SHALALALALA, HON AR TJUGO AR IDAG!!!

"Har en sån där desperat saknar dig-klump i halsen-ont i hjärtat-känsla ikväll". Du ar lite battra an alla andra <3
Och idag ar det min dag! Bara min.

HÄR KOMMER LYCKAN


Det här kan bli det mest impulsiva jag någonsin gjort, men det spelar ju egentligen ingen roll. Jag är så glad att det spritter i hela jävla kroppen. Det känns som att det har vänt nu, det är min tur att ha flyt. Vaccinjävlet löste sig! Jag är så glad över att min och neas plan inte bara blev ytterligare en plan som rann ut i sanden, utan att den här planen faktiskt blir av! Annars så har jag gjort allt en sista gång, förutom att sova en sista natt i min egna säng. Förövrigt: jag kommer sakna dig varenda sekund som jag är vaken sis<3. Det bästa är att i den lilla rosa saken så finns det ett gäng bilder på "viktiga" saker som lillpluttan fixat. Hur gulligt? Här kommer det förresten vara tyst ett litet tag. Nu kör vi!

VISST SKITER JAG I DIG MEN INTE I MIG


Jag och Elvira gav näst intill upp i lördags då vi kom till kåren och såg att det var helt dött. Vi satte oss på trottoarkanten en stund och undrade vad nästa steg skulle bli. Lyckades på något sätt komma in på månen och kvällens utgång slutade precis som alla våra andra utekvällar. Kunde inte bli bättre och jag förstår fan inte vad vi gör eller hur det alltid lyckas bli så jävla kul. Jag vet bara att jag aldrig kommer gå ut utan elvira igen.

Idag träffade jag nea igen för att spinna vidare på våra planer. Det är skönt att äntligen ha hittat någon som har samma seriösa ålderskris som jag har. Förutom att fila på våra planer som förövrigt spårade på slutet, "hitta dig själv i europa" och "munktempel" så pratade vi gamla minnen och skrattade åt människor. Nu känns allt i alla fall bra. Det är skönt att endast jag själv återigen är huvudpersonen i mitt egna liv, det är ju en sak som gör vår plan genomförbar. Synd bara att ett jävla vaccinjävel ska stoppa upp det hela en liten stund.

RSS 2.0