summer nights

Idag inviger jag min nya lappis (laptop)! Jag gillar ny elektronik. Grannen kom över (efter att jag attackerat honom på facebook) och fixade både internet och virusprogram. Han är grym. Igår blev det som sagt ligahäng i ksundet. Vi drack vin och grillade. Där efter blev det en snabb erövring i etuna och vi skulle sedan spontant besöka westerqvarn. Vi hamnade tillslut i moas rum istället och natten avsultades med hel del dans och fria rörelser utanför rummet på moas stenplattor, tre aspackade vänner och nakenbad mitt i natten. Imorse var jag jättebusig och drog redan vid tio, utan att någon visste om det. Hihi.

Idag känns det lite sorgligt att jag måste spendera min näst sista semesterdag ensam. Inte en enda levande själ är hemma (vilket egentligen är tokskönt). Men jag har ju min nya dator, en hel del choklad (mamma&kotte var och handlade på cloettafabriken igår) och så har jag krusbärsdricka. Dessutom kommer shout out louds visas i tvrutan om ett tag. Dags att ge sommarkrysset en chans alltså. Jag hör av mig om jag inte överlever.

Förövrigt, nya skor + springa = inget att rekomendera. Jag har blåsor under fötterna.

Kvicksund

För ungefär två minuter sen insåg jag något som blev sådär jättejobbigt att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Hoppa in i garderoben kanske? Det har ju fungerat förut. Min semester är snart över, jag har bara helgen kvar och sedan är det bara två arbetsveckor kvar. Panik!? Sen då? Men jag ska inte gnälla. Ikväll vet jag att det blir ligahäng i kvicksund och att alkohol är inblandat. Moa har FF. Vi får sedan se om vi drar till etonw och gör staden.

Det kommer alltid igen, alltid


EFtersom att det regnar så mycket nu för tiden finns det inte mycket att göra, därför har jag istället kastat mig in i othvärlden. Varför? Jag är ju en ocmänniska egentligen. I alla fall så blev det såhär och nu är jag liksom fast. Det går inte att sluta titta. Att avundsjuka sedan drabbar mig och att jag bokstavligen vill slita ut Mouth till det verkliga livet är ju sånt som bara hör till. Jag gillar att leva i andras värld ibland, det gör också att man kommer fram till en hel del saker i sitt egna liv. Som att jag saknar innebandyn jättemycket och vad orsaken till att allt blir som det blir egentligen är.

Igår träffade jag för övrigt dom här två söta flickorna. Vi skrattade, krigade runt på stan och sedan hängde vi tre timmar inne på subway (nea jobbade), som inte ens är subway längre. Det nya namnet är franskt och dom har tagit bort den bästa dressingen, sweet onion!! Jag höll faktiskt på att börja gråta när nea berättade det. Vilken ond människa gör något sådant? I vilket fall som helst peppade dom mig till bra saker, trots att jag är världens drygaste människa. Men ni ska bara veta! Jag är så jävla stolt över mig själv. Jag är så jävla grym. Grym, grym och grym! Till och med moset är stolt och då är det fan jävligt bra! Dessutom kan det bli både bra och dåligt. Jag har i alla fall några dagar på mig att fokusera.

Annars så var det världens mest perfekta sommarkväll igår. Mihi
Dagens (och årest största!) erkännande förresten! Jag tycker att låten No one med Alicia Keys är bra.


John Tucket must die

Jag har tidigare erkänt att jag gillar regn, men när det nu snart har regnat i två veckor vet jag inte om jag håller med längre. Det får mer än gärna regna på kvällen eller natten, så länge det är fint väder på dan. Regnet förstör för mig just nu, jag kan inte göra ett skit. Något jag heller inte gillar är att pappa åker tillbaka imorgon. Men något jag gillar är att jag precis som moa kan säga att, jag är tillbaka. Och jag kan faktiskt inte sluta tänka på det, dom senaste månaderna har jag lett hela tiden. Dom har varit grymma. Och nu till dagens erkännande (tror jag ska börja med ett varje dag faktiskt) i alla fall, nu ska jag tittar på John Tucker must die. Pinsamt för tusan.

När jag drömmer

I Fredags impulspiercade jag mig och idag impulsköpte jag en ny dator. Jag älskar ju att vara impulsiv. Jag älskar att inte tänka och i dessa fall tänker jag inte ens på att jag inte tänker. Men vad är det då som gör att jag i andra situationer tänker så mycket att jag inte ens kan öpnna munnen eller agera över huvud taget? Vad är det som gör det?

Jag vill ha en egen måne




Gårdagen bjöd på party. Eller egentligen var det ju mjölkis som bjöd på party, för att fira samuels 19 år. Kvällen bjöd även på total jävla lycka ända från start till slut, vilket gjorde att precis innan man däckade slash somnade tidigt på morgonen hade en bra känsla i magen och ett leende på läpparna. Vi hängde för många människor på balkongen, vi dansade, skrattade, hade allsång, kissade i kors, förlovade oss o.s.v. Imorse när alla vaknade kunde ingen riktigt hålla upp ögonen ordentligt och det såg ut som att alla gick omkring och letade efter sitt huvud ungefär. Sjukt kul. Trots detta så hade jag ju lovat pappa att vi skulle åka och handla. Enligt pappa gjorde jag min första investering, ett par datorhögtalare. Pappas första investering var en ålandskryssning där han och en kompis drack lite öl, och inte så lite öl heller tydligen, berättade han idag. Sedan åt vi frukost på donken, vilket jag aldrig i hela mitt liv gör om. Jag har fortfarande kramp i magen.

Och idag vill jag ha en egen måne faktiskt. Och en vän som just nu skulle vilja gå ut på en nattpromenad.

Luftgitarrer

Idag startade jag upp min mobil för första gången efter peace. Jag hittade hur många bra sms som helst. I smsen står det saker som "Du är snygg. Du behöver inte ta med vin. Du är snygg." Jag kan roa mig med detta i ett år framöver tror jag. Annars har jag och pappa idag roat oss med 2 ½ men. Vi skrattade så mycket att det var farligt nära att vi båda kissade på oss. Jag älskar 2½ men! Annars knackade pappa på min dörr för ett tag sen. Han gick runt och letade och frågade om det möjligtvis inte var jag som snott hans luftgitarr. Du är störd i huvudet, men bäst ändå.

Snurra min jord igen



Jag kan få dig när du vill

.

Och idag gick jag med i världens bästa facebookgrupp, "Katjakaj och Bentebent". Ni har väl inte glömt?

Tre överraskningar i en



Finns det något bättre än chokladen som finns i kinderäggen? Att man dessutom får med leksaker äger ju! Jag måste dock erkänna att jag till en början faktiskt tänkte tvinga kotte att köpa dom åt mig, bara för att jag inte vågade. Men vet ni vad? Jag tog mig i kragen och betalade dom helt själv. Sen att jag kände mig som sju bast är en helt annan sak. Men lite stolt över mig själv är jag ändå.

Idag har jag vaxat en bil för första gången i mitt liv. Och det var inte vilken bil som helst, utan det var min bil. Annars har kotte langat det bästa uttrycket. "Slaska mule". Jag skrattade i ett år när jag hörde det.

Imorgon ska jag träffa stålgänget. Det är stort. Nästan så stort att jag blir lite smått nervös att träffa dom, så ska det inte vara.

Skisser för sommaren

Hur uppträder en förare med självkontroll i trafiken?
  • Han markerar ett felaktigt beteende från en medtrafiken med att sätta upp ett finger som varning

Den egentliga första riktiga semesterdagen. Den har jag firat med parasollhäng och kaffedrickande med pappa, teorifrågor, ost&kex, krusbärsdricka, grillat och rövin. Helt jävla underbart! Ge mig fler dagar med sommarkänslor.

Dom säger det är nått med hjärtat, men ingenting har någonsin slagit så hårda slag


För lite med än en månad sen tog jag studenten, ändå måste jag erkänna att det känns som att det var typ hundra år sen, minst! Igår när jag vaknade kändes det som att jag varit ledig en evighet, trots att jag då inte ens varit ledig en hel dag. Idag när jag vaknade kändes det som att det var ett halvår sen jag såg kent, trots att det endast var 12 timmar sen. Varför blir det alltid så för mig och hur långt kommer livet egentligen att kännas?

Sommar och kent






Fredagen spenderades ute i Orresta tillsammans med Magnus. Till en början var även Erik och Oscar med, så nu har jag fått varit med och hört vad som sägs under ett riktigt grabbtalk, mycket mer spännande än jag trodde!
Senare blev det även poolbad och bad i badtunna, långt in på små timmarna. Hur nice och somrigt som helst!

Igår var jag endast hem och mellanlandade i någon timme, drog sedan tillbaka till stan igen. Jag och Sofi beslutade nämligen i fredags över facebook att vi skulle på kent. Kent var hur fina som helst. Att dom precis som på peace inledde med "utan dina andetag" gjorde att man ville stå och stortjuta i en timme ungefär. Regnet bokstavligen vräkte ner under ungefär hela konserten. Det gjorde att man tyckte lite synd om sig själv, men då stod ju kent där och jocke sjöng om sånt man vill höra. Därför måste jag erkänna att detta var det näst bästa jag sett live i hela mitt liv. Efter att sedan ha kört fel och suttit med dyngblöta kläder hela hemresan kom jag hem och kunde till och med vrida en hel sjö ur mina trosor. Tur att jag älskar regn och kent. Och sova ensam är inte lika fint.

I love the sound of you walking away

Idag när jag och suss skulle återrapportera en order slutade datorn att samarbeta och programet vägrade fungera. Kan ni gissa vem som helt plötsligt stod framför oss och hjälpte oss med problemet? Den snygga reppisen såklart! Jag gillar händiga män som dessutom kan allt om datorer.

Min pappa är bäst. Idag slog han helt plötsligt på låten som jag letat efter sen i måndags, läskigt. Att han även slog upp parasollet till garagegruppen ger han ett plus i kanten. Det finns inget bätte ställe att chilla på faktiskt. Så om ni i framtiden letar efter mig, vet ni vart ni ska leta. För imorgon efter klockan 13,36 har jag semester i två veckor!

Små korta stunder

Jag gillar, precis efter det att jag har vaknat på morgonen och öppnar kylskåpet för första gången, ser att hela kylen är fylld med go morgens, för då vet jag. Dock skuttar jag på direkten till skafferiet för en extra koll. Japp, det nedersta hyllplanet är fyllt med tio nya kakpaket med Gjende. Då vet jag. Då vet jag att pappa är hemma. Och det känns som att vakna på julaftonsmorgon, fast en miljon gånger bättre.

Kung Arthur

Jag har helt plötsligt kommit på att jag faktiskt gillar mitt arbete. Det kräver inte att min hjärna är speciellt närvarande. Jag kan bara stå och nöta liksom, vilket ger mig tid till att tänka. Dessutom gillar jag att arbeta med Suss (tanten som jag för tillfället arbetar med). Tecknet för lunch är när hon står och viftar lite gulligt med sin gaffel tills jag ser henne.

Idag har jag även kommit på att längta är bland det bästa jag vet. Jag älskar det. Jag går hellre och längtar efter något än att är med om det. Något annat som slog mig idag var att jag är värdelös på att steka fiskpinnar. Lyckas jag inte slita av all paneringen, ha av mer än hälften av alla fishpinns, så lyckas jag alltid ha ner några på golvet när dom ska vändas. Om inte det så är det även alltid någon som klagar på att det är för lite eller för mycket stekyta. Sen när blev det så jävla svårt att steka fiskpinnar liksom?

Och nu är det dags att tippa sig i bingen för att ännu en gång drömma om vägskyltar, trafikregler eller snygga reparatörer. Obs! Jag klagar inte på det sista.

Dagens erkännande blir att jag idag efter lunch lyssnade på Nordman och att jag blir jätteglad när folk säger att de är beroende av min blogg. Det gör att jag vill uppdatera hela tiden. Inatt kommer pappa aka. Kung Arthur hem. Galet bra!!

När jordens dragningskraft känns klen

Det är fint egentligen. Jag är inne på min sista arbetsvecka innan min semester på två veckor. Dessutom är världens snyggaste reperatör tillbaka på jobbet denna vecka, vilket gör att det går betydligt lättare att arbeta. Smälter ju lite varje gång människan går förbi. Synd bara att jag varje dag ser ut som en vandrade katastrof. Håret åt alla håll, trött som en snigel och klädd i fångstdräkt. Hur fan kan han lyckas se så jävla förbaskat het ut i den? Och hur orkar han vara snygg varje dag? Någon dag ska jag fråga. Annars har jag gjort upp en plan som går ut på att jag ska ta sönder något nära min arbetsplats med flit. Vet ni varför? För då kommer han och lagar det, hihi. Jag gillar att vara tjejig ibland. Förövrigt så har jag kommit på att jag väldigt väldigt jättegärna vill bli blond. Sådär riktigt jävla vitblond att det nästan ser grått ut. Mitt hår skulle dock trilla av då. Nu ska jag ta ett kvällsdopp.

När du står ensam kvar på tå





Sommarkänslorna som langades i Fredags har jag ingen annan människan än Jenny att tacka för, hon är en fin vän. Hon vet hur det är att jobba och leva för helgerna. Vi mös i solen och tittade på finfina bilar. Vi cruisade och stötte sedan ihop med fina människor (även fast vissa svek). Vi hamnade tillslut själva och pratade om hur mycket vi vill ha men hur lite vi får, och då begär vi egentligen om speciellt krävande saker. Det blev många kramar och det eviga pratet om det tomrum som fortfarande inte är fyllt. Vi är lessa på att ständigt stå och trampa på samma ställe och inte lämna det stadie vi nu befinner oss i och har befunnit oss i de senaste månaderna. Trots att alla vet vad alla vill och vad alla vill ha, händer ändå inget. Ingenting. Jenny förstår. Jag börjar fundera på vad vi egentligen är rädda för. Som rebecka säger, du har inget att förlora. Jag vet att jag egentligen borde ta vara på det som är. Därför ska jag någon dag nu i veckan smälla till mig själv och ta vad jag vill ha. Precis som Linnea sa till mig igår. "Nu ska jag gå och ta det jag vill ha". Hon har världens skönaste attityd och jag har lovat att vi ska ta en glass nästa gång jag är i stan, då ska hon lära mig det där.

Idag har jag sovit en hel del. Jag har kvällspromenerat med både räkan och mig själv. Vi har pratat och uppdaterat. Jag har pratat med rebben i telefon. Tiden gick hur fort som helst. Hon är en fin vän. Det är bra att hon finns till. Jag tror det inte finns någon annan människa som peppar mig till så mycket saker som hon gör. Hon är som en mamma ibland. "Gör det nu Jessica, annars får du skylla dig själv sen" och blalbalba. Tack! Förövrigt råkade jag igår ta en överdos av min ögonsalva, fan va full jag blev.

Jag vill ha dig nu, som jag hade dig förut

Ibland vill jag bara bäst på allt, då hade allt varit mycket enklare just nu. Men jag ska inte ge upp, för egentligen vet jag ju att jag är bäst och grymmast i hela jävla världen. Japp, jag försöker peppa mig själv. Häng gärna på!

Summerbreaze




Halli Hallå! Jag har ju glömt och meddela att jag faktiskt överlevde den fantastiska veckan i borlänge! Trots att jag efter ungefär första natten och dagen ville ge upp och åka hem då både mitt liggunderlag och min sovsäck var genomblöta, trots det överlevde jag den perioden och de resterande extremt soliga dagarna. Vi buttade, skrattade och kollade på fet musik (kotte, det är inte trance hahaha).

Det var även fler saker som hände. Jag slog rekord i att äta pommestallrikar, vilket egentligen inte va så konstigt då vi bodde fem meter från stället där dom serverades (=farligt nära). Jag har insett att det inte finns någon roligare än Rebecka Zackrisson när hon är dyng (du är rolig i vanliga fall också, men inget slår dig när du är riktigt laddad) Ingen tar heller hennes slöddring eller sjuka ideér. Räkan blev påkommen med att hon inte kan shotta ren sprit för fem öre. Hon försökte sig på det två gånger men de både gångerna slutade med att hon spottade ut alltihop. Hon är dock bäst på att laga ravve på spritkök. Något vi (jag?) också la märket till var att Cornelia inte är den riktiga stekaren som vi trodde att hon var. Jag tror hon var en av dom som led mest under dom soliga dagarna. Simon slog rekord i att däcka (konstigt med tanke på att han har bott i Irland det senaste halvåret och borde egentligen tåla hur mycket alhohol som helst, men icke). Men han är grymt jävla rolig när han helt plötsligt
ska hoppa höjdhopp. Tååtan aka. Florris slog rekord i att alltid vara positiv, pepp, fräch och allmänt jättesöt. En riktig festivalmänniska med andra ord. Knakan utsedde jag till världens bästasta dansare, hans fingerdans kommer bli känd en vacker dag. Jag insåg även att om man är riktigt jävla trött kan vatten vara farligt starkt, att mina vänner är bäst och att jag har saknat festivallivet. Jag hade lätt kunnat vara kvar en vecka till.

Annars är det sommar vilket jag egentligen inte känner av då jag ständigt jobbar. Mamma försöker trösta mig med att det kommer kännas bättre när lönen kommer. Dock kan jag inte säga att jobbet är helt jävla förjävligt (om man bortser från att det faktiskt gör så att jag blir jättemotiverad till att börja plugga). Folket där är grymt roligt faktiskt och man längtar typ till varje rast. Bäst var det när jag kom tillbaka efter midsommar och Buffis berättade att han hade köpt en åtta meter lång båt på fyllan, och han ska vara vuxen? Så jävla bäst.

Men jag har snart semester och då ska jag ägna tiden åt att göra somriga saker. Som bland annat ta kvällsdopp varje kväll, sitta och titta på solnedgången och prata med räkan, samtidigt som vi blir uppätna av mygg. Jag ska vara vaken så länge att jag kan höra hur nattis tassar till jobbet, jag ska cykla många vändor till sura, jag ska leva husvagnsliv med mormor i några dagar, jag ska göra spontana saker, jag ska ligga och steka i poolen en hel dag och bränna huden av mig, jag ska gå hem full mitt i natten och vandra på vägen som går rakt genom ramnäs, jag ska ha myggjakt i mitt rum minst en gång, jag ska ligga och fundera på livet och vad jag vill göra av mitt egna. Tillsist så hoppas jag också att jag förr eller senare ska kunna köra min mazda utan mamma. Jag längtar så!

Annars måste jag även meddela er om att jag lyckats bli förkyld och fått ögoninflammation i ena ögat. Det botar jag med hjälp av en jättegul salva som gör att man ser dimmigt och får en gratis fylla, fast på ett öga bara. Stört kul. Därför ska jag nu lägga mig och läsa teori med ett öga. Adios Amigos!

RSS 2.0