IN KOMMER TING

Dammsugare, porslin, micro, handdukar, köksredskap, kaffebryggare och allt annat som behövs. Nu börjar det kännas lite mer på riktigt och det är så pirrigt! Annars kör jag några sista 8,30 - 20,30-dagar och på fredag blir det dans dans dans! Nu är det så där kuuuuul igen!

DET HÄR MED ATT FLYTTA HEMIFRÅN

Det är bolåneräntor, bundna räntor och lånelöften hit. Budget, storlek och kontantinsatser dit. Bostadsrätt eller hyres? Balkong eller inte? Månadsavgift? Nära till jobbet eller till stan? Just nu är det så mycket som snurrar att jag ständigt har huvudvärk. Och om nätterna kan jag inte sova, nej för då ligger jag och inreder lägenheten som inte är min än.

VAD DU VILL

Saker jag just nu stör mig jättemycket på: människor som kör 85 på 100-väg när jag är trött och vill hem, att alltid när jag har ont om tid hamnar bakom en miljon lastbilar eller plogbilar, människor som ser ner på mig bara för att jag är kvinna, människor som förstör andra människor, människor som bara tar, den människa som vågat gett mig parkeringsböter fast jag inte borde fått det (!!!!!), barnkalasteman och att jag inte träffat stålgänget på jättelänge.

Saker jag inte stör mig på: att pappa är hemma, att pappa berättade någon historia om någon gammal kanelbulle som sprang runt hans tidning imorse, att han sekunden efter tog fram någon jättestor kalender som tydligen ska sitta på alla båtvarv i hela norge (?) och pappa var med på en bild (lika stor som en myra var han), att jag och tessa idag slog besöksrekord på restaurangen på kvällen (142 pers!!!!!!!), att jag idag fick vara chef hela dagen och att jag i övermorgon återförenas med mitt gäng.

ALLA HJÄRTANS DAG


Har spridit kärlek precis hela dagen (mer än vanligt alltså) och nu när jag kom hem från jobbet överraskade jag mami och lillen med en liten bakelse som jag slängde ihop som snabbast jobbet, precis som vanligt där också. För i min värld är det alla hjärtans dag varenda dag.

3:ANS SPÅRVAGN GENOM LJUVA LIVET

Vill efter denna helg ge mig själv en klapp på axeln och ett kex för att jag är så jävla grym. Att jobba helg ensam är inte kul. Och egentligen vill man ju säga aldrig mer.. Men det är kul och se att man utvecklas och jag blir lite stolt över mig själv då jag insett att jag fått en del skinn på näsan och blivit jävligt bra på att stå på mig. Hur som, trots att brödet kom tio i sju (det ska senast komma kvart över sex), att det inte fanns någon växel i kassan och att hela kassasystemet la av mitt under lunchruschen så har det gått jävligt bra. Sen att min tumme känns lite lätt bruten och att jag har en brännskada på armen är ju mitt egna fel. Ett extra plus till min fina lilla mamma som kom och hälsade på i lördags när det var som tuffast och till Jenny nummer 2 (sjukt irriterande att ha två polisar med samma namn) som innifrån och ut är en sån jävla fin människa! Nu ska jag sova och njuta av att jag inte behöver ställa klocka tills imorgonbitti, att jag inte kommer vakna bakfull och att det bara är fem dagar kvar på min 12-dagars långa arbetsvecka, sen jävlar är det helg!

RESTEN AV MITT LIV

Och det känns så jävla bra. hih

DET HÄR ÄR VÄRT ATT DÖ FÖR


Såhär har min vardag sett ut de senaste dagarna. Jag har haft FF-kvällar med lillan och dragit alldeles för många dåliga skämt, jobbat om både mamma och syrran och därför ätit frukost ensam i en hel vecka, av någon konstig anledning fått två spikar i nacken, tagit emot ett paket, dragit med jenny och emma till kåren för första gången, insett att Jenny nog är den härligaste människan jag känner samt hängt med en överdrivet glad lillesyrra (paketet var till henne). Alla tummar upp!

FÖRSENT FÖR Å ÅNGRA MEN TID NOG ATT TÄNKA OM OCH LEVA MED DET


Vi har något stort på gång. Känner du lyckan genom sorgen?

RSS 2.0