Ett sätt att se på saker




Jag och Sofi träffades och gick ner till fontänen. Hon berättade om hela hennes peacevecka vilket ledde till att jag fick en ännu fetare längtan till hultsfred som äger rum om cirka en vecka. Sedan trollade hon med tiden och klockan visade kvart i ett när vi kollade den. Jag som innan hade bestämt mig för att gå hem senast klockan tio för att träna. Det gick ju som det gick alltså. Men istället för att träna fick jag en massa andra saker uträtt vilket också är ganska nice. Sofi hon själv är inte så onice hon heller. En av mina äldsta vänner. En väldigt fin en också. Vi planerade slutligen att vi verkligen skulle ha fler kvällar som denna. Förövrigt, det är sommar.

Den som dör får se.

Min kompis Cornelia är äntligen hemma i Sverige igen. Det känns tryggt. Dock känns det väldigt konstigt. Vi har inte setts på ett bra tag. Jag kommer knappt ihåg att vi är kompisar. Typ. Det roliga vara iallafall att bland de första smsn som jag fick sa hon något i stil med att "vi måste träffas och planera".  Är det inte bara så jävla Cornelia? Det är det. Jag har saknat dig min vän.

Mina morgonpromenader må vara bra men fan så mycket skönare det är att gå på kvällen. Det är lättare att tänka då och så svimmar jag inte av den stekiga solen som jag gör på morgonen. Haha. Nu ska jag öva på födelsedagssånger, jag tror ingen vet varför egentligen.

9 dagar.

Himmel blå himmel blå




Fin sommardag/natt. Nu sitter jag och tittar på den fina och gråa himlen genom fönstret och äter en macka, det är en sån stund som man inte hinner med att tänka. Det börjar man göra imorgon igen. Klockan är för mycket, så nu ska jag sova.

sex on fire


Stekte i poolen idag, eller "pölen" som mamma kallar den. Fast jag håller egentligen med henne om att det är ett mer passande namn. När solen blev mindre stekig drog jag och mamma in till västerås för att handla lite småsaker tills imorgon. Jag övningskörde faktiskt till västerås, för hundrafamtioelfte gången. Imorgon blir det sjön hela dagen med johan&co igen! Anledningen till att jag säger "&co" är för att jag ännu inte riktigt vet vilka som ska med. Jag åt jordgubbar med glass idag förresten, busigt va? Dags för kräftan att sova.

11 dagar


Jag lurade in rebben till stan för att gå på rix fm. Eller jag använde rix fm som ett lockbete för att hon skulle komma in. Hon gick påt och kom in till stan och jag fick som jag ville, träffa flickan! Nu börjar solen gå upp igen och jag ska strax sova. Måste ladda inför imorgon. Då ska bussbiljetter köpas.

Imorgon är det sista farvälet och jag ska inte befinna mig på plats.

BEBBEN




Imorgon ska jag träffa min nörd! Har inte sett varandra på ... två veckor? Hon drar förövrigt med mig på Eric Hassle. Jag får roa mig med att titta på honom. Har hört att han är söt?

Watermelon


Jag glömde förövrigt nämna att första sommarlovsveckan är gjord, för två dagar sen. Hela veckan sög, förutom helgen. Något som också suger att att väldigt många människor är på peace&love just nu och inte fan är jag där. Men man får inte alltid som man vill tydligen. Det är hårt. Fast jag ångrar verkligen inte att jag åker till hultsfred istället! Och jag hoppas på någon mer festival i sommar, men vilken och med vem? Nu ska jag i alla fall fortsätta med det som jag gjorde för tre minuter sen. Steka, äta melon och försöka njuta så mycket jag kan av lovet. Sällskap vore ärligt inte helt fel. När kotte kommer hem ska jag övertala henne att ta det första doppet i poolen för iår. Förövrigt, att få melon i ögat gör så jävla ont.

Om Cornelia läser detta.
Hur går det med Hultsfred? Övertalat mamma ännu? Ôm inte, åka med ändå?



The right world



Jag gav mig faktikst ut på sjön idag. Dock var det johan, tjoppe och linus som drog med mig. Jag har helt ärligt aldrig varit ute och åkt på sjön här i Ramnäs. Ganska pinsamt i och med att jag bott här hela mitt liv. Det vara iallafall supernice och jag hoppas på fler sånna turer i sommar! Dock började det spöregna men som tur var så måste vi ha känt det på oss så vi började dra oss tillbaka i tid och precis när vi fått upp båten på vagnen och vi skulle hoppa in i bilen började det spöregna.

Lillblixten gick förövrigt sönder idag. (Kotte kör som en jävla galning?) Nejdå. Iallfall så fick jag och mamma bogsera hem den från virsbo och jag fick sitta bak och styra. Det kändes fel. Men nu har jag testat på det också!

Annars så är det ganska fint ute nuförtiden när jag går och lägger mig om nätterna. Det lyckas alltid bli så pass sent att det är ljust ute igen. Och ibland sitter jag uppe och kollar på soluppgången. Sånt är fint. Men jag sover för lite.

Förövrigt så läste och rensade jag bort alla mina utkast som jag hade på bloggen igår. Jag kom upp i en siffra på 102 utkast. Ett bra bevis på att jag verkligen behöver en dagbok.

Och jag önskar att hela sommarlovet blir lika bra som denna helg.

En midsommarnattsdröm




Midsommarafton igår firades i Ramnäs. Tro det eller ej. Det var riktigt trevligt och några nya ansikten visade sig och gårdagen var mycket roligare än förra året tror jag. Jag ställde upp och bakade en jordgubbstårta som jag hoppades smakade bra. Regnet var väl inte sådär jättekanon och solen visade sig bara några enstaka gånger, jag dansade inte kring någon midsommarstång och jag plockade inte sju sorters blommor och la under kudden. Men en bra midsommar fick jag iallafall och drömde fint gjort jag ändå. Skönast var nog när jag gick hem med johan&co. Mitt på vägen gick vi och alla var lagomt glada och fulla. Det kändes som sommar. Idag vaknade jag upp och på väldigt länge så kände jag mig inte som en klubbad säl dagen efter.

Förövrigt så är det 17 dagar kvar till Hultsfred och jag har fortfarande inte bokat någon bussbiljett, snackat med mina tältkompisar, gjort en packlista, köpt nödvändiga saker, skrivit ut min biljett eller gjort en spelningslisa som är döpt till "Hultsfred09" på min ipod (eftersom min ligger på sjukhus) Jag är ändå inte stressad. För att citerar rebben "allting går att ordna".

Jag saknar stålgänget!

what ever you want



Det är såhär det ser ut just för tillfället. Både kotte och jag sitter i en varsin soffa med en varsin dator och bara fördriver tiden på onödiga saker. Jag vet inte om hon styrs av vädret lika mycket som jag gör. När det regnar vill jag bara ligga under täcker och göra så mycket som ingenting. Jag hoppas på bättre väder imorgon då jag faktiskt ska spendera midsommar i självaste Ramnäs och nu går jag inte att övertala några fler gånger (pik bebben). Ibland blir jag faktiskt riktigt irriterad på mig själv bara för att det går att övertala mig så lätt. En av alla mina svaga punkter.

Förövrigt så hade jag pickles på min macka imorse. Det kändes som att jag var 7 år igen och det smakade jävligt bra! Jag hade liksom glömt bort att det fanns och fick mig alltså en glad överaskning imorse när jag öppnade kylskåpet.

Mitt liv är dessutom olidligt smärtfullt utan Haschmo. Han följde mig vart jag än gick.

Och man får inte alltid som man vill. Det suger.

On the floor.



Kvällen hos Lina var fin. Bebben och jag fick för oss några dumheter. Jag måste även avslöja att hon gör världens godaste turkiskpepparshots och är en helvetes bra polare. Äta pommes kan vi också göra tillsammans (nu blir corrzi glad) och vi gör oss bra på film.

Min granne har förövrigt äntligen varit och tagit bort viruset jag hade i min dator. Jag tror dessutom att han putsade min datorskärm för så här ren har jag inte sett den sen jag fick datorn. Det är ganska bra att ha en granne som jobbar med datorer, då är det inte speciellt ansträngande för honom att hjälpa till. Dock har det hänt något annat konstigt efter viruset försvann. Min kamera vill inte ansluta till datorn riktigt, och datorn gör ett konstigt ljud när man kopplar in kameran. Men det är ett problem som jag får ta tag i senare.

 Annars så åkte pappa tillbaka till norge i söndags, samtidigt som han fyllde hela 46 bast! Jag tror han åkte för att slippa bli firad och därav räknas det inte att han blivit ett år äldre. Dock ringde han senare på kvällen och då frågade jag hur det kändes, men då ville han byta samtalsämne. Han berättade också att han först inte kunde hitta sina jobbnycklar men att han sedan fann de i sin beautybox. Jag frågade varför fan han hade en sån och då påstod han att jag tvingat honom. Han berättade också att varje gång han går och duschar brukar han ha beautyboxen i en påse så att ingen ska kunna se att han har en. (Rädd för att bli mobbad) Jag la till att man inte kan bli något man redan är.

Nu har min kompis även blivit inlagd på rehabiliteringshem aka. mediamarkt. De skulle höra av sig om han skulle in på sjukhus (verkstaden) eller om den gick att fixa i affären. Jag hoppas på det sista. Annars är jag utan Haschmo i tre veckor. TRE VECKOR!!!!?!?!?!? Skjut mig hellre.

Igår spontan åkte jag till mormor och umgicks. Sov över och snackade igenom lite saker. Jag gillar min mormor och hon kokar sitt kaffe! Nu ska jag sluta pladdra om mitt ointressanta liv och springa ner och äta sallad. Sen blir det melon. All info för dig Cornelia, jag saknar dig!

Långa vägar

Nu ska jag försöka få en bra start på mitt sommarlov. Lina bjuder på en partajliknande kväll och jag hoppas på några nya trevliga ansikten. Annars har vi bara planer på att dricka kalorier. Nyss krossade jag förövrigt en spegel. Jag vet inte om jag ska bry mig eller inte. Det känns som att man inte kan ha så mycket mer otur än vad jag redan har. Nu ska jag packa väskan, sen drar jag!

Nattis dag!



Mamma skrek som en liten säl när hon såg att jag hade en klänning på mig, som dessutom var blommig. ÖverdrivarN. Grannarna kände seriöst inte igen pappa då han gick förbi och hälsade. Han hade hört några som frågat "vem var det?" och folk hade svarat "ingen aning". Det är inte varje dag man ser pappa i skjorta liksom. All denna uppklädnad för nattis skull. I hallsta, inte en minut för tidigt eller en minut för sent sprang studenterna ut. Så fina allihop! Glädjetårar och hela köret och nu en ännu större längtan till min egna student. Iallafall så var jag stolt över nattis och hon var naturligtvis den finaste studenten av alla. Och så säger jag endast för att hon är av samma kött och blod. Även fast jag faktiskt många gånger tvivlat starkt på det. Vagnarna såg roligast ut att åka på och vissa hoppade mer upp och ner än vad de åkte frammåt. Sen blev det mat och fika hemma. Jag blev hög p.g.a att jag fick i mig så mycket socker. Men gott vart! Sen drog nattis vidare till västerkvar på studentefest och gästerna drog sig från mitt hus. Nu ska jag slänga mig i sängen, imorgon blir det in till stan för att titta på fler lyckliga studenter. Godnatt! Bilder finns på den kända bilddagboken ^^

SOMMARLOV!! :D


NU ÄR SOMMARLOVET HÄR! Så är det bara. Egentligen borde jag vara mer lycklig över det i och med att det är mitt sista i mitt liv. Men läget får funka. Dagen blev inte lika lyckad som förra året men den fick iallafall ett mysigt avslut. Förövrigt lyckades jag få pappa att äta vegetarisk korv idag. Han är nog den människa som är mest anti och naturligtvis så saknade han "korvsmaken". Imorgon är det nattis dag som gäller och jag är lika nervös som henne.

Jag tycker förövrigt att alla ska lyssna på låten. Den är fin. Får inte ni en känsla av att ni vill ligga på en gräsmatta med någon fin människa, titta på stjärnorna och njuta av hela sommaren? Det är iallafall precis den känslan jag får och det är vad jag ska försöka sträva efter i sommar. Njuta. Ta en dag i taget. Leva. Nu ska jag lägga mig ner och drömma. Imorgon ska jag vara stolt syrra!

.

  • Jag har inte hunnit gjort någon nedräkning tills imorgon.
  • Jag hann aldrig börja tjoa om att det var sista skolveckan.
  • Jag har inte börjat förtagga inför sommarlovet i vasaparken.
  • Jag hann aldrig säga att "jag är redo för sommarlov".
  • Jag hann aldrig tänka att "sommaren 09 ska bli bäst"
  • Jag har uppgifter kvar att göra. (Kommer dock inte göras)
  • Jag vill uppleva lyckligaste dagen på 100 år (typ) som förra året.
  • Jag (vi) har inga planer inför imorgon.
  • Jag vet att vädret kommer att suuga imorgon.
  • Jag har aldrig tidigare varit så lite spänd inför ett sommarlov.
  • Jag har förövrigt inget sommarjobb.
  • Jag har ingen peace&love biljett.
  • Jag har inga planer på något.
  • Inget känns bra.
Detta är trots allt mitt sista sommarlov i livet. Det borde kännas bättre. Man ska vara helt till sig några veckor innan man får lovet. Blir inte sommarlovet bra vet jag någon som kommer att hoppa framför tåget. Hela året har varit dåligt än så länge. Därför måste sommaren bli bra. Så är det bara. Det vet alla. Förra året var lovet mycket mera förberett och jag hade inställningen att "sommaren 08 ska man minnas". Nu vet jag ingenting längre och det är inte en sånhär bra spänning att "jag vet inte vad som väntar" utan nu känns det mer som att hela lovet kommer att falla ihop i en rutten pannkaka. Jag hatar sommarlov just nu. Imorgon är att ge bebben en fet kram det första jag ska göra. Nu ska jag sova och hata sommarlov. Corre, nu vet du hur läget är på pricken. Det måste kännas bra för dig.

Kids in America




Idag visade jag mitt nylle i skolan. Det har jag inte gjort på kanske två veckor. Jag åkte faktiskt in för en enda tyskalektion. Först tänkte jag strunta i den men med tanke på att det var den sista så kände jag att jag ville fullfölja tyskan till dess slut. Så nu har jag klarat av tyskan! Egentligen vill jag ställa till med brakfest (spanskaeleverna förstår varför och hur det känns) för att fira detta men eftersom vi bara var fyra stycken i gruppen så kommer det troligtvis inte bli så mycket till brakfest. Mitt hår är nu även en gnutta rödare än vanligt, synd bara att färgen försvinner genom att endast titta på den. Mitt bankomatkort är klippt och jag har köpt studentnalle till nattis. Nu hade jag tänkt ha klädångest inför frihetsdagen imorgon och sedan fira tyskans slut med paprika! Om jag förövrigt bara försvinner från internet, msn eller vad det nu är, så är det inte för att jag föröker leka mystisk, då är det bara min dator som inte samarbetar. Nu kör alla intressedansen!

Till corre vill jag säga att jag hoppas att du håller på att avlider i värmen där nere för här uppe avlider man av det tråkiga vädret. Dock regnar det inte lika mycket nu. Dessutom är du redan saknad! Jag behöver någon som planerar och har kontrollen åt mig.

Någon som säljer sin peacebiljett förresten?

Cornelia

Även fast jag egentligen inte vill så kommer det i fortsättningen att komma upp mycket onödig information här om vad som händer i mitt liv. Har man lovat så har man. Det är nämligen så att min kära vän Cornelia har lämnat detta regniga Sverige och stuckit till Alanya i tre veckor istället och kräver därför uppdatering väldigt ofta.

Annars så ville jag också meddela er om att jag just gjort dipp på fil och att jag snart kommer att se ut som en paprika om jag fortsätter att äta samma mängd paprika som jag gör nu. Imorgon kommer jag även troligtvis få den färg som det är på paprikan jag äter i håret. Rött, kanske en sista gång.

Haschmo

Jag tror att jag även håller på att förlora min bästa vän.

<3

Den kom ikapp och kommer att komma ikapp igen och igen.
Men vi kommer att mötas en dag igen.

Monsters Inc


Kan vara min och beckas tråkiga humor som visar sig ibland. Det roliga händer vid 6 minuter tror jag. Det går att roa sig på det länge. Imorgon tar stålgänget farväl av Cornelia.

Lina är mina vän



Puss på min Lina som till och med tänker på mig när hon är i London. Hon kom till skolan idag och sa att hon hade köpt en sak till mig och tar upp dessa snyggingar. Jag har velat haft dom i en jättelång evighet men har aldrig hittat ett par så hade precis gett upp. Jag blev tårögd :') Lina är en fin vän. Förresten så är jag ledig fram tills på måndag och det är glapp i mina hörlurar, IGEEN!

Pappa "Majs är endast gott i popcornform!"

home sweet home



Kungen är faktiskt hemma från penningbryggan. Kungen är då jag (som alla egentligen vet) och jag kom faktiskt hem igår men då var jag för trött för att göra något annat än att sova. Jag fick inte i mig så mycket sömn någon utav nätterna (inte bara för att jag hamnade i skabbsängen). Dagarna var långa och slutade sent och en kväll sprang vi runt i Örebro och tänkte dra in på krogen. Dock gav jag och moa upp innan vi ens försökt och sprang ifrån de andra tjejerna så att de skulle få röjja ifred. Vi drog in på hotellrummet och drack fanta med is och käkade lantchips istället. Ibland suger det mer än vanligt att vara 17. Fast ändå är jag jävligt glad över att jag fortfarande är så ung som jag är. Jag kan erkänna att jag känner mig för ovetande för att klara av att rösta. Jag slipper alltså denna stress att försöka komma på vad jag tycker och har längre tid på mig att bli mer insatt. Annars var det en ganska trevlig konferens, trots att jag hatar engelska och trots att vi kände oss felplacerade. Majoriteten var smarta vuxna människor. Det som är mest nice är att vi fick två dagar ledigt för helgen. Så dagen spenderades på att sova ute i solen, vilket har gett reslutat kan jag säga. Imorgon ska jag in till stan och försöka hitta kläder som jag kan ha på mig på nattis student. Dock har jag noll inspiration av någon anledning så jag tror att jag ska lookbooka i en timme nu för att försöka finna den. Lookbook tillsammans med grön paprika. Obersvera grön paprika. Gröön paprika! Au revoir!

RSS 2.0