LIVET ÄR EN FEST

Har haft en såndär rålyckad helg för typ hundrafemtionde gången. Livet är så kul!

MIN PAPPA ♥


JAG RAMLA OMKULL OCH TOG MIG UPP OCH SEN RAMLA JAG OMKULL IGENJag är sådär ruggit nära att bara ta fram saxen och klippa till den igen! Men jag vet samtidigt hur jävla mycket jobb det ligger bakom den och att man blir sådär jobbigt plattångsberoende då. Hm. Spenderade i vilket fall som helst hela lördagen med att hänga med mina lite för bra arbetskamrater. Bowling, käk på tabban och bärs på bishops. Hur fin kväll som helst! Och livet är underbart! Kan inte någon förresten fråga mig vad jag gör med armen med stort a på sista bilden? Haha!

WORKOHOLIC

Jag är sådär mör som man ska vara efter att man jobbat två 15-timmars pass på rad. Jag vet att jag tjatar om det, men jag har så kul att jag skulle kunna jobba ihjäl mig där. Att gå upp klockan 04:30 är väl inte jättekul, men allt som händer och sägs under en dag överväger. Mikes min idag när jag bjöd honom på en tip-top strut är obeskrivlig. Och det är alla dessa små saker som gör att jag precis varenda dag lämnar byggnaden med ett stort leende på läpparna, även efter dessa dagar då jag näst intill bott på jobbet. Visst är det väl fint?

FARSAN ÄR HEMMA!

Sen behöver jag väl inte säga så mycket mer?

DET HÄR ÄR MIN TID

Har inte rört en enda liten alkoholdroppe under hela helgen, det kan dock bero på att jag jobbat sju dar av sju möjliga. Tror i alla fall att det här med varannan helg kommer bli finfint, jag behöver ju liksom trappa ner lite på slarvandet. Sen att det borde vara brutalt olagligt att börja klockan sex på en lördag är en annan femma. Annars är frugan på besök i vässan. Vi har suttit på hemköps parkering hela kvällen och ätit kanelbullar. Insåg mellan alla sjuka skratt att nu, nu är livet som bäst!

BRODER DANIEL FOREVER


Det är tonåringar, popluggar, hårt sminkande ögon och människor som gråter. Det är den obligatoriska stjärnan under ögat, en sån himla fin stämning och allt annat som hör till när det är Broder Daniel forever. Egentligen ska jag inte säga något, jag grät ju senast i somras när jag såg henkan. Har jag förresten sagt att det bästa med min femtioare är att henkan blir så stor att det nästan känns som att han befinner sig i mitt rum, men bara nästan.

Annars vet jag inte om det gått för långt då man frivilligt hänger kvar på jobbet efter att man slutat, endast för att det är så jävla kul. Det bästa är att så bra som jag haft det under dessa två veckor, ska jag i alla fall ha fram till den sista juni och jag börjar nästan gråta av lycka av bara tanken. Annars är det inte lika kul att ständigt komma hem till ett tomt hus, eller att titta på BD forever ensam..

PRECIS SOM ROMEO


Det var ingen som gick ner på knä eller någon som höll något längre kärlekstal, men när man avslutar varandras meningar, när raden "jag skulle precis säga det" kommer upp en gång i minuten och när man kan läsa varandras tankar så kanske inte det behövs nå mer? Haha

RESTEN AV DITT LIV


Åh, tvåtusentolv har än så länge levererat! Jag har i veckan bland annat hunnit med att dra till Fagersta och träffat min kära asienbrud som hänger i Sverige allt för sällan. Men vi hann prata ikapp allt vi missat under de senaste månaderna. Jag har fått mer jobb på världens världens bästa restaurang och skrivit kontrakt på det. Jag har hängt i Örebro ytterligare en helg för att fira vår lille Oscar. Jag och frugan har klått A-team i beerpong som varit obesegrade allt för länge och kommit på att jag gillar i-gänget. Sedan avslutade jag den första veckan på det nya året med att myspysa med mina brudar. Nu ska jag med mer än glädje ställa mobilen på väckning inför imorgon.

TVÅANOLLAETTATVÅA


Örebro levererade! Startade med middag med superfemman. Vi satte upp nyårsmål, hissade och dissade året som gått och skålade för att vi är så jävla grymma. Hoppade senare på partybussen och hamnade i Örebro hos Oscar och Adam. Kan i efterhand säga att det kanske var lite av både raketer och skumpa, men vad gör det när det var extra mycket skålanden och kramar från varenda liten människa. Vi spelade beerpong, skrattade och bara njöt. Jag fick min nyårskyss, slapp hålla tal och avslutade något som jag och jenny länge länge paktat om, haha! Är nöjd över att året fick ett lyckat slut tillslut och en jävla bra början. Håller tummen för att detta år blir kalas! Jag ska först och främst ta tag i min fula ovana, sedan lära mig att komma i tid, ta det lite lugnt med alkoholen och sedan bara fortsätta att leva livet!  Sen vill jag avslutningsvis bara hissa mina förbaskat bästiga friends lite extra. Nu kör vi!

RSS 2.0