Rebbie


Är det bara jag som absolut inte är taggad för nyår och som inte är redo för ett nytt år? Jag brukar alltid vara det, men inte iår. Kom ihåg för något år sen då man började tagga och leta efter den perfekta nyårsklänningen lång tid innan själva nyår. Iår sitter jag här dagen innan, vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig och ska jag vara helt ärlig så bryr jag mig faktiskt inte heller.

Skajpade just med rebben (och hennes söta små kids). Har kommit på att jag saknar henne galet, kan liksom inte ens bara slänga iväg ett sms till flickan lite då och då bara för att kunna bli uppdaterad och uppdatera. Det är sämst och jättejobbigt. Jag önskar bara att hennes jobbschema vore mindre fyllt denna vecka, för då hade jag just nu setat bredvid henne. Förövrigt, ni får gärna skriva ut hela era namn när ni kommenterar, det vore gulligt!

Livet är en fest!

Idag är jag glad! Glad för att det för en gångs skull går bra för mig och för att det stod att jag var fucking godkänd i Engelska C! Jag klarade det! Jag som näst intill började gråta när jag först fick höra att jag var tvungen att läsa kursen och min första tanke var att jag aldrig kommer klara det. Men det gjorde jag! Med detta vill jag även säga att alla ni som undrat varför ni höll tummen för mig nu kan sluta undra och även släppa taget om tummen. Tack för hjälpen i alla fall, det hjälpte ju! Fy i helvete vad jag ska fira på fredag. Förövrigt, jag har en egen discokula på rummet och jag skulle just nu kunna göra vad som helst för att få somna i den där tatuerade famnen.

Be my lover

Igår när jag absolut inte hade något att göra dök världens snygging upp hemma hos mig. Vi åt varma mackor, lirade fotboll (behöver jag ens säga att jag vann igen?) och tittade film, eller jag somnade till då och då som vanligt. Idag sov vi till klockan halv två. Precis efter att jag vinkat hejdå till Joakim påminde pappa mig om att vi skulle ta oss en löpartur, vilket jag sen fick ångra. Eftersom jag inte har tränat sen studenten, festat, ätit och sen julen på det, resulterar det i att jag är nog i det sämsta skicket jag någonsin varit i, i hela mitt liv. Och när ens 48-åriga pappa är i slutet av backen samtidigt som man själv ska påbörja den är det riktigt illa. Då ångrar man allt man ätit den senaste tiden, att man ens gick med på en joggintur men framför allt att man sagt upp vänskapen med löparbandet i garaget, men nu jävlar, nu ska vi bli bästisar igen!

Fyra laxar



Det blev en jävligt fin kväll tillslut, efter mycket velanden. Jag körde ännu en gång en nykter utgång, tror faktiskt att det är det nya. Vi hamnade i alla fall tillslut på wb där gamla 07:dare hängde som flyttat till Lund och som man inte sett på toklänge, londongänget var där och alla andra goingar. I början var det lite "färjan varning" men det försvann snabbt. Stora tabben var att vi aldrig hann dra en låt på karaoken, besvikelse! Men att jag fick träffa Sara sen kompenserade karaoken.

Annars är jag farligt nära att boka en biljett till becka över nyår. Ska ringa och rådgöra med El correo imorgon. När priset för att träffa ens BFF under en veckas tid ungefär, ligger på strax kring fyra laxar vill jag bara boka på en jävla fucking gång. Nu jävlar! (Förövrigt, min lugg är faktiskt inte sådär sne egentligen)

Dagisfröken

Glömde ju säga att jag blev dagisfröken förra veckan, så jag har fått en nytt smeknamn av pappa. Dagisfröken eller trekvartingen. Idag är det utgång, det största av allt är att bruttan som stavas M.O.A. ska med. Tight! Annars förstör pappa mina spelningslistor i smyg med låtar som "No matter what" och "money for nothing". Han ska få spö!

God Jul!

Det har varit en tokmysig dag. Jag har varit igång ända sen imorse då jag hjälpte mamma med maten. Dagen har som vanligt gått fort. Jag har fått fina julklappar (observera, inga tårar iår) och god mat, så jag är mer än nöjd! Mormor firade med oss iår, hon åkte skridskor med tossorna mest hela tiden och var söt. Kotte fick bland annat en rosa sparkdräkt, en rosa hellokitty-handduk, en rosa dator och en rosa datorväska, hur galet? God Jul (trots att dagen är över)

Mormor

Idag har det varit julfirande hemma hos mormor hela dagen, tokmysigt! Det bästa med att ha småkusiner är att dom är helt galna kring jul. Varken Ella eller Leo kunde sitta still. När vi skulle äta åt båda en varsinn köttbulle typ, sen var dom mätta. Vid det här laget vet dom att det är julklappsutdelning efter maten. Dom blir jättenervösa och på grund av det kan dom heller inte äta. När vi åkte hem satt min kjol mer tajt än vad den gjorde på ditvägen och imorgon (egentligen idag) är det bara på det igen! Annars måste jag faktiskt dela med mig av min mysiga lilla ljusslinga jag har slängt upp (med tejp, haha!). Har inte orkat sätta upp min tiometers detta år så detta blev min nödlösning, väldigt mysig.

Elvis



Det blev en tripp till farmor igår. Eftersom hon bara kan finska och jag endast några enstaka finskaord är kommunikationen inte den bästa och pappa fick agera tolk, som vanligt. Dock kämpade jag på med finskan och meningar som "kiitos för the fikialajnen" kom upp. Jag kom på att så länge man slänger in ett "i" lite här och där och avslutar med ett "lajnen" så låter det nästan som att man pratar flytande finska. I bilen hem gick det inte att sluta. När jag kom hem kastade jag mig tillbaka in i bilen igen och for till mannen i knivsta. Det var fint. Vi hade julmys och tittade madagaskar. Idag tog vi en behövlig eftermiddagslur, den skönaste och mysigaste på väldigt länge faktiskt. Imorgon bär det av till mormor för en julmiddag med kusinerna och familjen, det är ungefär då julkänslorna brukar komma.

Tillsist vill jag bara hälsa till becka att google är ens bästa vän och att vi har -27 grader här hemma. Jag saknar dig megamega och jag skickar världens största kram till Helmutt som senare får ge den till dig. Jag ger även Elvis en puss på kinden och världens fetaste kram, känner du det?

Broddar

Idag gick jag på stan med päp. Jag shoppade de sista klapparna (dock fattas det fortfarande en) och pappa hjälpte till. Vi har blivit hurtbullar och börjat med promenader, igår var det dock så jävla halt att vi båda höll på att bryta ryggen. Därför köpte vi idag skobroddar, kan vara det bästa som någonsin uppfunnits! B rekomenderar. Imorgon åkter jag till Omaaa och vielleicht zu meine Liebe. Det syns väl inte att jag fått knäpp på röda rosetter?

Det dom aldrig nämner

Vad är det som krävs för att stanna kvar, som inte är säker men aldrig tvivlar, som inte har nån storlek alls, inte har någon genans. Som får en att ropa till balkongen "kom ner!" får prästens dotter att rymma med en knarkare, som får en att säga i natten 'jag behöver nåt starkare' Den får en att darra som höstlövet, den får en att vissla i mörkret, den är en stulen bil som kör iväg nånstans med dig, utan ljus och sen rättegången. Vad är det som inte kan repareras, censureras, som inte har nån rättvisa, som inte är blind, men gömmer ögonen i händerna, som inte har nån anständighet, inte behövs kläs upp i skönhet, den kryper inte för nån, den väntar inte på nån. Den är lika ren som ett barns ögon, den är lika skitig som marken på en tågstation. Vad är det som inte har någon regering, vad är det politikerna aldrig nämner. Vad är det som lovar dom unga, som får dom gamla att tro att dom kan överleva som finns i alla utbrotten, som finns i grabben som står på karmen till ett fönster, finns i rånarnas fantasier och i dom olyckligaste kapitlen om en hund som vart hungrig i mil, tycker inte om nån men kommer ändå in

kommer ändå in

Pinsamt jävla kär i dig



Jag har hängt i Virsbo idag med räkan, på decemberrocken. Vi spanade in alla musikaliska människor och Virsbos stoltheter. Jag var ännu en gång nykter och är faktiskt stolt över mig själv (låter som att jag har problem med alkoholen, hehe) Lät mig övertalas igår men efter att ha pratat med anna en extra gång kom vi fram till att vi skulle köra vitt. Jag körde även på att se drogad ut. Sömnbrist en hel vecka och smink på det är vad som gäller om man vill uppnå det bästa drogresultatet. I bilen hem blev det på slutet lite allsång i bilen (okej, endast jag och kotte skrek ikapp). Nu ska jag sova och drömma om mitt lilla charmtroll.

Stort S

Idag var jag nykter på krogen och fyllechaffis åt kanske världens härligaste tjejgäng! Nej förresten, inte kanske, världens härligaste tjejgäng! Det såg ut som om jag och corre planerat våra outfits och frillor med varandra, men det hade vi inte. Det bevisar bara att vi båda har jävligt bra smak. Nu ska jag sova med stort s.

Pappersmistel

Jag har hängt i Västerås varje dag den här veckan och det känns nästan som att jag flyttat dit, ändå har jag en sista julklapp att köpa imorgon, sen är jag ikapp. Jag har julpyntat mitt rum rum idag, med en ynka liten pappersmistel. Det är egentligen ett julkort och jag fick den av en söt tant på ica maxi för någon dag sen. Kom på att jag i alla fall måste sätta upp något julpynt då mitt vanliga julpynt är spårlöst borta (okej, egentligen ligger det längst in i min garderob, jag är bara för lat för att ta fram allt och så länge jag inte orkar ta fram det kommer jag skylla på att jag inte vet vart det är. Smart, jag vet!)

Ferraribilar

Istället för att äta lussebullar, dricka julmust och lyssna på julmusik, så sitter jag i skrivande stund och käkar dom svarta ferraribilarna (förlåt igen rebbo) och lyssnar på Eldkvarn (vilket egentligen också funkar). Jag insåg bara precis att det är julafton om lite mer än en vecka och jag har endast handlat klart mina julklappar åt en enda. Vad hände? Dock har jag tre planerade och en som jag inte har en minsta aning om vad jag ska ge till den. Och även fast jag har tre planerade så kan ju dom alldtid spricka och då har jag ingen plan B, det brukar jag också alltid ha. Jag tror aldrig att jag varit så oförberedd inför julen som jag varit detta år. Jag brukar planera mina julklappar några månader innan så att jag har det klart, men inte iår och det värsta jag vet är att köpa en julklapp bara för att jag vill köpa en julklapp, utan att den egentligen passar till personen. Jag får fundera nu.

Take a look at you and me


Idag har jag och fars hängt i Västerås. Vi drog en donken till lunch och avslutade hela vår shoppingrunda med ett besök på godisbutiken. Men vi kompenserade det med en promenad sen. Kotte lagade mat åt mig idag och jag har fått världens bästa julkort från världens sötaste. Trots att pappa åker till Norge imorgon så är det ändå något som gör att det känns ganska fint ändå. Men om jag får gnälla på något är det lite tråkigt att sova ensam (pik).

Ni fortsätter väl att hålla tummarna för mig? Det är dags snart.

Göttigött

Fredag. Jag kan sammanfatta det med att säga att det blev på tok för mycket tequila och redbulldrinkar. Tror seriöst att jag blev lite smått alkoholförgiftad, ett under att jag ändå stod hela natten. Vaknade klockan tre igår. Visste knappt vart jag var, såg mina kängor mitt på golvet och hittade efter jävligt mycket letande mitt kontokort i min sminkväska, tack gud för det iallafall! Men vad hände liksom? Den enda som tyckte synd om mig var kotte, hon borstade mitt hår och bäddade min säng. Klockan sex ungefär kom Joakim och skrattade lite åt mig, fast egentligen tyckte han också synd om mig. När klockan blev tio kunde jag stå rakt. Idag mår jag bra. Utklassade Joakim femtioelva gånger om i fotboll. HA, där fick du för att du skrattade åt mig! Snart börjar Söndagsrutinen för mig och kotte. Titta på "Vem kan slå Filip och Fredrik" och äta chips. Göttigött som pappa säger.

Sprängda bananer

Idag har jag bakat lussebullar, pappa sa att de såg ut som ett gäng sprängda bananer. Imorgon är en bra dag.

Ett hjärta för mycket

Allt som behövs är en fin vän, så är det alltid. Idag handlade jag och Cornelia julklappar, det är en fyra års gammal tradition, va fort tiden går! Jag hade kul, på slutet blev man sådär trött att man skrattade åt allt. Speciellt åt corres jävla algtabletter, kan vara det bästa jag hört på länge. Jag kan dessutom bara tillägga att två tjejer absolut inte ska springa runt själva på elgiganten megastore, observera inte. Sen har jag haft julklappspyssel med mig själv och dunkat julmusik. Imorgon har jag stora planer på att baka lussebullar och nu när jag tänker efter så inser jag att jag faktiskt vill göra det imorgon. Och spöa farsan aka. låtskrivarn i fotboll, igen. Men nu ska jag titta på mina favorit män.

Förövrigt så ska alla hålla en varsin tumme för mig. Ska, ska, ska

I used to rule the world

Och det är jobbigt att jag inte gör det längre. Men jag träffar Cornelia imorgon

Fångad i tiden som går

Killen som stod framför mig i icamaxikön idag köpte en bukett röda rosor och en chokladkaka. Jag tyckte han var söt och att det såg kul ut. Vilken romantiker liksom! Förövrigt, om cirka tio dagar blir jag nörd igen. På riktigt.

Jag älskar dig mer än du nånsin kommer att få veta. Lycka till med allt, men du kommer att få leta.


Om jag någon gång i livet ska gifta mig, då ska det vara med en man som Plura, men helst Plura. Annars så önskar jag mig honom i julklapp

Trycker mig igenom skorna, ner i jorden

Deffekt värme. Dm. Sladd mellan lyktstolpar och kanske världens bästa bullpojkar, Johan och Johan.
Alltid på en människas svagaste punkt.

Den här gången kanske världen förstår oss.

Den är på plats! Pierco sa att han tyckte att jag var jätteduktig som lyckats tappa den. "Hur fan lyckades du med det?" var det första han frågade mig. Nu är plattan så enorm att jag aldrig ska kunna tappa den, förhoppningsvis. Sen att jag fått stått ut med nästan en veckas smärta och att jag knappt har kvar något skinn under läppen är ju en annan femma. Pierco borde vara tillgänglig oftare än bara torsdagar och fredagar. Men nu är jag nöjd och ska inte gnälla något mer.

Tusen dagar härifrån

Jag pratade nyss med Cornelia i fånen i över en timme. Det var fint. Vi ska handla julklappar snart, vilket har blivit en tradition nu. Hon hade också en såndär dag då hon var less på allt och ville egentligen bara spy på något. Hon förstod mig när jag sa att jag inte förstår vad jag går upp för på mornarna längre, sanningen är ju den att jag egentligen inte har något att gå upp till. Vi behöver någon som tar hand om oss nu när livet är så jävla orättvis. Vi är less på att en annan får slita arslet av sig och kämpa som en tok, ändå misslyckas man med allt. Medans andra kan glida med på en räkmacka eller ha den där äckliga naturbegåvningen som gör att de lyckas. Avundsjuka eller inte som spökar, jag är bara så less på det här. Det här och precis allt.

Lassen


Yes, I do.  Yes, I do.  Yes, I do.  Yes, I do now.

Blondie

Jag har återigen blivit sådär tokig i vitt/grått hår att jag skulle kunna göra vad som helst för att få det. Dock funderar jag nu seriöst på att bleka håret och om det nu skulle bli jätteslitet kan jag ju alltid klippa mig såhär. Annars kan jag bara erkänna att jag idag öppnade första luckan på min chokladkalender, vilket är stort då jag inte haft någon på två år. Sen är pappa hemma, crazy.

Källa

RSS 2.0