EN SOLSKENSOPTIMIST

Efter över en vecka med en vidrig nervositet i kroppen och brutalt lite sömn så tog jag mig igenom fredagens introduktion smärtfritt. Skrattade i princip hela dagen lång och nu är jag mer än säker på att det här kommer bli hur kul som helst. Igår träffade jag min solstråle. Vi fikade inne på IKEA, hängde i hennes sommarstuga, snackade skit på gränden och avslutade kvällen med mina favoritgrabbar. Jag och Jenny övertygade varandra ännu en gång att sommaren kommer bli hur bra som helst och vi skakade hand på en floffdeal. Men det bästa av allt är att Jenny är västeråsare igen och nu känns det som att ingenting kan bli fel eller tråkigt. Allt är för bra helt enkelt, men det är jag väl värd?

PIMP MY SHORTS


Hetssydde så pass mycket att den ena fickan blev igensydd och så dom blev två storlekar mindre typ, men det är naturligtvis ingenting jag kommer att erkänna.

CAUSE YOU CAN RUN AND HAVE YOUR FUN

Har spenderat de sista minutrarna på spotify och jag undrar redan vad jag ska göra nu. Jobbade min sista dag i fredags och det är inte helt utan tårar jag lämnar det, har haft så sjukt roligt! Är nu jobbfri ända tills fredag då det nya börjar. Dock är det inte bra då jag kommer hinna tänka mer och bli ännu mer nervös, drömmer mardrömmar var och varannan dag, haha. Men jag håller tummen för att det här kommer bli minst lika kul och grymt! Annars går jag mest omkring och längtar tills lördag, hihi.

KRÄKMYGGA


Har haft en så jäkla bra helg att jag mer än någonsin inte vill att den ska ta slut egentligen. Det började redan i fredags då jag ringde bettan precis efter jag slutat jobbet. På cirka tio sekunder övertalade hon mig om att följa med ut. Gasade i 140 hem och en timme senare satt jag på tåget. Blev ett besök på månen även denna helg. Igår var det invigning för johans nya lya och på något vis lyckades vi lura hit människor. Öl, brännboll, spel, skitsnack och vi avslutade kvällen med en nattpromenad. Det börjar helt klart bli sommar. Jag har förövrigt världens absolut bästa vänner och det är jag så himla glad över!

EN LITEN PRINSESSA


Idag är det pärlans födelsedag! Kan inte göra så mycket mer än att gratulera till en värdelös ålder. Finaste kortet fick hon av nattis, lite smått passande. Kotte har även gått och blitt braceface, kan ni förstå vilken ny skämtvärld som har öppnat sig och hur det kommer låta när vi sitter vid matbordet i framtiden, fast egentligen är jag ju bara avis. Grattis i alla fall snorunge!

KLICK KLICK!

Utser mig själv till världens största nörd.

OM SANNINGEN SKA FRAMI fredags var det all in för corre! Det var den roligaste utgången på jävligt länge, så jävla synd att man alltid måste gå hem när man har som roligast bara. Att det var fredagen den trettonde var ingenting jag märkte av på något sätt, tvärtom! Jag kan därför inte göra något annat än att tacka tjejerna för en grym kväll! Igår var det hällaträff och självklart var jag där och samlade inspiration till mitt kommande projekt och spanade efter en eventuell 20-årspresent (drömma får man ju). Nyss klockade jag av ett tre timmars långt samtal med Jenny, det är tur att någon kan få mig att skratta i tuffa tider och en dag som denna pissdag, var såhär nära att fly till Örebro.

VART DU VILL, SÅ FORT DU KAN


Kännde något riktigt grymt idag då jag diggade Håkan på högsta i bilen på väg till jobbet med takluckan öppen och solbrillorna på, något i stil med att "det här kommer bli bra". Kände samma grymma känsla när Jenny idag sa att "jag känner på mig att det här kommer bli en bra sommar". Då blev jag glad, för jag vet att Jenny kan man lita på. Hon kör i princip alltid på mottot "det blir vad man gör det till" och det som alltid toppar historierna är väl att hon är världen spontanaste människa. Jag gillar verkligen att ha en vän som Jenny. Hon kan till och med göra tisdagar till världens bästa dag genom att bara skriva "fika efter du slutat jobba?". Vi tog en snabbfika på gränden, svängde sedan förbi ICA för att inhandla lite picknick och där efter begav vi oss ner till hamnen efter en liten mindre kris. Vi gjorde upp sommarplaner och pratade om sånt som vi måste prata om i och med att vi i princip aldrig ses. Men det här kommer bli bra, bäst och ännu bättre.

ALDRIG LÅTSAT BARA CHANSAT


Det var väl egentligen tygbanden kring handleden och den här lyckliga stunden i Örebro som gjorde att jag nu har en pdf-fil som ligger och vilar inne på min mail. Oupps!

ALLA VILL HA HELA VÄRLDEN

Har inte haft någon riktig fredagskänsla på ett par veckor nu. Ni vet en såndär känsla som gör så att man måste ställa sig upp och skrika "ra-ta-ta-ta-freda"? Inte? Någon som vet vart den gått och gömt sig då? Vet inte om det är för att det känns som att det är fredag varje dag eller för att den helt enkelt har gömt sig. Men jag vet att det är lördag och flyttningstime imorgon! Ytterligare en jobbvecka är över och jag är helt slut, godnatt va!

ALL THAT SHE WANTSHelgen i Örebro var fin från början till slut. Det är så skönt att komma bort ibland och bara stöta på nya saker. I Söndags när jag och Jenny skiljdes var det knappt att jag ville lämna tillbaka nyckeln, tänkte att det skulle vara toksmidigt att ha kvar den ifall jag vill fly någon dag i framtiden.

Blev i alla fall ännu en gång inslängd i student-tempot, vilket innebär att jag och corre shottade alldeles för mycket i Fredags för att hinna ikapp. I Lördags blev jag och corre i princip väckta av Jenny när hon kom hem runt halv tolv, hon hade råkat gå förbi vuxenbolaget och tyckte att vi skulle börja korka upp på en gång för att inte hinna bli bakis, så det var bara att sätta igång igen. Jag och Jenny avslutade denna fantastiska helg med att bara hoppa på någon buss men en varsin kopp kaffe, för att sedan hänga uppe i svampen, titta på utsikten och bara prata och prata. Jenny är absolut världens bästa! Kom hem någon gång vid elva-tiden i Söndagskväll och ska jag vara ärlig har jag fortfarande inte kommit ikapp med allt och känner mig fortfarande lite småbakis. Fy så gammal jag börjar bli!

RSS 2.0