.

Väntar på ett tåg


Idag hatar vi allt :c

brynet
Idag har jag umgåts med familjen hela dagen. Faktiskt ganska trevligt. Lite häng inne i stan först och sedan hem för att steka under parasollet, grilla och äta ute på altan. Det kändes som sommar. Sen drog vi och hälsade på morfar.

Sen att min lillsyrra ger mig paket endast för att jag är söt tydligen, tycker jag kan nämnas. Varför hon just kallas för brynet finns det faktiskt en historia bakom. Det har förövrigt blivit ombytta roller mellan oss. Nu för tiden är det hon som hämtar mig från tågstationen. Flickan klarade ju eu-körkortet i måndags med alla rätt. Jag är stolt.

8

Det beskrivs med åtta bokstäver.

Vänner emellan


Jag vill kunna dansa balett och åka skateboard.
Att kunna flyga vore också ganske nice.
Sen vill jag lära mig att prata i telefon.

hultsfred!

"Vi ska på Hultsfredsfestivalen, jag ska skrika mig hes och vara full och galen."
Precis som Björnen sjunger, jag ska till hultsfred!

.

Människor slutar aldrig att förvåna mig.

yesterday
Efter en hel del väntan, taggning, dissanden och övertalanaden lämnade jag och moa staden spontan på en sekund.
Vi kommer hem utan att senare behöva gå på något möte och ångra det man gjort. Lyckat var det ja. Sen att jag b.la. skrattade när jag inte borde, tappade bilnycklar och upptäckte att det fanns något som hette spislås gjorde det bara bättre!

Imorgon ska jag vara sunkbruden number 1. Friluftsliv, ni gör er själva en tjänst genom att inte titta på mig.

Magnecyl!

En av de värsta sakerna som skulle kunna hända i mitt liv har nu hänt. Jag har just fått veta att dom har slutat att göra magnecyl. Varför i helvete har dom gjort det för? Magnecyl är det enda som gör att jag överlever! Nu när dom försvinner kommer även jag försvinna. Jag hann heller aldrig få reda på detta i tid för då hade jag kunna köpt på mig ett par sådär tusenmiljoner burkar. Men icke. Det har även kommit en ersättare för magnecyl, bamyl heter tablettfan och sägs vara lika bra som magnecyl. Bamyl är en jävligt dålig tablett, hjälper inte ett skit och smakar socker! Jag vill ha magnecyl! Det är det enda som hjälper mot all värk. Jag vet att Cornelia har en magnecylburk på lager, det kanske går att förhandla lite? Jag ska flörta med henne imorgon och säga att hon har vackra ögon. Någon som lider med mig förresten?

premiär


Engelska muntliga igår gick bajs och jag vill aldrig mer utsätta mig för något sådant igen. Till min lycka fick jag samtidigt veta att man faktiskt inte har nationellaprov i engelska C. Jag vill förövrigt inte ens läsa engelska C. Svenska skriftliga idag gick också dåligt. Allt går bara skit när man får press på sig. Därför är jag ganska säker på att mitt mvg i svenskan rök. Aj. När jag kom hem idag stod nattis för fullt och posade medans mamma försökte leka fotograf, dock fick jag ta över. Jag är lika avis på nattis som ska på bal (och snart ta studenten) som jag är på lina&corre. Dom gör premiär på krogen ikväll.

Nightmares

Btw, jag har muntligt nationellt prov i engelska imorgon vilket gör att jag inte kommer kunna sova inatt. Jag har aldrig tidigare varit så rädd för att misslyckas. Egentligen vill jag hellre dö än att utsätta mig för detta. Att önska mig lycka till kan inte skada.

"jag som inte ens äter grädde"


Ett jävla firande hela dagen idag och jag beundrar alla mina brudar! <3

Gratulationer!Nu är det faktiskt nästan som så att rubriken under (och som håkans låt heter) är mer passande. Det är  jag och moa som i fortsättningen kommer vara de ensamma 17-åringarna. Favoritbrudarna Cornelia&Lina slänger sig nu in i det så kallade vuxenlivet och fyller 18 bast idag! Gratulationer till dom! Så i fortsättningen blir det jag och moa på alla biokvällar. Det är tufft att fylla år sent. Det enda positiva just nu är att jag troligtvis kommer hinna vara redo att ta körkort när jag väl fyllt och att jag fyller 18 när jag befinner mig i Afrika. Nu var det dock inte meningen att jag skulle sitta och skriva en massa strunt om mig själv utan jag ville mest önska mina raringar en asbra dag. Nu ska jag åka till skolan och springa och krama om mina små fina vänner!

vi två, 17 årIbland är det småsaker som får en att le. Saker som "du är min högra hand" t.ex.

paint.


Hahahahha, för någon dag sen hittade jag några av mina gamla målningar! De är lite över 4 år gamla. Det slog slint i mitt huvud då och jag fick för mig att jag skulle börja måla med akvarellfärger av någon jävla anledning. Haha. Det är iallafall kul att titta tillbaka på gamla saker man gjort. Det är ännu roligare att jag aldrig orkade måla klart någon bild.

Förövrigt har jag kommit på att jag är jävligt duktig på att göra av med pengar jag egentligen inte har.

Nu ska jag vara tjejig och lägga golv i sommarstugan! Som jag förövrigt ska köra till för andra gången i mitt liv. De ni!

Vilken smurfig sommarLanga mer pepp än det där?

!!!!

Moa, du är en liten skit!

lyssna till samma regn.

Moa försökte tidigare idag göra så att jag inte skulle plugga. Hon kallade mig inom loppet av 3 minuter för en toaslickare, en svikare, inte ha klass och att jag skulle vara ett as. Det sista sa hon tre gånger dessutom!! Sen ville hon skänga bajs på mig också. Vad gör vi med sånnahär människor?


Det regnar. Jag har saknat det. Massvis. Jag hoppas det håller i sig till kvällen.
Och tummen upp för operation dagsverket idag!

ring eller dö!

Måndagar är nog den dag som är mest rolig under skolveckan nu förtiden. Oftast för att jag sällan sover på natten till måndagen och blir jäkligt trött, jag går sedan och skrattar åt varenda liten sak som sägs under dagen.

Jag såg på lunchen idag vid bordet brevid en såndär riktigt fin heting som man bara vill sitta och stirra på i alla evighet. Han hade blåa ögon som man fastnade i och en såndär rejäl snelugg som han satt och drog i stup i kvarten bara för att den var ivägen. Corre tyckte att jag skulle sluta vara så jävla mesig och skriva mitt mobilnummer på en lapp och sedan göra ett pappersflygplan av lappen och kasta iväg det. Jag tänkte att om han var riktigt osmart kanske han inte fattade min mening så jag tyckte att ett "ring mig" också vore passande. Det tyckte däremot inte Cornelia. Hon tyckte jag skulle skriva "ring eller dö!". Jag sitter fortfarande och skrattar åt det måste jag erkänna. Corre är nog den mest spontana och roligaste människan jag känner.

Imorgon tjänar jag 100 spänn på att få sova hur länge jag vill och inte gå till skolan. Det är ganska nice och inte så många som får. Nu ska jag ta mig en powerwalk i det extremvarierande vädret!

Valborg

Gårdagen var lyckad rakt igenom. Vi var ett gäng tjejer som förtaggade och grillade hemma hos corre. När vi knappt kunde se varandra längre (på grund av mörkret tror jag) hoppade vi upp på hojarna och drog till djäkndeberget. Där hittade vi människor, poliser och sen blev det allsång. Jag var taxi hela kvällen så fort vi skulle någonstans åt fylletratten aka rebecka. Jag själv blev utsedd till skalbaggeN av corre, solbrillsletarN själv. Lina blev hotellet och stålkvinnan, vira blev den smarta för en gångs skull och moa drack hål i sina brallor!

- Är du lite liberal becka?
- Njaaa... jag tror jag är .. .. trött?

Förövrigt så har räkan räddat en liten del av min sommar. Jag blev tokglad då jag igår på tåget hem från skolan fick ett sms där det stod något i stil med "Jessica, vi ska till hultsfred!"

RSS 2.0