Svampbob fyrkant

Engelskan idag gick helt okej, endast helt okej. Men efteråt fick jag en jättefin kram av Erik, det gjorde min dag. Jag saknar min lilla Erik! Jättemycket. Sen var Lars sådär trevlig och snäll också. Jag vill helt klart tillbaka. Sen tröstshoppade jag dessa, kommer jag någonsin växa upp? Och min jävla platta till piercingen sitter fortfarande inte på plats, måste tillbaka igen någon gång nu i veckan för att be om hjälp. Jobbigt. Blir så jävla "tpl", som kotte säger.

Allting har förändrats, men du finns kvar


Måste erkänna att jag blivit lite smått förälskad i Lasse Berghagen (är även megakär i Plura). Annars så grät jag nyss till Toy story 3. Det var en bra film, det säger inte jag ofta. Se den.

Tpl

Kotte "Jag blir så jävla tpl!"
Jag "Du blir vadå?"
Kotte "Trött på livet"

Vi har all rätt att hata dig och spotta dig i ansiktet, resten av våra liv.

Första advent

Första advent idag. Stopp ett tag, vart tog tiden vägen? Jag har alltid varit en filur som aldrig haft koll på tiden och som alltid tyckt att den bara pyser iväg, men det är ingenting om man jämför med hur fort tiden går idag. Imorgon fyller jag väl 80 bast. Annars är jag mest sugen på tequilapartyt Johan lovat mig.Jeg kalder på digGårkvällen var riktigt rolig. Måste tacka tjejerna och grabbarna, ni kan ni! Vi träffade civilekonomer och jag skrämde iväg tyskarna. Dansade faktiskt, har inte velat göra det på jättelänge. Jag har hittat tillbaka beby! Sen att det på slutet inte gick sådär jättebra är ju en annan femma. Skulle samtala och man var tvungen att stå jättenära för att kunna kommunicera. Så när båda böjde sig framåt samtidigt krockade vi och allt sa pang (jättehögt). Trodde jag bara slagit av en liten tandbit eller en bit av tandköttet så jag liksom svalde det. Sekunden efter kom jag på att det var plattan till min smileypiercing. Löste det genom att gå in till kotte när jag kom hem, klockan fyra på natten. Hon fick i ringen, jag råkade ta ut den (IGEN!), kotte satt i den igen och ett par gummipluppar. Du är bäst. Idag gör det så ont att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Min läpp står rakt ut och det känns som att jag har världens största prilla under läppen (bilder finns). Smärtan blev dock lite dämpad när jag fick skypa med beby, I miss you.

biip

skaffa er ALDRIG en smileypiercing.

Jag blir så dum av dig

Imorgon kommer det bli en såndär riktigt jävla bra dag, det kan jag känna redan nu faktiskt.
"Det är så kallt att stå och vänta på tåget". Johan är bäst!

!

När man är 99% klar med ett arbete på 9 sidor, som dessutom är på engelska, så känner man sig så jävla grym.

Du kan inte veta


Det kommer alltid finnas en hand för dig nånstans

Jag har blivit översocial. Det beror nog mest på att jag går hemma. Så fort jag lämnar huset och en människa säger minsta lilla sak till mig, slutar det alltid med att jag står och pratar med den i cirka fem till tio minuter, om precis ingenting. Det kan vara att den bara säger något snabbt om mina skor, eller om vädret. Jag ska ändå prata. Det är bara för att jag måste snacka av mig. Jag hör inte själv vad jag säger eller vad jag egentligen menar, jag hör bara att jag maler på en jävla massa, samtidigt som jag tänker "förlåt". Det känns iallafall som det.

Mamma tycker dock inte att jag bara går hemma och släpar fötterna efter mig. Igår började hon till och med gråta när hon berättade hur duktig hon tycker att jag är när jag tar hand om tvätten, städningen och allt (skrytarn) och att det var första gången på väldigt många år som hon tyckte det skulle bli kul att stryka julgardiner. Vi har även alla i familjen följt det nya programmet "ung och bortskämd". Pappa tyckte att de skulle göra ett program med duktiga barn istället och så sa han att han hade anmält mig på en gång. Det känns faktiskt fint att det man gör uppskattas av någon. Helt klart.

Annars måste jag säga att dagen har varit grym. Igår var världens största ångestdag. Men det behövs inte längre. Och ja Cornelia, jag vet att du hade rätt från början. Måste även tillägga att jag idag köpte krokar på IKEA. Dom ska sitta på baksidan av min dörr, kan vara det roligaste inköpet jag någonsin gjort. Och så kom min mobilräkning, 215 pengar. Den dyraste mobilräkningen i hela mitt liv. Fast det visade sig att lite över hälften var bussresor jag gjort till och från krogen, hehe.

Imorgon ska jag kötta med att skriva 10 sidor engelska. JAG DÖR. Tyck synd om mig. Vart är Spiderman?

Min klocka har stannat

Eftersom att det inte går en enda bra bio nu för tiden bestämde jag och min vän Cornelia oss för en filmkväll hemma hos henne istället. Ungefär såhär mysigt hade vi det. Vi var så trötta att vi skrattade åt ungefär allt, men mest över att killen var misslyckad. Corre hade stått vid loppisen hela dagen och jag har vart och shoppat med mamma och kotte, det sätter sina spår. Corre är förövrigt sjuk. När vi sett film ett springer hon i väg och hämtar ett äpple, kommer tillbaka och säger "gud, jag är så jävla sugen på ett äpple". Ett äpple? Seriöst? Så sitter jag och äter skruvar, kinapuffar och dumle, vilket var något som Cornelia vägrade äta. Men ett äpple, ett jävla äpple. Sedan åkte jag hem i snöstormen, men det gick finfint. Jag lekte konsert och gjorde några jävligt grymma covers på Dolly Parton. Någon mer än jag som funderat på varför man alltid sjunger så jävla bra i bilen och blir lika sur varje gång över att ingen hör en. Inte?

B-day

Sticker till Uppsala och ger Joakim en födelsedagspuss och världens kanske manligaste paket. hihi.

Mormorisar

Idag hängde jag med min trognaste vän Cornelia. Hon vägrade verkligen att vara med på en bild, så ni får en på vår mat istället bara för att dressingen var så jävla god. Vi planerade en erövring inom en väldigt snar framtid, skakade hand för framtiden och så hjälpte hon mig att ta mig igenom en jobbig situation. Sen åkte jag hem till mormor och drack världens godaste kaffe och åt världens godaste bullar, sånt som mormorisar ska vara bäst på helt enkelt.

Förövrigt måste jag bara säga grattis till världens bästa Joakim som fyller tjugo idag, ingen tonåring längre.

Cut

Jag har förresten glömt och berätta att jag i veckan klippte av cirka 15 cm av mit hår. Det roliga är att jag ångrade mig redan efter att jag klippt av ena sidan (japp, jag delade upp håret i två teser och klippte av det rakt av). Fast det roligaste är nog att det fortfarande är jätteslitet.

Kvistkrig


Trots att det inte var jag som drack igår kändes det ändå som att jag var jättebakis imorse när jag vaknade. Tror  det beror på att jag drack sjukligt mycket zingo igår. Men med en mange (magnecyl aka. mirakeltablett) var det borta på mindre än en halvtimme, helt otroligt. Orkade därför glida runt i stan med mamma och pappa. När pappa och jag skulle plocka tomater inne på willys bröt ett mindre kvistkrig ut (ni vet dom där små söta gröna sakerna som sitter på tomaterna och som egentligen känns jätteonödiga). Mamma sprang typ därifån. När vi kom hem hade vi tunering i fotbollsspel och hockeyspel, ingen klådde mig! Har även hunnit med ytterligare en runda till stan med Johan och Johan. Nu ska jag luta mig tillbaka och njuta av dessa två godsaker (se ovan). Jag gillar läget.

Relevant


Det känns som att jag varit borta en evighet, trots att det var igår runt klockan tre som jag hoppade på kära gamla 804:an för att ta mig till Joakim, det var fint. Idag åkte jag hem runt klockan ett, kom hem runt fem, fixade mig på mindre än en timme. Kände mig väldigt duktig och otjejig då jag startade med blött hår. Drog sedan på korvhäng med Johan. Vi badade bastu och slängde oss i snön (jag sprang in när det blev snöbollskrig). I bilen hem hade jag tre berusade pojkar och en jättemegaberusad pojke. Vi hade allsång till rosenström och iggy pop, hur jävla fint som helst! Skulle jag förresten räkna hur många gånger ordet "relevant" blev sagt under denna kväll skulle jag lätt komma upp i en siffra på tiotusenfemtonmiljoner.

Ta det för vad det är

Trots att vi minst har 20 centimeter snö här är jag inte bitter. Imorgon flyr jag från Västmanland igen för att besöka Uppsala. Men först behöver jag gå på stan med dig becka, OKEJ?

Fyra som blev tre är nu tvåSåhär jobbar ett proffs


Det är så logiskt, alla fattar utom du

Imorgon ska jag skriva min bookreport. Känner jag mig själv rätt kommer jag ligga och gråta när jag släckt lampan på kvällen sen. Och förr eller senare kommer jag ge upp och sedan kommer jag hata mig själv om några år och fråga mig själv varför jag inte kämpade när jag fick chansen. Ibland är jag väldigt lustig

du har inte en aning, att jag tänker på dig precis just nu

Skype

Idag var jag på min första arbetsintervju någonsin, jättestolt att jag kan vara så jäva cool ändå. Igår pratade jag med rebben på skype (jag älskar skype), väldigt behövligt. Jag saknar dig jättemycket.

Ni borde läsa det.

Min kära lilla ponny


Det är jobbigt att se hur dagarna bara rinner iväg på absolut ingenting. Det är jobbigt att jag aldrig kan slappna av då engelska tyngder mig så jävla mycket. Allt är så jobbigt att jag faktiskt är beredd på att ge upp totalt, kasta in flaggan. Men jag har ett par tuffa brillor, vilket egentligen inte löser ett skit. Även fast jag tror det ibland. Men Räkan är värre, hon har köpt en egen häst. Ni läste rätt, en egen häst (och ja, då menar jag en livs levande häst). Galet tight!!

We're only in it for the drugs

Mitt ID-kort är riktigt jävla fulfult. Det roliga är att mitt körkort blev ännu fulare än vad mitt ID är, kan ni då tänka er hur illa det är? När det gäller ID-kortet så kan man ju ändå skylla på att det är ett par år gammalt, men körkortet då? Idag när pappa kom hem visade jag honom hur jävla fult körkortet är. Pappas kommentar "haha, du ser ju ut som en knarkkurir från USA" och sen skrattade han jättemycket "eller en nerdrogad spanjor". TACK PAPPA FÖR DIN ÄRLIGHET! ♥

!

Efter att jag tagit över hushållet har nedervåningen konstant varit städad den senaste månaden. Det roligaste och sjukaste är att det stökigaste och dammigaste rummet i hela huset är mitt. Hur går det ihop? Annars gör jag ett glädjeskutt och glädjerop för att pappa snart är hemma.

RSS 2.0