Dom står och drömmer


Veckan har vart jävligt fint. Jag är inte det minsta less på att gå till skolan just nu, jag är bara lite less på att plugga. Det känns som att alla känner att det är nära nu, vilket skapar en väldigt fin stämning. Igår hängde vi på espressohouse, becka tyckte att vi skulle tänka på något annat än skolan och läxor. Dock är det något som finns i mitt huvud hela tiden, men jag är inte sådär löjligt nära bristningsgränsen som jag var för ett par veckor sen. Då var jag äckligt stressad. Nu har jag kontroll igen. Vi bokade även limmo till balen, som jag längtar.

Dom två största ångestmomenten har sakta börja försvinna. Biståndsrapporten och mattelektionerna. Mattelektionen var till och med givande i Torsdags och jag kände även där att jag hade kontroll på läget. Sen körde jag och moa fast, då kläckte hon ur sig en kommentar som löd "Nu måste vi tänka, det är ju det!". Vi har ungefär under hela kursens gång stört oss på att vi inte förstår vad vi gör, därför brukar vi säga att vi inte behöver förstå, det är bara att göra. Nu kunde vi inte ens bara göra.

Annars så välkomnade jag Jenny till singellivet igår och i sista sekund så dissade jag hennes superfina erbjudande om att dra ut och fiska med henne, jag lovade att vi skulle göra det inom en väldigt snar framtid. Jag hoppas att hon inte blev allt för besviken.


Kommentarer
Postat av: rebecka

gissa om fiskning kommer att pågå under peace and love? skulle tro det va <3

2010-04-18 @ 14:22:46
URL: http://rsz.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0