UPPSNÄRJD I DET BLÅTrots min flygrädsla hoppade jag frivilligt in i detta minimala flygplan. Väl där uppe kunde jag faktiskt förstå det fina, allt var så himla vackert! Och konstigt nog så har jag nog aldrig känt mig så trygg i ett flygplan.

LOVE LIFE

Svarar inte på mobilen som jag lovat att jag skulle göra. Lyckas ändå få tag på min familj, får skjuts hem och när jag väl kommer hem möts jag av en ny tv. 50 tum och 3D. Jag skrattade först, sen försökte jag förklara att det var julafton i förrgår och att jag fyllde år för två månader sen. Men nä, det var bara en liten bonus. Ni är bäst i hela världen. Och ja, det går att köpa mig. Och även fast den tar upp typ halva min vägg så älskar jag den.

Annars har jag firat världens mysigaste och roligaste julafton. Igår var det utgång och alla gamla godingar samlades hemma hos viktor. Under kvällen gick jag mest runt och log och fick så många kramar att jag knappt visste vart jag skulle ta vägen, precis som det ska va!

JAG HAR SETT LIVET FRÅN BÅDA SIDOR NU

Har kramat och välkomnat min Jenny som är tillbaka i vässan över jul. Har kramat om Jenny nummer två som stack till Sydafrika idag i tre veckor (kommer inte erkänna att jag är avis). Igår var jag hem till min bonusfamilj och klädde julgran och mös. Idag jobbade jag mitt sista jobbpass innan jul. Imorgon ska jag hem till mormor och träffa lite släkt och i övermorgon ska jag hänga med världens bästa familj en hel dag, vi har så kul ihop nu för tiden. Jag njuter av livet alltså.

FÖR MAN VILL HA VAD MAN VILL HA Å MAN VILL HA DET NU

hihi

UNG OCH STOLT, JAG ÄR EN KRIGARE


Är lite småkär i Wiehe. Förstår inte vad som är grejen med mig och alla som är 50+ (och i detta fall sextioplus till och med)

PUMPED UP KICKS

Jag har sedan sist jag skrev, tjuvstartat julen genom att äta skinkmacka med mormor, gått upp tidigt för att se när ett gäng sjätteklassare lussat, snott pappas sotarmössa ett antal gånger, stressat som fan på jobbet, spontant träffat mina pinglor efter ett kvällspass för att äta pannkakor och kanelbullar, spritsat en miljon ägghalvor och vikt servetter, haft julbord för 800 pers, ätit julmat, jobbat på restaurang nummer 2 och ännu en gång blivit påmind att jag är en "chicka", köpt lite fler julklappar, ätit julmat på IKEA (blä), haft en helfestlig utgång på kåren med rebben och vira, avslutat en kväll på gyllene måsen med (bla) den sötaste människan jag någonsin sett, sovit tre timmar, vart i södertälje och hälsat på farmor och skrattat åt min sjuka släkt, hängt med min störda men ack så underbara familj, taggat till ännu en gång, druckit ett sjujävla gott vin, blivit räddad av cornelia gånger två, vart hemma hos Jenny på avskedsfest och avsluta kvällen med en sväng på månen, blivit väckt av ett mobilsamtal och hängt på Danderyds sjukhus. Med andra ord, livet rullar på och det är juletid.

ASIEN
Klickar mig in på Johans blogg och jag kan tusan inte ljuga och säga att jag inte avundsjuk. Nya Zeeland liksom. Jag vill också ut och röra på mig lite igen. Saknar asien och min julkula!

SMOKE WEED EVERYDAY

Hade en sjuk fredagskväll/natt. Att pimla vin är väl kanske inte det smartaste vi gjort men satan så kul vi hade. Smoke weed everyday, nostalgilåtar, kåren, dansa, krypa under tåg, klättra över stängsel och en jävla massa punkter och avslutningsvis häng i soffan där vi skrattade och skrattade och skrattade. Nu ska jag fortsätta att beundra bilden på min darling.

TRADITIONER OCH JULKLAPPAR


Jag och Corre shoppade idag julklappar tillsammans för femte året i rad! Jag älskar att hålla traditioner i liv. Iår gick det dock lite trögt så jag köpte fler saker till mig själv istället. Annars så har jag även lyssnat julmusik och börjat slå in lite gåvor, iår försöker jag mig på att smälta lack. Det går dock inte att sätta några etiketter på paketen, för då blir lillpluttan så nyfiken att hon klämmer sönder paketen som är till henne. Måste även erkänna att jag börjar komma i stämning nu och att det snöade lite lätt när jag åkte hem från vässan idag var ju bara pricken över i:et. Nu, Svensson Svensson!

ANDRA ADVENTVin, nostalgikväll, innebandymatch, så mycket bättre, julpyntning, telefonprat med vira, jag behöver kanske inte säga att min helg varit finfin? Blir bara lite irriterad på att tiden alltid ska gå så jävla fort när man har kul.

FÖRSTA DECEMBERHar öppnat första luckan i chokladkalendern idag och sedan ägnat resten av dagen åt att städa och baka lussebullar. Tänkte satsa stenhårt iår för att verkligen hinna komma i rätt stämning. Har liksom inte gjort det de senaste åren, vet inte om det är för att man börjar bli så gammal eller om jag inte gått in för det tillräckligt hårt. Hoppas även på ännu mera julmys med tjejorna nästa vecka. Betyget på lussisarna blev i alla fall MVG. Mamma sa "det här är de godaste lussebullarna jag någonsin ätit" och då ljuger jag inte eller överdriver det minsta. Och jag lovar att jag ska sluta mobilnörda.

RSS 2.0