springa på hustak.Kollade i sänglådan för någon dag sen och upptäckte att jag som mindre
tagit hål i öronen på några av mina gosedjur...


Ledigheten idag var välbehövt kan jag erkänna. Imorgon är det endast en lektion på morgonen med favoriterik, sen är det ledighet igen! Jag tror jag kan klara mig igenom det. Förövrigt har jag börjat drömma igen! Det är mer än nice.

Snart är April slut också. Det kan vara en av dom mer bra månaderna på året, efter sommaren såklart! Det är ungefär i April som allt börjar klarna upp för mig. Innan vintern drar igång brukar jag oftast tänka att den endast vara november - december och att det klarar jag mig igenom. Denna gång drog den igång i slutet av oktober och varade ändå till början av mars. Det var den längsta gråaperioden jag någonsin varit med om. Jag gillare inte!

Datorsladd tillbaka!Min datorsladd är tillbaka! Dock är den väldigt omplåstrad som ni ser, men den fungerar suvert och det är det som är huvudsaken. Jag hade därför inom en väldig snar framtid tänkt att baka en tårta eller något till snäll-Hasse som fixade den åt mig. Patytricksknölen syns även lite på bilden. Kanske kommer till användning på torsdag?

Pappa har rastat motorcyklarna en sista gång nu eller "motionerat" som han själv kallar det. Imorgon drar han.
4 veckor är en lång, lång tid och är mer än vad jag klarar av.

Imorgon är det nationella skriftliga i engelska B, önska mig lycka till för det kommer jag verkligen behöva!
I höst bär det av till Ghana!

Mando Diao

Efter förband nummer 2 som var mindre pepp expolderade
mando på scenen. Tjejerna skrek, killarna grät och tog av
sig tröjorna. Det här var det svettigaste jag varit med om i hela
mitt liv. "Ochrasy" och "long before rock 'n' roll" var höjdpunkterna.

Mändo1. Försöka vara lika cool som jessica lindqvist  2. Steka tillsammans  3. Visa hur mycket du njuter moa!? (alltid lillfingret)   4.sunshine  5. el core?

MANDO DIAO IMORGON!!!! JAG ÄR SÅHÄR GLAD!!!!!!

skolan. glass. kvicksund.

Bebben och jag har egentligen helg och ändå sitter vi i skolans grupprum och nöter sönder bänkarna och utnyttjar skolans värdelösa datorer. Egentligen väntar vi på den andra halvan av stålgänget som nu sitter på spanskalektion. Senare har vi planer på att dra in på press innan tåget för att testa den nya ben&jerry's glassen. Sedan blir det vidare mot kvickan och moset ska colorisera mitt hår igen. Jag har tappat glöden känner jag. Nu hoppade galningarna in så nu ska vi kriga vidare.


"Jossan, det är ju faktiskt inga lampor, det är prydnads dekorationer i uterummet! "

men bara i sekunderBevisar hur kassa vi vanligtvis brukar vara på att plugga i skolan.

Bebben är tillbaka i skolan.
Jag har redan helg
Alla mina uppgifter är i princip färdiga.
Det är Mando på Lördag!
Det ska bli sommarväder i helgen.
Jag kan le.

bara för att.Idag innan lunch redan började min sömnbrist visa sig då corre drog sitt smarta skämt om att man skulle döpa en siameskatt till "dom". Resten av dagen fick jag råna corre på hennes knarklager aka. magnecylburk. Dock ville hon inte riktigt ge något ut eftersom hon trodde att jag ville bli hög på dom.

Annars så har jag&kotte pluggat i köket hela dagen. Vi blev trötta och tog en kaffe/cola paus. För ett tag sen nös hon till och sa "Oj, det där var jag! Bara så ni vet fuckers.."

Det kommer kanske en förändringIdag blev jag ett offer. Ett offer för saras dröm om att bli piercare. Jag fick en nål genomkörd i örat två gånger som i sin tur blev två nya hål. Ett av hålen gjorde jävligt ont. Men det knakade härligt. Tack för din dröm sara och tack för mina nya hål.
Igår förändrades min åskit på mindre än en halv minut. Det är ganska läskigt hur sjukt lätt jag kan påverkas ibland. Det ledde iallafall till att jag hade min biståndsredovisning idag och har därför en sak mindre att tänka på. Sen att redovisningen var en katasrof är en helt annan sak. Nu är det dags att komma på en lösning på människans energibehov. Cornelia är mitt nya hopp!!

Ingen kommer att tro dig


Idag vi matbordet började vi att prata om mopeder. Jag kom fram till att det var mamma och pappa som peppat mig till min ligist-start (dom kallar mig "ligisten" ibland) då jag fick köra moppe mer en ett halvår för tidigt utan eu-körkort. Sen drog diskussionen igång om vem som var mest ligist i familjen. Det stod mellan mig och pappa. Efter det klev en tant in i tvättstugan, hon sålde lotter för pro. Då kom vi istället in på vad som kunde vara tänkbara priser att vinna i lotteriet och köpte därför några stycken.  2 sekunder efter att tanten gått iväg säger kotte seriöst "åh, det är så kul att studera bubblorna i colan!". Nu ska jag ut och tittat när studerardonnan ska åka moppe för första gången. Jag minns det som igår då jag stabilt åkte fram i mina snabba 9 km/h bara för att mamma sa att hon inte trodde att jag skulle klara av det. Sen ska jag hålla lektion i hur man får upp moppen på centralstödet utan muskler i armarna och med endast hjälp av teknik. Hahah.

18Om ett halvår minus en dag är det för mig som denna råtta tas fram. Jag tror det bara är stålgänget som vet hur mycket jag älskar råttan. Förra gången jag var hemma hos corre var kalasråttan nästan tvungen att gömmas, annars hade jag nog tagit slut på batterierna i den. Den kan sjunga "happy birthday" och köra några sköna (och extremt svåra) moves som jag kan härma! En vacker dag ska jag sno den av Corre. Bara för att jag vill ha den så jävla gärna. Jag längtar inte tills imorgon.

SuperFriendsJag har börjat med en process som handlar om att bli av med min telefonfobi. Jag började med ett samtal till Moa på 27 minuter och 43 sekunder. Stålgänget forsätter att snacka i koder av någon anledning. Kanske för att det finns så mycket att säga om saken. Idag har vi hängt på gränden och jag har druckit kaffe. Det var evigheter sen och jag hade nästan glömt hur det smakade. Jag älskar att se människor komma och gå. Det känns som att jag har all tid i världen då. Idag frågade min mamma mig om jag ägde en hårborste och om jag visste hur man borstade håret. Jag hade ingen aning svarade jag. Jag passade tydligen inte i blåa t-shirtar heller. Idag blev det ingen invigning för mitt nya partytrick (röra på konstiga knölen på min handled), fast corrr lovade att hänga i lampan åt mig också.

jag har varit vilsenStålgänget har snackat koder hela dagen idag och insett att vi går i fel skola. Alla heta går ju på Rudbeck. Jag har även insett att vi börjar gå mot sommaren, ser ett slut och jag har börjat bli positivajessica igen! Anledningen till att jag inte gör skolsakerna är inte längre för att jag är skoltrött utan bara för att jag alltid har roligare saker att göra. Som att fotografera mig själv när jag har en nyckelpiga i håret och världens minsta brillor på mig t.ex. Somliga dagar är fina! Favoriterik övertalade mig idag om att jag ska in till skolan imorgon vid 08:30 för att skriva ett prov, trots min ledighet. Det blir alltså ingen tävling ikväll med bebben. Men vet ni vad? Jag ler ändå för idag äger världen!

this dream is overDagens stora händelse var när jag hittade min ena conversesko som har varit på vift i ett allt par för många veckor. Jag som precis hade förlorat hoppet om att någonsin få se min darling igen.

Förövrigt: Lovet kändes ovanligt långt, skolan har dragit igång, jag har glömt hur man pluggar, sommaren kommer suga apa (moget sagt, jag vet) och min datorsladd är stendöd. Ett halvt studiebidrag försvinner om jag ska köpa en ersättare. P som i Party.. Men päpz kommer hem imorgonbitti.

GLAD PÅSK!

Det här är nog en av de bättre påskaftonar som jag har firat i mina dar. Idag skedde förändringar i vårat påskfirande. Vi har på senare tid slutat med att hålla fast i våra traditioner har jag märkt, men om jag ska vara helt ärlig så har det bara ändrats till det bättre. Vi fick leta påskägg precis som vi brukar. Nu börjar man dock bli så pass stor att man kan varenda litet gömställe som finns. Skillnaden iår var att mamma också fick leta ägg. Dock var mitt kluriga gömställe för svårt för att mamma skulle ha en "sportmössa" att kunna hitta ägget så vi fick köra "kallt eller varmt". Trots att jag bara gömde ägget medans hon sprang ut i garaget en snabbis. Jag vaknade klockan fem inatt och var klarvaken. Men jag orkade inte lämna min varma säng för att leka påskhare. Inget yrke som passar mig med andra ord. Mamma blev iallafall glad över innehållet i hennes ägg och det visade hon med glädjetårar. Senare kom mormor&folke, dom åt middag med oss. Dom drog efter tårtan dock. Vi satte oss ute och stekte i solen. Tobias kom och vi körde innebandy på vändplanen. Det var kul och jag gillar att observera extremdåliga förlorare. The Bitches aka. Jessica&Natalie krossade på ren svenska. Nu är jag just hemkommen från Västerås. Stålgänget samlades utanför Cornelias place och hade picknick ute bland massa filtar och värmeljus. Mysfaktor 1000. Vi kunde se karlavagnen på himlen.

Hitta NemoJag och Kotte citerar Hitta Nemo som ett par jävla tokar under dagarna.
Havssköldpaddorna äger skiten ur allt &alla och jag gillar Flyt!
Jag är dessutom lika trött som en flodhäst.

no mastersiband är det tom intressant att shoppa.

tillbaka till samtiden


Idag när jag var ute och sprang för andra gången denna vecka insåg jag att den lilla kondition som jag faktiskt hade efter sommaren inte finns kvar alls. Jag insåg också att även fast alla klockor och kalendrar i världen visar att tiden går framåt så gör fan inte jag det. Det kommer heller aldrig någonsin kunna bli som det en gång varit. Men det första glaset med påskmust smakade som det alltid brukar smaka. Det är märkligt. Godnatt

I'm too young to feel this old

Lördagen var en såndär fin dag som jag gillade. Det känndes som en sommarlovsdag då jag åkte till kvicksund. På kvällen drog jag, bebb, mo och vira till kiosken och köpte glass. Sedan åkte vi till sanda och slängde oss upp på bryggan och burrade in oss i filtar som vi hade tagit med oss. Senare bildade vi en länk genom att ligga på varandras magar och så skrattade vi asen av oss hela kvällen. Rebecka avslöjade b.la. att hon dansade folkdans förrut. Med folkdräkt, träskor och hela köret. Om ni ville veta tänkte jag. Jag fann några som vill flyga på molnen med mig också. Efter en lång tid. 

Under Söndagen hölls länsfinalen i musikdirekt och Johnny rex vann fast jag inte ville det. Dom har redan gjort sitt i den tävligen. Men man får inte alltid som man vill tydligen. Efter drog stålgänget till cornettobar och vi åt våra favoritwraps!

Igår åkte jag återigen till kvicksund för att umgås med bebb&mo. Vi satt mest i lekparken hela dagen och snackade om allt som fanns att snacka om. Sedan skulle moa tvätta sina föräldrars bil så jag backade upp min precis bakom som jag och rebbo hoppade in i skuffen på. Det blev som en utomhusbio. Vi hade filt och nötter. Ska göras om. När bilen var färdig gled vi in på moas rum och åt glass direkt ut paketet. Det är ju halva nöjet liksom. Klockan elva drog rebben hem. Jag stannade till klockan ett. Jag och moa hade ett långt samtal. Vi låg och stirrade upp i taket. Det roliga är att när det är tyst är det inte för att vi inte har något att säga utan för att båda funderar. När vi väl kommer på något säger vi det högt så att vi kan lösa problemet. Sedan blir vi tysta igen och sådär höll det på. Det tragiska är bara att våra problem faktiskt inte går att lösa. Det är vi så jävla less på.

 Jag har även kommit på att jag älskar att köra när det är natt och att jag ska börja skriva dagbok. Jag har redan ångest för att jag inte gjort det tidigare.

bakslag

Min blogg hetsar och tar bort inlägg som jag skriver.

Jag ville iallafall göra en storsökning efter människor med pengar som skulle kunna tänka sig att spendera pengarna på en peace eller hultanbiljett (Eller båda två) och åka på äventyr med mig i sommar. Hör av er snälla.

Det hade förövrigt varit ganska bra om det fanns en enda människa som kände exakt samma känslor som jag. Då hade man alltid haft någon att dela allt med.

EbbaGold spelar på Olivers idag och jag är inte där. Men Moa är tillbaka i mobilvärlden och jag har haft funderingar på att övernatta på altanen inatt.
Dock är det ingen människa som förstår sig på mig.

Mest av allt ville jag bara säga att jag saknar mitt stålgäng och att veckan har sugit hårt!

Döda myror

Förr var jag alltid magsjuk en till två gånger om året. Men de senaste åren så har jag inte blivit det och det har lett till att jag har glömt bort hur det är att vara det. Jag känner mig bara tom och energin är långt ner på minusskalan. Hela dagen har jag funderat på vad jag skulle kunna tänka mig att äta. När toastmackor dök upp i mitt huvud gick jag ner för att fixa det. Då upptäcker jag att det inte finns något jävla brödjävel!!!! Så då fick det vara. Och jag blir jättesur när jag inte får i mig mat så har jag verkat otrevlig idag så vet ni nu varför. Imorgon måste jag på möte inne i stan. Jag ska spy på dom. Nu ska jag sova som en död myra innan magnecylen slutar värka. Jag söker medlidande faktiskt. Det är allt jag vill ha. Och toastbröd!

RSS 2.0