OCH SKULLE DET SÅ VARA

Jobbat med två tokhärliga människor två dagar i rad nu, har skrattat mig igenom kvällarna och jag kan inte göra något annat än att längta tills nästa gång jag ska jobba. Det är så jag vill att det ska vara. Annars så är det Arvingarna imorgon igen och nörd som jag är så samlar jag ihop hela gänget igen. Och förresten, aprilväder kan dö.

IKEA

Har spenderat dagen inne i Västerås tillsammans med Johan. Vi gick och vuxenshoppade saker till Johans nya lya inne på Bauhaus och IKEA. Spis, kakel och andra nödvändigheter, Johan drog i alla fall in alla vuxenpoäng. Vi lyckades till och med att montera ihop allt när vi kom hem sen, jag är stolt! Måste erkänna att jag blev lite inspirerad till att flytta hemifrån.

YOU MUST BE OUT OF YOUR MIND

Är nu hemma igen efter att ha spenderat det senaste dygnet i Örebro. Trött och sliten (väldigt sliten), precis som man ska vara efter att ha hängt med en sprallig student. Middag, mys och party har vi hunnit med. Idag tog vi en mysrunda på stan och avslutade det med en fika. Får tacka Jenny för ett grymt avslut på denna helg och för att hon själv är sådär äckligt jävla grym. Dock så slutade hela örebrovistelsen med att jag (virrpannan själv), glömde min biljett hemma hos Jenny, vilket gjorde att jag var tvungen beställa en ny jävla tågbiljett på station sen, men jag gillar ju att slänga pengar i sjön så det är lugnt. Becka, jag har blivit värre än dig. Nu är det illa. Men när jag kom hem väntade en spontanpresent från familjen, en gamatång! Mammas kommentar var "ja egentligen är det väl pappa du ska tacka". Nu ska jag sova.

FULLA FÖR KÄRLEKENS SKULL


Bilden säger ju allt egentligen. Åker till benny och får förhoppningsvis en väldigt efterlängtad kram. Tentafest på schemat, vilket kommer bli en bra avslutning på helgen. Skön hängkväll på pitchers igår, till och med cornelia hängde kvar hela kvällen trots att hon egentligen inte gillar stället och uttryckte "det hänger bara loosers där". Och hur mycket man än träffar allt fria folk så kommer man nog aldrig sluta sakna dom.

PLUS

+ Min avokadomacka
++ Pappa kommer hem innan klockan slår tolv

CONVERSE

Man borde få ge ut ett livslångt straff till de som tar sig friheten att slänga ens heligaste converseskor, utan att ens fråga först. Arg? Det är nog bara förnamnet.

TIDEN KOMMER ALDRIG MER IGEN

Blir lite halvt panikslagen och irriterad över vårt struliga internet, våga vägra telia! Jag har från igår till idag haft en liten sleepover med Cornelia som vågade sig ut till Ramnäs i snöstormen. Som en liten överraskning hade hon med sig en påse filidutter till bara mig! Vi tittade på film, åt chips, daimtårta och kiwi. Tittade på film, snackade skit och gamla minnen och la oss ner i sängarna runt två, vilket corre tydligen inte hade gjort på jättelänge. Imorse åt vi chips till frukost, kompenserade det med världens härligaste vårpromenad då även solbrillorna vågade sig fram och om man bortser från dåren som dränkte ner oss när han körde förbi, så var det en finfin promenad. Vår liksom!

Dör lite smått inombords då jag vet att Jenny just nu hoppar runt i Spanien (utan mig) och festar satan. Fick så sent som imorse ett meddelande där det stod något om att jag skulle ta ett piller i förebyggande syfte för mitt hjärta, hon hade något jävligt storslaget att berätta. Säg mig, varför är jag inte förvånad?

GUSTAV SVENSSON ♥

Gustav Svensson, han är världens geni. Hans jämförelser är inte av denna värd och han är bara en allmän stjärna.
"Håbysossarna, en ökänd högerfalang inom partiet". "Jag har min övertygelse och två kaviarsmörgåsar". "Scooby Doo on Ice".

WORK WORK

Imorgon ska jag jobba. Den meningen har jag inte sagt på hundra år och det är nog bara den som vart i samma situation som riktigt vet hur befriande det känns att säga det. Senaste klockan 06:00 ska jag befinna mig i Västerås, har dock ingen aning om hur det ska gå till, men det här kommer bli kul!

ME AND MY DRUM


Jenny fick mig att titta på finalen av melodifestivalen i lördags. Jag stannade till när denna låt kom. Jag är så glad för att min musiksmak har breddats så pass mycket den senaste tiden och att jag idag faktiskt kan erkänna att jag tycker låten är sjukt bra. Sen blev jag ju lite förälskad i den smålockiga killen som sjunger, hans röst gjorde så att jag smälte och att håret på armarna stod hela låten ut, även fast man egentligen inte ville att den skulle ta slut.

SOMLIGA GÅR MED DAMMIGA TOSSOR


Ni beskådar just nu världens kanske snyggaste men definitivt världens skönaste tossor.  Det är okej att beundra dom. Till och med Cornelias mamma blev impad och det är en svårflörtad kvinna! På tal om ingenting, igår lyckades jag på något konstigt sätt ändå charma damerna, provjobba någon dag nästa vecka och sen är det bara att ge järnet!

HON FÖLJER I DANSEN PRECIS VART HAN VILL

Ensam med stort E igen. Vem ska nu vara den enda som tycker synd om mig? Vem ska ta hand om mig? Och vem ska jag nu spöa i fotboll? Taggar för mässan imorgon, trots tennisbollar i halsen och mystiska prickar som dykt upp. Kan inte säga något annat än att livet är på topp!

DET VAR JAG OCH JAG GJORDE DET BARA FÖR DIG

Istället för att jag just nu befinner mig på någon dragig förfest i Örebro med världens bästa Jenny, sitter jag hemma i gamla Ramnäs med ett par värkande halsmandlar. Känns sorgligt att dricka cola istället för något alkoholhaltig och istället för att äga örebros dansgolv tillsammans med partypinglan, har jag suttit hemma i soffan och diggat de få låtar som går att digga i melodifestivalen. Idag hatar jag lördagar. Men, jag hade i alla fall en fin tors-fredag då Joakim var här och igårkväll hade jag och corren mysmys.

DJUNGELNS LAG


Hem till Nattis som blev tjugoett år idag. Med min finrosett var jag snyggare än självaste födelsedagsbarnet. Det får man egentligen inte vara i och med att det är hennes dag. Men hon hade mjukisbyxor och baströja, skandal! "Jag har inte hunnit" var hennes försvar. Vilket jag dock inte förstår då mormor ställt upp och bakat allt förutom bakelserna på bilden. Och även fast Nattis egentligen är för gammal för att fylla år på riktigt så fick hon ändå en gåva och en bamsekram och det blev ändå ett ganska okej kalas.

OCH VÄRLDEN LIGGER KLAR

Har på något konstigt sätt lyckats få värsta allergiska reaktionen av en medicin jag ätit. Fick dom fetaste utslagen och den värsta klådan jag någonsin varit med om i hela mitt liv, det kliade till och med mellan fingrarna! Och jag skämtar inte när jag säger att en miljard myggbett inte ens skulle vara en tiondel så jobbigt som detta varit. Skrattar åt hela situationen då jag läste på bipacksedeln att det typ drabbar en på tiotusen. Efter två hemska nätter utan sömn, varav Joakim spenderade en av nätterna med att faktiskt tycka synd om mig (första gången så länge vi känt varandra), så har jag nu fått allergitabletter och salva och tänkte därför fira detta med en hel natts sömn!!

RSS 2.0