You make my dreams


För att ta allt helt från början. Jag och mozart var på kanske världens roligaste förfest i fredags. Hihihi. Rött vin och lakritsshots kan bli lite smått farligt. Skretessbelagt är skiten också! Sedan blev det splitter och man drog till silk och spanade in Rosenström som inte spelade de låtar som jag ville, men han blev ju klart godkänd ändå. Igår kom Joakim redan klockan elva på morgonen till mig, jag undrar verkligen hur han lyckades ta sig upp ur sängen då han är så jävla morgontrött. På kvällen drog vi på Tobias 18-års fest och spanade in Sweet wire, sen drog vi. Idag har vi fikat smörgåstårta och chokladmouse, nattis blir ju 20 bast imorgon. Annars så känns det förjävla fint med ett sportlov nu.


Dansa med vapen


Jag sitter tro det eller ej väldigt bekvämt  i moas rum i kvicksund, vilket är ett av mina favoritställen här på jorden. Moa står just nu i duschen. Jag har fått äran att lyssna på hennes "januarilista" under tiden. Det är något som tilltalar mig här i kvicksund och som säger att det är här jag ska va. Jag har eventuella planer på att flytta hit i framtiden faktiskt. Moa och jag kom glädjeligen till kvickan utan några som helst förseningar. Det är så det är med buss! Dock ska det bli väldigt spännande att se hur det går att ta sig in till stan sen igen.

Dessutom vill jag bara tillägga att vi nu har något fantastiskt som heter sportlov. Vi har än så länge bara skålat med trocadero, men värre ska det bli. Tro mig.

Tillbaka till Filosofi A


Lite över ett år sen. Instriktalt gott eller instrumentalt gott. Nu jävla snurrar världen för mig. Men det gör ingenting, för jag har fått min balklänning.

Förövrigt; jag har fått tillskott i barbapapafamiljen (fyfan vilken nörd jag är), jag lämnade idag för första gången på typ ett år in en uppgift i tid och imorgon ska vi till silk och spana in Björn Rosenström.

Bara för att Viktor har en snygg kaffekopp


I Ghana skrev jag dagbok varenda dag och skrev även upp en hel den sköna citat. Ni får ta del av dom bästa. Dödskul egentligen, och jag minns exakt vad som hände när varenda citat sades. Jag har så roliga vänner.

Cornelia- "Jag viftade bort honom som att han vore en fluga"
Rebben- "Om jag vore du skulle jag sova med ett öga öppet inatt"
Cornelia- "Jag går runt som ett jävlaflingpaket!"
Cornelia- "Och vad jag vet så är hon ingen mygga"
Sofie- "Jag njöt!"
Moa- "Du ser ut som en motorcykelflata"
Cornelia- "Spagetti, det är vad jag brukar äta till middag"
Cornelia- "Det är dags att odla ett nytt träd"
Linda- "Plockade ni fimpar? Det gjorde jag när jag var liten"
Sofie- "Hon ska fixa käk"
Jasmine- "Och så satt jag och tänkte, vafan är honung?"
Jasmine- "Protein? Får man det av kött?"

Idag dog Värstingen. Rest in peace

Såhär cool kan jag vara ibland



Visstfan beundrar ni mig egentligen?

Förlåt pappa!


Jag hoppas inte att du hatar mig för detta. Jag minns förra gången jag skulle sno en av dig. "Mina jeansskjortor? Där går fan gränsen Jessica!!" Dock kan jag inte påstå att jag missat den stolta minen du har när du ser att jag går i dina tröjor eller liknande. Förövrigt så har jag fått ett nytt hem, mina blåa mössa, och min lugg är inte sådär lång. Jag saknar dig pappa.

Du ska inte tro det blir sommar..



Minusgraderna på termometern ökar och snöhögen på vändplanen ökar, samtidigt som chansen att det kommer bli sommar iår minskar.

Förövrigt så har jag tänkt vidare på det här med mitt godislöfte. När jag nu har haft det i två år är det ganska svårt att bryta det helt plötsligt i och med att jag inte ens är sugen på godis speciellt ofta. Det är liksom en vana att jag inte äter godis och jag lider inte så mycket utav det. Dock känns det ändå som att jag vill bryta det. När jag väl har brytit det kommer jag dock få värsta ångesten över att jag bröt det i och med att jag senare inte vill fortsätta äta godis. Samtidigt vill jag inte fortsätta med mitt löfte för snart kommer jag aldrig kunna bryta det. När man haft ett löfte i två veckor är det jobbigt men efter två år är det inte jobbigt längre och skulle därför lätt klara två år till. Därför frågar jag mig själv, är det värt det? Jag försöker intala mig att det faktiskt är värt det, jag kan väl inte vara utan godis resten av livet? Vafan, kan inte någon bara tvinga in en godis i käften på mig?

Storvreta


Kan vara världens roligaste klipp att titta tillbaka på ibland

Hej Hej, här kommer jag med bullar



Och som alltid efter en helg undrar jag hur tiden kan gå så jävla fort? Stockholmsbesöket i Fredags blev inte sådär jättetrevligt som jag hoppats på. Dagen började med att tåget var över 25 min sent, och sådär höll det på ända fram till Stockholm. Besöket på Arkitekturmuseet var okej, vi fick gå runt med speglar framför näsan och titta på hur det såg ut från taket. Stadsvandringen var riktigt vidrig på ren svenskan, till en början så funkade det men allt eftersom tiden gick försvann bara mer och mer av mig. Jag frös så jävla mycket. Tillsist kunde jag inte ens koncentrera på mig på att lyssna, jag var tvungen att fokusera på att överleva. Överlevde, det gjorde jag, och jag kom efter ett inställt tåg till Knivsta. Dock var jag så slutkörd efter dagen så jag sov mest, samtidigt som Joakim var söt, spelade så fint och lagade middag.

I Lördags sov vi bort ungefär halva dagen. Vi tittade på melodifestivalen och jag åt min första semla för iår, den var jävligt god! Ett mindre gräddkrig bröt ut som jag råkade starta när Joakim vände ryggen till. hihi. Men ack så kul vi hade!


Nobody like to be alone


Jag springer runt och lyssnar på hungry heart ungefär hela tiden. Det finns något magiskt över den låten. Därför hade jag tänkt att somna med den även ikväll. Imorgon går tåget in till Västerås ovanligt tidigt för att vara en Fredag. Det är nämligen så att jag flyger till huvudstaden med mina geografiare. Skrev jag flyger? Vi åker ju tåg dit. Stadsvandring och arkiekturmuseet är vad som finns med på schemat. Kanske inte sådär överdrivet kul, men kameran och mina vänner ska ju med, så helt jävla galet tråkigt kan det knappast bli. Sedan drar jag direkt hem till Spiderman efteråt. Tillsist vill jag ropa ut ett Grattis till världens bästa och finaste Rebecka som blev 19 schyssta idag! Jag har faktiskt dåligt samvete för att jag aldrig sjöng. Jag hoppas du kan förlåta mig. Och matteprovet sög idag, men vad gör det när jag kan lyssna på Hungry heart? Nej precis, inte ett skit gör det! Styckeindelning? Nejtack.

Matteprov


Träningsvärk och jag ska hem till mormor idag. Visst är livet underbart ibland, trots att man vet att man har matteprov? Var är spiderman?

Semlornas dag


Jag och min söta lilla lillesyrra skapade igår någon slags pluggkväll i köket, Vi kalasade med vitlöksbröd och drack krusbärsdricka så att tungan blev grön. Så kom vi till det här med mitt nya liv. Vi beslutade iallafall att ett löparpass ska ske idag. Hej jag kommer att dö!

Förövrigt tycker jag att alla ska granska bilden ovanför. För er som har dålig syn kan jag meddela att det är en biljett till 100-dagarsfestsen som är den 4:e mars. Det är nu stressen tagit en rejäl tugga på mig. Jag är i vanliga fall ingen stressis (Fråga kotte, haha!). Men när jag nu håller ett hundradagarskort i min hand blir jag fan stressad. Dock är det inget jag visar utan det är bara något som flyger omkring i huvudet på mig. Jag hör hur alla uppgifter liksom skrattar åt mig att jag aldrig kommer hinna. Det är nog också en förklaring till varför jag just nu har halsbränna. Och jag vet inte vad jag ska göra snart! Lärarna är så jäkla dåliga på att sätta press på mig, jag behöver press!! Dock kan jag liksom inte lägga all skuld på lärarna då hela skiten egentligen endast är mitt egna fel. Den enda läraren som verkar förså något är Erik. Jag och bebb var in till honom idag och berättade hur vi kände och sa att han fick vara elaka mot oss om han ville om vi inte lämnade in uppgifterna snart. Då tog han fram ett häftstiftpaket och sa, "dom här är inte sköna att sitta på!" Hahah.

Jag vill också meddela alla som är intresserade och inte intresserade att jag har varit godisfri i två år nu och att jag fick världens finaste present av kotte idag, tröstpresent för att semlorna var slut. Puss på dig sötis, du är ganska bra att ha ibland. Precis som mamma sa.




BRODER DANIEL FOREVER





Glömde visa vad jag fick av tjejerna i sen 18års present. Broder Daniel Forever, Extramaterial från Broder Daniel Forever, Henrik Bergrens ord och Way Out West 080808. Evig lycka.

Alla hjärtans dag!










Redan vid halv sju imorse var både jag och joakim vakna. Tro det eller ej, men han var nog piggare än mig då. Det händer aldrig i och med att han är världens mest morgontrötta människa, och jag är tvärtom, så jävla morgonpigg! Joakim drog vid sju, han skulle vara hemma i Knivsta klockan nio för att fixa sin bil. Och pappa lämnade mig också imorse, fast han drog vid sex. Två människor på en och samma dag, på alla hjärtans dag och allt. Vilka män. Men dagen blev lyckad ändå. Jag drog in till stan vid ett, fotade lite med Corren i världens bästa fotoväder till vår fotoutställning som förhoppningsvis blir av! Klockan tre träffade vi bebben&mozart och vi drog till växhuset och spanade in alla duktiga band. Jag blir alltid så jävla avis. Jag tror fan att jag ska tvinga jocke att lära mig spela gitarr. Det som dock får ett minus idag är mitt jävla kameraobjektiv. Det räcker ju intenstans! Tvi.

Något annat roligt som hände idag var att jag fick chokladhjärtan av mamma. Jag har inte ätit godis på två år och ändå så sa hon att hon "glömt bort det". Jag skulle egentligen behöva bryta mitt godisförbud imorgon, men jag är inte redo känner jag. Det är faktiskt svårare än somliga tror, att bryta det alltså. Jag tror jag ska bryta det när det har gått upp för mamma att jag faktiskt inte äter godis. Bara för att förvirra henne ska jag då börja äta godis igen.

Extra notering: Idag firar min blogg två år och sju dagar!

FÖR VI SKA TA STUDENTEN!




Vilken jävla kalasdag! Jag fruktar alltid torsdagar då jag vet att jag måste åka sjutåget på morgonen och att jag måste avsluta min dag med 2,5h matte C. Kan det bli något annat än en äcklig dag? Men det blev inte någon äcklig dag alls idag. Dagen började med att jag&Johan gick och hämtade ut våra brutalt snygga studentmössor. Jag är kär i min och vill ha den på mig exakt hela tiden! Mamma tvingade mig dock att stoppa ner den i kartongen igen. Hrmf. Det är nu jag verkligen känner att det är nära. Dags att börja bli lite mer aktiv i skolan Jessica? Inte nog med det. Jag och Anna satt och studerade lite i ett grupprum idag när stålgänget plötsligt kommer och tjatar om att jag ska följa med in i klassrummet och fira studentmössorna typ? Jag trodde det var en av alla ursäkter vi brukar ha för att inte plugga och hänger därför inte med. Men dom gav sig inte och när jag väl gick med på att hänga med och skuttar in i klassrummet står dom på rad och hurrar i efterskott med både paket OCH chokladbollstårta! Hur många har ett par såna fina vänner? Världens bästa present fick jag! Ni får se senare ikväll.

Så länge du är med mig


Du är världens bästa människa även fast du i smyg äter upp mina norgekakor.

Det är så jag säger det.


Btw Spiderman, jag är kär i dig.

Fortfarande generad!!




Måndag idag, betyder i vanliga fall sovmorgon och ledighet, men inte idag inte. Imorse klockan åtta skuttade jag på tåget, trött som ett litet as eftersom att min kropp nu för tiden är van med att få sova ut på måndagar. Träffade i alla fall Sara och hennes utbytesstudent från Spanien på tåget. När jag kom till skolan körde jag och becka igång med projektarbete, vet dock inte om vi fick sådär jättemycket gjort men det är en annan sjua. När vi fått nog av att pluggandet drog vi på stan och lunchade, riktigt trevlig. Trots pinsamheter i slutet, haha! Satt sedan kvar i skolan till klockan fyra och väntade på min kära vän Pontus som jag bokat fika med, som blev väldig trevlig. Förövrigt så har jag inom en väldig snar framtid planer på att stjäla han glasögon, men det är hemligt naturligtvis. Vi är i alla fall i vanliga fall rent ut sagt värdelösa på att hålla kontakten, men den här gången får jag hoppas att det inte blir så. Den som lever får se.

Min helg i bilder.










Bild1:Världens bästa stålgäng. Bild2: Jag, corre&bebb var sådär überseriösa på konfliktdebatten i fredags på biståndslektionen, och corre argumenterade bra för vår sak! Bild3: Beckas superfrächa tanborsta som legat i hennes väska. Bild4: Hemma hos Joakim :') Bild5: Tacos hos Corre med tjejerna! Bild6: Melodifestivalen nördar. Bild7: Snyggbecka! Bild8: Vira spelar död. Bild9: Jag gav björnen en rejäl omgång trots att corre skrek "INGET HÅNGEL I MIN SOFFA!!!"

Ochjagsaknardighelatiden.

Stjärnfallet


Det har varit en fin dag idag, varför vet jag inte. Jag kom försent till lektionen imorse endast för att min mobil är dum i huvudet. Hela dagen trodde jag att det var måndag, för att det kändes som det. Sen när jag & moa satt på mattelektionen och var sådär jätteflummiga som vi brukar vara kände jag att det var Torsdag. Vi var borta ca 40 min av lektion, om inte mer. Det var mycket trevligare att dricka kaffe och snacka skit. Busigt. Vi är dessutom inom en snar framtid med i kaffeklubben. Viktor är ordförande i klubben och skaparen. Bästa initiativet iår! Annars har jag de senaste dagarna kommit på att jag faktiskt har blivit lat. LAT. L.A.T.!!! Jag? Lat? Sen när? Jag är aldrig i skolan nu för tiden, när jag väl är där gnäller jag endast om hur jävla jobbigt allt är. Hur kan allt vara jobbigt när jag inte ens gör något? Jag förstår mig verkligen inte på mig själv ibland. Imorgon lämnar jag i alla fall den här skiten och sticker till Uppsala en natt. Fett. På Lördag ska stålgänget träffas hemma hos el correlito. Corre ska bjuda på mat och sen ska vi titta på Melodifestivalen tillsammans, trots att jag och mozart hatar det. Men jag har kommit på att det kan vara roligt att sitta och klaga och gnälla på allt. Det är ju jag som sagt ganska bra på nu för tiden. Tillsist ska vi snacka skit och skratta hela natten lång, ända tills vi somnar. Fint som snus.

Har förövrigt ända sen jag kom hem från skolan setat och tittat på när pappa har kaklat om vårat badrum.
Mycket givande. Ibland fick jag springa och hämta kaffe och en bulle åt honom. Han blev så besviken när jag berättade att jag skulle vara borta hela helgen. "Varför gör du såhär mot mig? Lämar mig med domhär dårarna" var vad han sa, när kotte stod brevid och yttrade sig om ett litet "men hallå, jag finns ju!" typ. Kul, kul.

Förövrigt så hittar jag väldigt roliga citat på min mobil ibland, i och med att jag alltid skriver upp något kul som någon säger. Ganska kul att gå tillbaka till ibland, speciellt när man har tråkigt.

Anna Salminen- "Du ser ut som Elvis gjorde veckan innan han dog!" En grej som hon sa till sin fysik/mattelärare.

En rosa helikopter

Jag borde:
- börja plugga någon gång iår.
- börja gå till skolan när jag ska vara där.
- börja träna igen.
- sluta äta.
- sluta älta samma saker om och om igen.

Imorse väcktes jag av låten "en rosa helikopter". Det roliga var att det var pappa som var skyldig, och det sjuka var att låten spelades på radion.

Lay Back In The Arms Of Someone


Joakim var här nyss! Det är så fint att få besök av honom i veckorna, det känns som att man klarar av skolan mycket lättare då. Det är så jobbigt att höra när ens kompisar säger "jag ska hem till blablabla efter skolan" samtidigt som jag vet att jag själv måste genomlida en hel jävla skolvecka innan det blir kärlek. Jobbigt jobbigt, men smällar man får ta. Man kan ju tydligen inte få allt man vill. Joakim kom inte bara hit för att träffa mig, han kom även hit för att visa upp sin nya kärra, eller "värstingen" som den är döpt till. Joakim bjöd mig på ett åk i Ramnäs och jag kände mig som en epafjortis, men det var fint! Jag kunde se hur hans ögon glittrade och att han blev barn på nytt igen. Jag förstår verkligen inte hur det kan vara kul att sladda till lite, om och om igen. Dock så är jag jävligt avis nu. Jag måste fan fixa mitt jävla körkort. Lite jobbigt när jocke sa "du fattar inte hur jävla skönt det är!". Nej jag har faktiskt ingen jävla aning!  Men jag är mer säker än någonsin. Vad gör jag med mig själv ibland och hur kan jag leda in mig på så osynliga stigar som i vanliga fall inte ens existerar.

Annars äter jag Gomorgen om mornarna i och med att pappa är hemma . Imorse åt vi kattmat, så pappa har jamat hela dagen. Lång historia.

Geografi B

Sitter på Geografi B och ska egentligen söka på kartor över Ramnäs och studera stadsplanen för staden och försöka ge exempel på vilka olika tidsepoker som lämat spår på stadens fysiska stryktur. Hur intressant låter inte det på en skala egentligen? Ramnäs räknas väl egentligen inte ens som en stad förresten? Mer byhåla?  Dock bangar både jag och min vän anna. Istället satt vi oss längst bak i klassrummet på busbänken. Jag sitter dessutom på en av skolans nya bärbara datorer. Tangentbordet är så jävla skönt så jag var tvungen att testa blogga sn snabbis. Och nu har jag testat färdigt känner jag. Adios!


Somebody told me


Nu är vi återigen tillbaka till det här med bloggander, men jag struntar i att gå in djupare på det ännu en gång. Det har inte hänt speciellt mycket sen jag skrev sist ändå. Någon gång förra veckan fick jag uppleva en dröm jag länge haft. Jag fick agera pappa och hoppa ner i pelletsförrådet eftersom att han inte var hemma. Den hade slutat fungera och jag skulle därför försöka gräva mig ner till botten där hålet finns som suger ner pelletsen. Det var inte det lättaste i och med att hela förrådet är byggd som en tratt. Jag fick gräva ihjäl mig och det rasade ner pellets från alla sidor och dagen efter hade jag träningsvärk i armarna. Det gör jag aldrig om!

I Fredags blev det lite förfest hemma hos Johan och sedan utgång med hela gänget, Joakim och några fler trevliga prickar. Dock var det inte lika mycket folk som jag förväntat mig. Jag ska sluta förvänta mig saker. När nästan halva kvällen passerat kom den efterlängtade Dr.Bombay ut på scen. Han var inte heller som jag förväntat mig. Han mimade!! Och Joakim sa något om att skägget inte såg äkta ut. Annars så vill jag tipsa er om att aldrig ta en såndär bakistablett, det smakar fan. Drick 4 dl vatten istället.

Förövrigt så vet jag ingenting nu för tiden. Det var en som sa till mig att jag skulle tänka själv och som att det inte var någon annan som levde i hela världen. Det är dock lite svårt när du har varit min värld den senaste tiden.

Kotte är skaparen till kollaget ovanför. Min fråga är: vadfan håller jag på med på den markerade bilden?


RSS 2.0