Inget stoppar oss nu


Varför lyssnar jag på dansband?
Varför sjunger jag med i texterna?
Varför äter jag glass på en Onsdag?
Varför pluggar jag aldrig så mycket som jag egentligen borde?
Varför är det inte Fredag idag?
Varför är jag inte 18?
Varför är det så kallt ute trots att det bara är höst?
Varför ligger mina näsdukar på golvet och inte 1cm ifrån mig?
Varför var det inte lasagne idag till lunch?
Varför har inte jag laddat hem Tjenare Kungen?
Varför har inte alla lika snygga pluggtights som jag har?

Jag, corri & bebbs har skapat ett UF. Visst fan är vi tuffa?


____________________________________

Som Bambi på hal is.

hahah<3Det bästa idag! :'D

____________________________________

Fin helg egentligen. Den började lite segt men avslutades fint. Och jag hatar fortfarande att säga hejdå. Men livsgnistan, ja den är tänd igen.

Ensam


Hela dagen har jag setat hemma och inne i kottes rum. Förutom när vi gjorde något undantag och drog till konsum och köpte lite B&J's som vi sedan njöt av. Idag suger det extra jävla hårt att bara vara 17! Hela jäkla feta gänget är ute. Förutom jag då. Och jocke kommer inte förns imorgon, annars hade jag haft lite tröst liksom. Hm. På bilden äter jag glass på kottes vis..

__________________________________


Jag bara råkade..

Naturkunskap B13 sidor anteckningar som är sönderköttade med fakta. Det går liksom inte att memorera allt. Det är för mycket fakta på en och samma gång. Vem bryr sig om skiten egentligen liksom?

Världens äldsta bild!


Jag känner att det kommer bli en lång natt. Jag ska finslipa det sista på min argumentation som jag ska hålla muntligt imorgon. Efter det måste jag plugga in några smarta snubbar i psykologin, lite olika perspektiv samt lite annat viktigt. Idag på vägen hem från träningen satt vi och pratade om gamla snefyllor. Nattis påminde mig om den gången som hon var tvungen att hämta mig med bil hem från slaggen bara för att jag inte kunde gå själv. Det roliga vara iallafall att jag tyckte hon körde lite fort den gången så jag frågade lite snällt "måste du köra så fort?" illa som jag mådde. Och så fick jag ett svarsom löd "JAG KÖR HUR JÄVLA FORT JAG VILL!" tillbaka. Kan vara det roligaste jag kommer ihåg från den kvällen. Och att frida klämde fingret när hon skulle stänga bildörren åt mig. Jag klarade tydligen inte av att göra ett skit själv. Hm.

___________________________________


Bara för att det är världens ärligaste låt.

Det bästa idag


GRATTIS MOA

Idag överraskade jag och becka den nya artonåringen. Moa. Hon fick ingen sång, hon fick ballonger och en tårta istället. Det känns som att det egentligen är en ganska stor dag det här. Vi har liksom hetsat lite inför våra artonårsdagar. Och nu är Moa arton. Hahah! På Fredag ska hela gänget ut på krogen. Hela gänget minus mig då vill säga. Det känns ganska hemskt. Hade inte jocke kommit i helgen hade jag nog tagit livet av mig. Jag gillar att jag alltid är så drastisk.


control yourself

Jag har varit lugnt som en filbunke de senaste dagarna. Sen går jag in på beckas blogg och får läsa att jag har såhär mycket att göra:

Vad man tänkt göra som projektarbete - Onsdag (har ingen aning)
Svenskargumentation inlämnas på torsdag + ett muntligt framförande
Psykologiprov - torsdag
Naturkunskapsprov - fredag
Internationell ekonomiprov - måndag

Kanske dags att sätta lite fart då? Och förresten, idag hoppade jag av Engelska C! (Ställer mig upp och gör ett glädjeskutt) Känns som att minst tio ton har rasat från min kropp. Ingen mera engelska alltså. Studiedag imorgon, så jävla behövligt! Förresten så hann jag aldrig säga hejdå till pappa i söndags eftersom att jag inte var hemma då. Och så kommer vi inte ses förns den 26 oktober. Det är helt stört länge. Jag vet inte om jag kommer att klara det.I feel it in my fingers, I feel it in my toes.


Det enda man kan göra är väl att sova. Då känner man inte att man saknar.


ska jag anförtro åt dig

Finbesök strax! Kotte står inne på mitt rum och speglar sig. Det är roligt och titta på henne i smyg. Hon har väldigt många olika miner som hon gör. Förresten så drar jag med tillbaka till Uppsala imorgon. Kommer inte hem förns runt nio på söndagkväll. Men vem bryr sig? Det här kan väl inte bli något annat än en bra helg? Åh!

Och idag spelar håkan på hemmaplan. Men jag är inte sådär jättedeppig över det. För det blir bra ändå. Cornelia, jag saknar dig!

För ett par bruna ögon for jag.

Jag har varit i alla städer
Letat efter dig

punkt

Bara några punkter i mitt liv, för er som bryr sig:
 • Cornelia har återigen lämnat mig och stålgänget för ett varmare land.
 • Jag ligger redan efter tre veckors tid i skolan efter i väldigt många ämnen.
 • Flugor har blivit det mest irriterande djuret jag vet.
 • Jag blippar ovanligt mycket med min mobil.
 • Jag ska hoppa av engelska C! (Kan vara det bästa och samtidigt sämsta
  beslutet jag någonsin tagit)
 • Jag har kommit på att jag älskar Global!
 • Jag har blivit irriterad.
 • Jag har misslyckat på den första matteduggan.
 • Jag vet inte vad jag ska skriva om i bloggen längre, gillar ni mina koder?
 • Jag älskar psykologi och läraren.
 • Jag och Johan ska införa våra pluggdagar igen. (Behövs verkligen!!)
 • Jag skulle behöva ta körkort.
 • Jag har funderingar på att klippa lugg. (Igen)
 • Om jag pluggar nu för tiden, pluggar jag som ett "rådjur".
 • Jag måste ladda min ipod.
 • Jag har lärt mig att släppa kontrollen.
 • Jag skulle behöva städa mitt rum.
 • Jag har världens finaste vänner.
 • Jag har slutat tänka sådär onödigt och överdrivet mycket.
 • Jag får finbesök på Fredag!

Det är så jag säger det

Att ett sånt hårt skal kan ha en så fin och mjuk insida. Rebecka hade kunna vart en grönsak. Historian är lång.

shut your eyes

Jag glömde förresten säga att i Fredags när jag skulle till Uppsala så råkade jag ta en timme för tidigt tåg. Fick vänta en väldigt långt stund i Enköping. Vad är det med mig och tåg? Skönaste sms:et fick jag av moa också "Du borde vara här samtidigt som du borde vara där". Vad svarar man? "Det är jobbigt att vara poppis?"

romeo


Uppsala var fint! Mer ändå egentligen. Jag blev hjärntvättad av dansbandsmusik, såg dåliga filmer och fick skratta en hel del. Det var jobbigt att åka hem. Var hemma en timme ungefär, sen drog jag till kvicksund. Skulle kolla på kärleksfilmer med stålgänget. Jag sov mer än vad jag var vaken. Råkade vara uppe till sju inatt. Jag har så fina vänner. Även fast jag hatade dom när dom tvingade mig att ringa det där fina samtalet.

Jag har ätit tacos 4 gånger denna vecka. Men det gör inget. Jag ler sådär fånigt, har den där känslan och tänker på dom där ögonen. Dom är inte och leka med.

you are dreaming, yes you are dreaming


Imorgon åker jag till Uppsala, bara sådär helt plötsligt. Fint. Kanske har jag ett starkt det? På lördag är det gråtarkväll/filmmaraton i kvicksund. Endast kärleksfilmer som gäller. Annars så var det pannkaka till lunch idag och jag har röda naglar. Det är skolfoto imorgon. Men vad gör det när jag när jag sjunger om dagarna?

090909

Ih!

Impossible
Fikan med Moa blev fin. Vi fattade beslut, drömde och analyserade. Det är som är bra med Moa är att vi inte alltid tänker likadant, så jag får höra saker ur hennes perspektiv också. Väldigt bra måste jag säga. Personalen komenterade "Oj, ni måste ha väldigt mycket att prata om". Haha!

Hellre ångrar jag att jag gjort något än att har ångest för något jag inte gjort. Nu kör vi.

Moa!

Den där känslan ska man ta vara på egentligen. Moa är den jag egentligen vill lyssna på, dock fattar jag inte varför jag inte gör det. Men jag ska fika med henne imorgon. Efter kanske jag har lite mer koll. Moa vet alltid bäst och brukar få mig på rätt spår. Jag behöver det här! Och det känns fint, jag vet att jag kan glömma nu.


Kotte frågade:
Vad är en dragqueen? Är det en maträtt?

____________________________________Nostalgi! Och så tänker jag på buss 804. Mina vänner, vad säger ni om detta?

___________________________________

Jag känner en typ av rädsla. Modet räcker inte till. Jag vet inte vad som kommer hända. Det är nog bara det antar jag. Men jag gillar ju dom där tatueringarna. Och jag vet att du klarar dig utan mig. Det är väl därför som detta sker.

wet wet wet


Pappa är hemma förresten. Han är världens bästa människa. Bara så ni vet.
Nu tycker jag att alla ska lägga sig och ta en lördagslur till denna låt.

tratten och finkelIgår sprang jag runt på stan med nattis. Jag var sjukligt nära att övertala henne om att ta hål i tungan. Men hon var för mesig. Hon kom hem med en p-böter. Hon kan tydligen inte parkera. Senare drog jag och Johan på fest i Petersberg. Det fanns sjukt trevliga människor där! Dock avbröt polisen det hela så alla var tvungna att dra. Imorse ringde bellson och väckte mig. Mobilen vibrerade för häftigt för mitt tillstånd, så jag ramlade ur sängen. Men bella är söt så det gör mig inget.


____________________________________Nattis kom för en lång stund hem sen med ett nytt hårsprayslager åt mig. Hon har varit på minisemester nere i landet. Hon kom även hem med en hel del choklad. Dom stannade tydligen till vid Cloettafabriken på hemvägen. När jag var mindre och vi var påväg hem från semestern brukade vi nästan alltid åka förbi den fabriken, även fast det var en omväg. Det var fint att både mamma och pappa kom ut därifrån med två kassar var i nävarna, som bara innehöll godis. Sen levde man på choklad ett tag och så gav man bort en hel del till varenda jävel som man kände. Det var fina tider. Det är nästan så att jag vill bryta mitt godislöfte faktiskt. Idag blev jag förresten mobbad för att jag sa Jönköping och inte Jönnnnnköping. Det heter ju liksom, Lidköping, Linköping, Enköping och Nyköping. Varför skulle det då inte heta Jönköping för? Becka skrattade som en tok. Hon sa förresten för någon dag sen att jag är bäst på att härma vad de säger i filmer. Ganska komiskt tycker jag. Hon är knäpp. Jag hade ju planerat att sova vid tio.. Vad hände?

Jag vill ha dig här på riktigt inatt

Cykelturen fram och tillbaka till Virsbo blev väl inte riktigt som planerat. Vi var sju stabila på träningen förresten, med målvakten. Förra gången var vi nio. Dagens feta minuspoäng får Thåström (hör och häpna!). Imorgon ska vi prova studentmössor! Nu ska jag sova._____________________________________


Natten var inte bra. Jag somnade aldrig. Dagen började inte bra. Jag kom försent till den första genomgången i matte C. Det blir lätt så när man redan anpassat sig till det slappa schemat. Jag hoppade iallafall på tåget när lektionen började och jag hann jobba ikapp. Och varför är gråa mjukisbyxor skönare än svarta?

47

Kinesisk katthund är det nya.

Ta min hand och visa mig vägen, jag är din i alla lägen.
Hej hej Monika

RSS 2.0