MUMINMAFFIAN


Från att från början egentligen gå på hemmafest för att fira en vän som varit borta i ett halvår, till att allt blir kaos och kvällen slutar med att jag och corre skiter i allt och alla och går till kåren istället. Rockade sönder hela kvällen och gick hem från efterfesten sju imorse. Det är ju trots allt de spontana kvällarna som alltid blir bäst bäst bäst. Och så var det extra fint att under vår morgonpromenad hem så slog det oss alla tre att det typ är sommar nu. Sen att jag efter fyra timmars sömn var tvungen att släpa mig till jobbet är en helt annan story. Men roligt hade vi.

KANSKE ALLT EGENTLIGEN

"Det har gått tre kvartal och två årstider, en tredje är kanske på väg men jag vågar inte hoppas längre. Jag har varit i fyra andra länder, två andra tidszoner och ingen har innehållit dig.

Men så står du där igen. Fortfarande 187 centimeter men många nyanser blekare efter en vinter utan sol i ett land där de talar ett annat språk. Nio månader senare och du har samma kroppspråk"

TEAM BADASS


Måste bara först och främst informera er (typ alla tusen läsare) att det bara är Jenny som kan få mig att göra sånahär fjortissaker. Anledningen är att vi har en förbaskad jäkla ålderskris och genom att göra saker som man gjorde när man var fjorton får en ibland att glömma att man faktiskt är 20. Jag hade i alla fall en toppen lördag med alla gamla godingar under ett och samma tak. Det blev beerpong, sanning och konsekvens, för starka groggar, en jävla massa roliga berättelser, nobless, en mäktig lapdance och hur jävla mycket skratt som helst. Åh vad jag tycker om er. Sen slutade jag, Lina och Jenny kvällen med att sitta i Jennys soffa och äta subway och skratta åt mitt märkliga slut. Haha!

SÅHÄR LAGAR FARSAN MAT


Haha, den mannen slutar liksom aldrig att förvåna mig. "Tills skinnet skrumplar / låsnar", "lägg på sörjan". Vet inte riktigt vad som är värst, hans stavning eller själva lappen. Roligt är det i alla fall.

FANTASTIC FOUR

Vi hade en brutalt rolig kväll och utgång i Fredags. Hela fyran stod på samma dansgolv hela kvällen och vi liksom kom aldrig där ifrån. Efter stängning drog vi hem till corren igen och satt och skrattade tills klockan nästan visade morgon. Ni är så jävla bäst att det sticker i ögonen på mig, bara så ni vet! Igår när jag kom hem fick jag börja med att leta påskägg och helt plötsligt så kände jag mig jävligt ung.

RSS 2.0