PEACE & LOVE


Nu sticker jag och äger Borlänge!

Till dig bebbo


Stålgänget blev återförenat i fredags! Det var mer än behövligt och det blev en lyckad dag. Sen att jag sov till klockan sju på kvällen dagen efter är en helt annan historia. Igår lyckades Magnus (okej, becka&co egentligen) övertala mig om att ännu en gång ta mig till Orresta för att sedan dra ut på sjön. Jag vet liksom inte hur man åker båt egentligen. Men det blev en trevlig dag ändå och jag ramlade faktiskt aldrig ur båten. Hans syrra är förövrigt grym på vattenskidor.

Imorgon drar jag till Borlänge. Jag har aldrig varit såhär oförberedd inför något och har inte ens varit speciellt taggad. Men idag på jobbet när Johnossi kom på radion kunde jag verkligen känna hur det spratt till i kroppen. Lite taggad är jag allt. Sen att jag inte har packat klart hälften ens och tror att jag ska hinna klart imorgon ska bli spännande att se. Becka, du är söt!

The show tonight

Allt känns faktiskt sådär galet bra just nu! Trots att jag dom två senaste veckorna nästan varit instängd i en jävla fabrikjävel. Trots det känns allt tokbra. Det känns så bra att man faktiskt vill hoppa sönder fjädrarna i sängen, som bebben skulle ha sagt. Imorgon är det midsommar och det kommer bli en sån jäkla fin dag! Stålgänget ska efter två veckor bli återförenat igen, det är helt galet! Grillning och sånt hos mig först, för att sedan dra vidare till viktor för en extra laddning och tillsist hem till räkan, precis som förra året! Två av medlemmarna har ju dessutom varit ute på äventyr, så jag chansar på att dom har en hel del att berätta. Jag ser mest fram emot att få en kram av allihop. Moa har förövrigt lovat att hon ska bjuda mig på en nubbe. Inte helt fel. På söndag ska jag dessutom förhoppningsvis ut på sjön och på tisdag sticker jag till peace. Ni förstår att allt känns bra va?

Dagens bästa

"Starta någon remix på Rudeboy och hoppa sönder fjädrarna i sängen."
Rebecka Zackrisson, du förgyller min vardag.

Bara lukten gör mig svag

Vilken helvetes bra start det blev på sommaren igårkväll! Det där med att endast ta en öl gick väl inte speciellt bra och sprack ganska fort, vi lyckades alla hamna i dimman. Kvällen bjöd på betydligt mer än att bara sitta ner och snacka skit som jag planerat. Även några föredetta 07D:are dök upp, som jag även hoppas att jag stöter på fler gånger i sommar. Tillsist hamnade jag på bryggan utanför, vilket var mer än mysigt. När klockan visade efter två hakade jag ihop med vira & becka igen som fixat efterfest på malmaberg. Imorse när vi vaknade på fel ställe frågade vi oss själva, vad fan hände? Jag älskar när kvällar inte slutar som man planerat, fast på ett bra sätt naturligtvis! Fler av dessa vill jag se i sommar.

You touched my heart, you touched my soul

Första arbetsveckan är avklarad! Mina naglar är förstörda och jag känner mig ständigt smutsig, hur mycket jag än duschar. Det är tur att det finns en hel del sköna människor där, annars hade jag aldrig klarat av det. Att gå upp fem på morgonen fem dar i veckan är verkligen ingenting som jag är van vid, men det går ändå. Än så länge har jag endast firat den avklarade veckan med ett glas juice, senare glider jag dock in till stan för att hooka med beby och vira. Vi ska sätta oss och ta en öl någonstans. Eller jag & becka, hon och jag är nämligen dom ända som förstår oss på det där. Vi ska skåla för att det faktiskt är sommar, att jag har jobbat i en vecka och för att vi helt enkelt är så jävla grymma! Sen ska vi snacka peaceplaner! Jag gillar det här! Förövrigt hörde jag Blunt tidigare idag, nu har den fastnat!!

Pink lady

Inte nog med att det känns som att Kotte inte alls varit hemma den senaste tiden, vilket i och för sig kan bero på att jag knappt var hemma förra veckan, och att jag denna vecka jobbat, samtidigt som hon själv har slutat skolan. I alla fall lämnade hon mig idag för att imorgon börja vandra i vildmarken i fyra dagar. Jag tror dom skulle gå till Helax? och bestiga (?) en glaciär. Jag har ju ingen koll alls när det gäller vildmarken. I vilket fall som helst så kan detta vara det dummaste hon någonsin gett sig in på. Ni kan ju själva tänka hur det kan se ut. Kotte, sittandes i vildmarken, på denna pall. Det roliga är att hon faktiskt är stenseriös med pallen. Rosa i allt, som sagt.

Leavers dance
Imorgonbitti klockan sju börjar jag jobba och imorgon börjar min snabbspurt. Nu jävlar! Och hädan efter ska jag försöka vara mer positiv, det är ju sommar förfan!

För jag har tagit studenten!Igår var nog den bästa dagen i mitt liv och precis som jag trodde var den över på ett kick. Jag skrattade, skrek och grät och jag vill göra om allt igen. Dock måste jag erkänna att jag ännu inte fattar vad som hänt. Men igår var jag ändå tillräckligt medveten om situationen. Då var jag tvungen att kämpa för att inte börja gråta när kvällen avslutades med "fix you" inne på bmb. Och när jag kramade om Moa igår innan jag gick, då gick det inte längre. Det borde kännas bättre.

Avslutat kapitel

Tack Moa, tack Rebecka och tack Cornelia. Tack för att ni gjorde min gymnasietid till den roligaste och bästa tiden i hela mitt liv. Ribban har ni lagt högt. Tanken av att vi i slutet av detta år kommer vara splittrade är en av orsakerna till att jag egentligen inte vill ta studenten. Men det ska jag. Imorgon.

Btw, imorgon när jag står på flaket ska jag ta min första godis på över två år. Det är till och med värt att nämna här.


Nöjd

Det är nu allt går bra och allt känns som bäst. Jag är klar med alla mina skoluppgifter och behöver därför inte plugga på typ hundra år. Kan jag inte bara få leva exakt såhär i ungefär hundra år till? Då vore jag nöjd.

Moa, efter att ha läst ditt rörande inlägg på din blogg, vill jag bara säga att du idag missade världens godaste glassbåt på Eriks lektion. Jag lider med dig kvinna!

Brum BrumDen är min. Bara min. hihi

Döda sillar


Min kropp är trött och helt död egentligen. Efter en vecka av aktiviteter som grillning, student, spex och fotbollscup är det okej att vara trött. Jag säger som Viktor sa i Torsdags då jag tvingade med honom på sjutåget efter en natts festande. "Det är jobbigt att bara andas". Idag är det Sala som gäller,

spex


Dagen har varit hur rolig som helst, dock är jag nu hemma så det börjar bli dags att gå och sova. Om mindre än fem timmar ska både jag och viktor lyckas stå på tågstationen i Ramnäs, bereddapå att hoppa på tåget för att sedan köra en fotbollscup. Jag vet fan inte hur, men på nått jävla vis ska det gå. Jag hr dessutom lovat att ringa och väcka honom klockan halv sju, bäst att jag drar och sover nu. puss

Ifall hela världen är för stor för mig
Det här är jag om nio dagar.

.

Det är så mycket som händer nu. Vi är inne på slutspurten och imorgon är det inte tvåsiffrigt längre. Inga kommentarer om det. Igår var det grillkväll i Sala hemma hos Reberto med klassen. Idag är det Strängnäs som gäller. Bilder kommer när jag hinner och orkar.

RSS 2.0