ATT VI SLÖSAT VÅR BÄSTA TID PÅ MISSUNNSAMHET

Minns exakt den 1/5 då jag kom trött som tusan till jobbet och skrev in mig i boken. Idag skrev jag 21/5 och fick panik och världens ångestattack när jag såg det. Jag minns inte ens vad jag fyllt dessa tjugo dagar med. Jag blir rädd. Sommarn kommer susa förbi fortare än jag blinkar. Ångest. Får väl sluta ha kul helt enkelt. Är det ingen som känner som jag?

Längre har vi inte kommit.

SNORUNGEN


Blir bara LITE irriterad när lillsyrran lägger upp bilder som dessa och jag inser hur fantastiskt hennes hår faktiskt är. Tjockt, långt och vårdat. Det är liksom tvärtemot vad mitt hår är just nu. Tunt, kort och slitet som fan. Idag när jag ännu en gång var hennes personliga frisör hade jag chansen när jag oskyldigt höll i saxen och skulle toppa lite, riskenn finns ju att jag skulle kunna slinta till "lite" med saxen då jag egentligen inte är någon utbildad frisör. Tror ni jag tog chansen? Nä, jag bangade och hennes hår är och förblir finast. Skit på dig snorunge!!!!!

SOMEBODY THAT I USED TO KNOW

.

VEM SVÄNGER PÅ SVANSEN I BARFOTADANSEN?

Lärde mig tydligen ingenting av fredagsnatten. Bröt planen "att ta det lugnt" över valborgsnatten. Däckade strax efter tre inatt och klockan 06:42 imorse släppte taxin av mig på jobbet. Så ovuxet! Trodde jag skulle somna ståendes. Men så länge jag hade kul så är det ju egentligen värt det. Jenny och jag hade till en början balkonghäng med middag och mys, någon timma senare fick vi tillskott och så avslutade vi natten med världens bästa grabbar. Annars så är det sommar och livet är så jävla förbaskat fint!

RSS 2.0