Sit down by the fire




Imorse när jag klev upp ur sängen någon gång strax efter sju, kan jag faktiskt erkänna att jag absolut inte var vid något medvetande alls. Jag lyckades ändå komma iväg till läkaren, tack vare mamma. Jag hade mjukisbyxor och pyjamaströja på mig. Lyckligtvis slapp jag ta av mig jackan. Dessutom så är jag mer än överlycklig, jag fick min medicin!! Så nu kan jag åka till uppsala, pussa sönder jocke, gå på bröllop och fira nyår. Hur bra låter inte det tycker ni? Det som dock känns lite konstigt är att jag inte kommer att hinna träffa mina vänner nå mer under detta år. Men man kan tydligen inte få allt.

Pappa, "Ögonlockorna hänger ner till knäskålarna". Han skulle beskriva hur trött han var en gång. Din svenska alltså, den har gett mit många skratt. Grattis till mamma&pappa som varit gifta i 20 år idag förresten.

Pingu


Jag och pappa har varit ute och busat lite idag. Med meatballsräcern (mammas bil). Vi fifflade med hemliga saker i Västerås och pratade i en halvtimme med varje expedit. Konstigt nog så är varenda expedit trevlig just de gånger som jag och pappa bestämmer oss för att åka och handla. Pappa sa "vi borde göra det här till en-gång-i-månaden-grej". Det var tydligen kul att åka och handla med mig. Jag sa att vi kan börja shoppa tillsammans, bara vi håller oss till det vanliga när vi handlar. Jag pekar, pappa betalar. Shoppa ville han dock inte..

På bilden kan ni se världens mest stirrande pingvin. Det är jockes, som jag förövrigt ska åka till imorgon. Jag ska binda fast pingvinen medans jag sover där tror jag, han är ju läskig. Nu hade jag för att få lite variation tänkt gå och lägga mig, innan klockan blivit tolv. Händer inte ofta. Ska upp vid sju imorgon, ska till farbror D.

Jag får dessutom passa på att säga grattis till Philip som blir 20 år idag. Du är inte längre lika ung och läcker som jag är, men gratts ändå

Blue blue moon


Ärligt, hur många kan sitta still? Jag vet att du är med mig Cornelia, och du säger inte ett skit jocke.

Little darling


De jobbiga är att jag alltid är den som bryr mig mest.
Jag är född till att vara en bitch, men jag gillar det.

Kotte dansar vals för satan



Jag glömde förresten säga att gårkvällen var mycket fin. Mitt gäng är det bästa som finns. Tack för att ni står ut med mig.

Bästa citaten idag:
Kotte "Hade jag smak för romantik eller?"
Mamma "Dom kanske är FÖR ute?"
Kotte "En tvål verkar bäst om man tvättar i 20 sekunder. Det är ungerfär hela blinka lilla stjärna"

Septum


Hur snygg är inte den där jävla näsringen egentligen? Trycker fan igenom nålen på mig själv snart!
Källa

Låt din vän få veta






Vilken jävla dag! En av dom bästa faktiskt. Jag började grina när jag fick min superfina systemkamera, med tillhörande blixt, minneskort, extralins, dvd om hur man lär sig kameran och allt annat som jag fick! Pappa skrattade när jag grät. Sen har jag fått äta tokgod mat också, vilket inte är helt fel. Dessutom så vill jag ge en puss till dom flesta i min familj, dom är faktiskt inte så tokiga när dom vill. Vet dock inte om alla bara var snälla idag för att dom var rädda för att bli utan julklappar eller för att dom faktiskt ville. Nu har jag en hel del att plugga till kameran, men innan ska jag läsa min fina bok om Håkan Hellström. Jag hoppas verkligen att alla har haft en lika fin dag som jag idag. Pappa kläckte ur sig något som sorligt som detta idag "det här med att umgås är ju faktiskt kul, det gör vi aldrig, förutom på julafton. Lägg ifrån dig kameran nu jessica och umgås!". Sen drack vi julöl och skrattade tills tårarna rann. God Jul på er!

När muren föll


Det var nånting jag inte kunde stå emot, kände att jag, bara måste få va med dig

23 December



Det känns som att det enda jag har gjort idag är att ha ätit. Men det är helt okej, på julen får man äta. Det säger min pappa. Har ätit en jävla massa julmat och sedan fika på det. Var först hem till mormor på eftermiddagen och käkade middag. Fick mat, fika och sen erbjöd hon gröt, men då var alla proppmätta så alla tackade nej. Sedan drov vi hem och hade en minuppesitterkväll, dock så dissade jag bingolotto, men det gjorde inte nattis&kotte så man fick rätt känsla ändå. När jag var mindre laddade vi alltid stenmycket inför varje uppesittarkväll. Alla spelade bingolotto, man åt allt som man ville äta och det slutade ALLTID med att mamma och pappa fick spela klart våra lotter eftersom ingen av oss orkade hålla sig vaken.

Annars så är det julafton idag, det finns snö och jag har ett växande blåmärke på mitt ben. Märket är lika stort som min hand just nu. Så jävla snyggt. God Jul för fan!

Vad skulle vi annars göra?


Detta inlägg vill jag tillägna min vän Cornelia, inte bara för att hon är så jävla bra, utan för att hon också räddar vissa delar i mitt liv. Vi träffades på stan idag. Vi shoppade lite och fikade lite. Hon sa att jag är dålig på att uppdatera min blogg nu för tiden. Jag kan inte göra något annat än att hålla med henne. Kotte sa dessutom för några dagar sen "fan va tråkig din blogg har blivit". Hm. Jag har inte lika mycket tid nu för tiden antar jag. Så jag liksom bryr mig inte. Men nu har jag lovat båda töserna att ta tag i det här bloggandet. Jag tycker ju egentligen att det är ganska nice.

Annars händer inte så mycket i mitt liv. Jag har slutat spela innebandy. Bara sådär. Jag vet ännu inte om det är bra eller dåligt. Ska börja springa igen. Jag saknar det. När jag ändå är inne på träning. Jag har ju börjat simma, vilket har lett till att min rygg halft har rasat. Förut kunde jag med raka ben nudda mina knän med pannan, nu når jag knappt ner till golvet med händerna bara för att det gör så jävla ont. Ett problem jag måste lösa.

Och imorgon är det julafton. Jävlar var ett år har gått fort. Jag tänkte på det när jag satt på bussen hem från Joakim idag. Som vi förövrigt döpt om till kråkan. Skrattade tills jag grät i lördags. Alla mot slicket, kråkan eller alla jävla smeknamn som kom fram. Sjukt kul.

Idag drack jag och kotte julebrus för första gången iår. Det är större än att dricka julmust.

För er som inte vill sitta still. klicka här. Joakim, vad gör du med mig?

Förresten, i lördags var det KAOS i dansbanskampen. Titanix gick vidare till final!!!??! TITANIX!? Jag skäms så jävla mycket över det svenska folket att jag knappt vill visa mig utomhus längre. Skare vara dansband ska det vara Torgny Melins. Det är fina grejer.


"Kolla sparkbruden!"



Gårkvällen var ju mer än fin! Mamma skickade ett sms varje gång det blev en minusgrad kallare under hela kvällen. Typ "Nu är det -18 grader ute. Brr" sen "nu är det -19 grader ute, ta på dig kläder" och tillsist "Nu är det -20 grader ute, ta på dig MYCKET kläder" Hahah. Annars drack jag lite för mycket vin, dansade järnet och satt stämbanden i rörelse. På nattbussen hem satt elins roliga kompis brevid mig. Han sa pomperipossaelin. Då skrattade jag tills jag dog. Något som jag också skrattade tills jag dog åt igår var när jag skrev under kvittot på krogen med "The Queen", då tyckte jag att jag var jättebusig. Det tyckte Cornelia också. Annars så rörde tavlorna på sig imorse när jag vaknade, sen upptäckte jag ett blåmärke och en bula på benet också.

Idag har jag och kotte förresten hängt på ica i virsbo i två timmar. Vi satt och sålde lotter till innebandyn. Det kom söta gubbar hela tiden. Varför är alla gubbar så jävla charmiga? "Nitlott, jahapp, någon måste ju dra den också.." Sen drog vi hem till tobias. Vi åt middag och hade julklappsbyte. Imorgon ska jag till farmor och Joakim.

Akta sargen



Klockan halv tio igår satt jag i hallen och kämpade med denna 4,20 meter långa banderoll, som skulle hjälpa oss på innebandycupen som var idag. Imorse vaknade jag klockan nio, vilket var den tid som jag skulle befinna mig i Västerås. Mobilfan ringde aldrig. Snäll som min pappa är så skjutsade han in mig och jag missade inte en enda match. Detta är nog den roligaste cup jag någonsin spelat. Alla kämpade som djur idag. Det slutade med att vi gick till final och fick spela på hel plan. Dock så vann vi inte finalen. Men vi gjorde glädjeskrik ändå, bara för att vi var så jävla bra. C-klassen fick vinna iår igen. Dom är bättre än oss, och Magnus verkade inte ens bli det minsta psykad när jag precis innan matchen sa "akta sargen" åt honom. Hrmf. Annars så fick tre stycken åka till sjukhuset och så blev det ett slagsmål. Det bästa med våra skolcuper är faktiskt just slagsmålen, det är så jävla roligt. Ska jag vara ärlig blir jag lite sugen på att hoppa in ibland. Men det är hemligt. Ibland är jag mer tävlingsmänniska än jag vet om att jag är.

Och så saknar jag min jocke.

När småfåglarna dör



Det har snöat konstant hela dagen och nu har snön äntligen lagt sig. Jag gick faktiskt ett tag och önskade att jag skulle bli insnöad eller nått. Då hade jag kanske missat mitt matteprov imorgon. Dessutom så har snön, tro det eller ej, gjort så att jag är redo för julen! Mentalt iallafall. Än så länge har jag bara köpt en julklapp.

På fredag ska jag och min vän Cornelius festa arslerna av oss! Jag är fan redan taggad, det kan dock bero på att jag är så jävla skoltrött och känner att jag bokstavligen vill supa ner mig och släppa loss ordentligen ett tag. Det jag dock inte förstår är hur jag kan vara så skoltrött då jag nu för tiden aldrig är i skolan eller pluggar. Vad hände?

Jag och moa satt i Måndags och pratade ut om våra skol och trötthetsproblem. Hon hade tydligen gått tillbaka i bloggarkivet för att jämföra detta år med förra året. Idag gjorde jag också det. Jag hittade något som lyder ungefär såhär "Jag tänkte plugga idag. Men jag kände efter för mycket och kom på att jag inte orkade. För att ha en anledning att inte plugga åkte jag istället till virsbo och tittade på killarnas match. När jag kom hem orkade jag inte heller plugga så jag la mig och sov i en timme för att jag sedan skulle orka plugga. Men nu orkar jag fortfarande inte plugga. När ska jag orka ta tag i allt igen?" Hahah. Det är alltså okej att inte orka plugga under December?

För att göra detta inlägg lite längre och ännu tråkigare tänkte jag också meddela att jag idag klippte bort en av mina dreads. Egentligen är det ju inga riktiga dreads jag har, men det ser ut som det då hela mitt hår är ett stort fågelbo ungefär. Dreadsen jag klippte bort var förresten en knut jag klippte bort som inte gick att borsta ut. Hahah. Förövigt mozart, god jul på dig själv! Älskade vän

I just can't get enough



Helgen har varit tokbra. Trots att jag totalt vägrade jockes superfina överraskning så ställde han sig ändå och lagade mat åt mig. Bara för att han är så jävla snäll. Jag förtjänade egentligen verkligen att svälta. Sjukt het med förkläde var han dessutom. Han kommer tydligen ihåg saker bättre än vad jag gör, påstår han. Dock så påstår jag ändå att han har ett fiskminne. Vilket faktiskt stämmer. Annars så har jag skrattat som en tok och spöat skiten ur han i poker, IGEN! Trots att han fuskblandade och sparade kort innanför byxorna..

Annars så är pappa hemma igen. Jag har redan kissat på mig några gånger. När han kom och hämtade mig från stationen så såg jag varken att det var vår bil eller min pappa. Så han fick ropa efter mig.

Till sist vill jag bara avsluta med ett "robba jobin". Nu kommer jag ligga och skratta hela natten.

Julebrus



Jag slängde iväg ett sms till pappa där det stod något i stil med att han inte fick komma hem om han inte hade med sig julebrus hem. Normännen dricker inte julmust som vi gör här i Sverige nämligen, dom dricker julebrus, och det är så jävla mycket godare. Iallafall, det här svaret fick jag tillbaka av honom. Någon som vet vadfan han menar? Jag är ju alltid snäll med honom!

Dock så måste jag erkänna att jag iår faktiskt inte förtjänar att få några julklappar då jag körde maximal utpressning när jocke planerat en fin överraskning. Jag är en sån jävla hemsk människa ibland. Fan för mig. Skäms, det gör jag också.

En sommarkväll kan allting hända

Vår kökskran har dött, vilket konstigt nog ledde till att nästan hela systemet dog. Varje gång man ska ha vatten, gå på toa eller duscha måste man skutta till pannrummet för att vrida på huvudkranen till hela huset. När man sätter på den börjar det dessutom forsa vatten i kökskranen. Sjukt kul. Idag gjorde kotte dessutom något knepigt. Det gick iallafall inte ens att stänga av huvudkranen. Hon fick panik och allt blev bara så jävla hetsigt. Jag satt mest och skrattade. Mamma kom och fixade det. Människors spontana reaktioner, finns det något bättre? Tur att pappa kommer hem på Fredag. Han har förövrigt inte har varit hemma på över 6 veckor.

Och det var väl ungefär så det började.

Tomten jag vill ha en riktig jul



För att få den fulländade julstämmningen krävs faktiskt snö. Jag måste börja skärpa mig när det gäller skolan. Den går ju egentligen före allt. Kom för en timme sen på att jag faktiskt har mattedugga imorgon. Bra Jessica!

När man är ung vill man bli hög


Jag svävar på höjder jag inte trodde fanns, det är även något jag tänkt fortsätta med ett tag till. Det är ju ganska nice. Egentligen är det lite olagligt högt. Det enda jag ber om just nu är en mindre värld och längre dagar än 24 timmar. Vad är det för jävla siffra egentligen?

TACK BABY!


Den som dör får se



Eheh. Råkade starta ett krig idag. Jag som i vanliga fall alltid är oskyldig. Vad hände? Annars så vann vi matchen med 7-3 idag. Ganska nice med tanke på att det var min sista match. Imorgon ska jag hålla tal. Det är också ganska nice.

.

Du är så jävla äcklig och jag är less på dig nu. Det ska bli så jävla skönt när du försvinner. Jag förstår inte hur du står ut med dig själv.

USA och klimatrollspel




Fn-rollspel hela dagen idag. Hade glömt bort hur roligt det är! Renata, som var ordförande langade förresten den bästa kommentaren när hon skulle visa vem som bestämmer. Mest för att tvåorna drygade.
"I den här salen är det jag som bestämmer och fattar alla beslut. Säger jag "hoppa" frågar ni "hur högt"!" Låter som en sak som jag sa till pappa en gång. Lång historia.

Förövrigt så råkade jag stycka mig själv i handen med en stiftpenna igår, och kommer säkerligen inom en snar framtid att få blodförgiftning eller något annat trevligt. Annars är det 1 December idag och jag är ännu inte redo att öppna första luckan på min chokladkalender. Men det gör inget, för jag är efter väldigt många timmar klar med mitt tal som ska hållas på Torsdag!

RSS 2.0