När tiden är rätt ska jag plocka upp dig





Klockan ringde redan vid halv nio imorse, då kan jag erkänna att jag inte var i världens bästa skick efter gårdagens Elbafest. Men det var bara att stiga upp då jag och pappa har planerat det här hur länge som helst. Dagen var jättefin, trots att vädret inte var det bästa. Det var jag, pappa och alla 50+:are. Men jag gillade det och alla var ascharmiga och jättetrevliga, jag gillar mcfolk! Regnet föll och när vi tog en paus för kaffe&macka fick vi därför stå under tak, hur mysigt som helst. Sen att jag har världens bästa pappa, är ju inte direkt någon nyhet.

Som jag nämnde så var det Elbafesten igår. Ingen i stålgänget var det minsta pepp och jag hade faktiskt stora funderingar på att sälja min biljett (som jag förövrigt glömde hemma igår. Tack kotte&tobias för dagens räddning) Nu såhär efter är jag glad att jag inte gjorde det, för kvällen blev mycket mer än lyckad. Stålgänget startade hemma hos moas morbror som vi kidnappade lägenheten av. Där åt vi mat, drack vin, mös, drack vin och pratade. Och mitt i diskussionen som becka och moa hade om någon kvicksundsmänniska, satt jag och studerade alla tre. Corr, bebb & mo. Jag insåg att jag har världens finaste vänner. Jag ska i fortsättningen sluta gnälla över det jag inte har, jag ska istället glädjas åt det jag faktiskt har. För att ha er som vänner, betyder mer än något annat. Jag gillar oss.

Efter ett evigt ovetande, är jag lite säkrare. Gör mig mer säker.

Kallt kaffe





I skolan är det mycket som händer men ändå ingenting alls. Vi har haft mösspåtagning då rektorn höll ett tal om att vi satt i en båt som vi själva kan styra, om vi vill förstås. Det var väl ungefär då det började gå upp för mig att jag ska ta studenten om ganska prick två veckor. När jag ändå är inne på tal så har jag stora funderingar på att skicka iväg ett sms till morfar där det står att han borde hålla tal på min student. Han är duktig på sånt, min morfar. Det kan man dock inte tro. Ingen slår förövrigt hans julklappsrim!

Det enda jag gör i skolan nu för tiden är att hänga i Kaffet (Vem orkar säga Cafét?) och dricker kaffe. Men det kan jag göra med gott samvete då jag nu kan dela med mig av att jag är till 98% klar med alla mina skoluppgifter! Har dock en samredovisning på tis, då även geografin ska lämnas in. Men det känns så bra att jag kommer hinna! Jag är förjävla stolt över mig själv. Jag lovade mig själv att skulle vara klar till Elba, imorgon är det Elba. Och jag är klar. Jag har inte svikit mig själv denna gång. Trots att anledningen till att jag inte gjort uppgifterna har varit för att jag inte kunnat, så har jag långt inne ändå alltid veta att jag egentligen kunnat. Det är skönt att veta. Jag kan, bara jag vill.

Något annat som har gått upp för mig är att det är en såndär fin tid nu igen. Pappa kom hem igår, det innebär att det kommer bli en hel del roliga stunder och kafferep framöver. På Lördag ska vi dessutom ha en far och dotter dag. Eller nästan iallafall, vi tillsammans med kanske 500 andra? Vi ska åka västmanland runt på motorcykeln. Hur fint som helst! Sen nästa vecka drar det igång på riktigt. Hem till robban och grilla, till Stränkan på Virris schtudänt, spexdagen, fotbollscup i skolan, saftfotbollen, clarafest, en vilodag, annafest och ja, sådär håller det på. Ända fram tills den 11 Juni. För då jävlar, då tar jag studenten. Jag måste bara försöka få mig själv att fatta det.


Cheerleader!


Beby och jag tog buss 16 ut till Hälla idag. Obersvera att vi sprang som ett par jävla tokar i sommarhettan till den, men vi hann! Bussen tog oss ut till Hälla där vi shoppade (och skrattade) inne på TOYS R' US. Vi båda kom därifrån med en varsin cheerleaderräkt i storlek 164. Becka frågade "Hur känns det?" då jag fick på mig den. Dock måste jag erkänna att det var jävligt pinsamt när man kom fram till kassan och skulle betala. Men det är väl lite utav en dröm det här också, så lite måste man ju offra. Annars klassade jag min samhällsuppgift nyss som klar (vilket den egentligen inte är då den är värdelös och jag fattar inte ens själv vad jag vill få fram med den). Men den får lov att duga nu, helt enkelt. Annars måste jag även dela med mig av att jag är pissnödig som en jävla Rebecka Zackrisson (kan vara den bästa jämförelsen jag någonsin gjort). Tror att jag minst har druckit tio liter vatten idag. Jag har märkt att det går lättare att tänka då. Imorgon är det mösspåtagning, glöm för fan inte mössan Jessica! Nu hade jag tänkt att gå och öva på några schyssta moves och att gå ner i splitt/spagat. Tror även att jag avslutar med ett par bakåtvolter, lär ju behövas till vår cheerleadingföreställning (som förövrigt kommer bli grym!).

Kotte sa: "Nattis, du blir min död"

Någon hade sagt att jag var feg

Det här med att plugga går bara om jag verkligen bestämmer mig för att göra det. Hela dagen har jag försökt säga till mig själv att jag måste plugga, men det har hela tiden kommit viktigare saker i vägen. Saker som att titta facebook var fjärde sekund, läsa bloggar och titta på tyra&bella show. Jag har allt som allt inte mycket kvar att göra, därför förstår jag inte hur det kan vara så svårt att bara sätta sig ner och skriva klart allt. Det är liksom verkligen det sista jag gör nu, varför då inte bara göra det lätt för sig och bli av med det? Nej, istället har jag valt att köra samma stil som jag haft sen sista terminen i ettan. Gör allt i sista sekund. Imorgon kommer det att bli en lång dag och natt. Jag har en hel konflikt att skriva om, som dessutom ska redovisas inför klassen på Tisdag. Men det ska väl gå det också. På Onsdag kommer förövrigt pappa hem, då stannar han i fem veckor!! Det är finare än aprildagar. Vart tog dom vägen förresten?

En hemlighet

Det är ett evigt prat om studenten, fester, studenten, förberedelser, skoluppgifter, studenten, fotbollscuper, utklädnadsdräkter och även studenten. Nu är det nära. Mamma gjorde så att jag fick magsår idag då hon påstod att det inte ens var två veckor kvar till studenten, men efter att jag kontrollerat hennes räkning såg jag att det var tre veckor kvar. Mest av allt vill jag bara att den kommande veckan redan ska vara förbi. På något sätt ska jag lyckas bli klar med allt skolarbete. Jag har halvt lovat mig själv att när jag drar iväg på elbafesten på fredag, ska jag kunna skrika att jag bara har festen kvar. Det kommer bli en spännande vecka. Mina beräkningar säger att jag kommer hinna, annars hade jag idag setat som en tokstressad någonting, men det gör jag ju inte. Jag är bara lite stressad. Tur att jag jobbar bäst under press. Annars är jag liten ledsen över att jag missat solen hela denna vecka då jag istället har pluggat. Och idag satt jag i en svettig bil och körde när det var som varmast. Men nu är hela min mimmioutfit klar till spexet och jag är så taggad för allt att det rycker i kroppen på mig. Jag måste även erkänna att varje kväll innan jag går och lägger mig brukar lyssna på "för vi har tagit studenten" på spotti. Brukar ibland till och med ställa mig upp och svänga i takt till gunget. Men det är en hemlighet och något som jag aldrig skulle erkänna.

Fjorton suger


Jag hamnade i Kvicksund idag. Det var hur nice som helst. Jag grillade med bebben och sedan gled vi till ksk där vi agerade cheerleaders. Moa spelade match. Jag och becka blev aspeppade inför fotbollscupen i skolan då vi bokstavligen kommer äga. Annars hade jag tänkt titta på fjorton suger nu och sedan somna medans jag lyssnar på regnet som smattrar så fint utanför.

Happy B-day!



Idag fyller världens bästa lillasyster år. 16 bast. Dagen har därför inneburit kaffe och tårta. En rosa prinsesstårta med rosa grädde i. Hon fick dessutom världens mest passande hörlurar (undra av vem, höhö!) Ett par rosa hellokitty-hörlurar. Kan det bli mer rosa? Jag minns att jag inte var speciellt rosa när jag var 16 bast, men jag minns en hel del andra fina saker från den åldern. Jag tror det var den finaste tiden i mitt liv faktiskt. Jag var ung och dum, vilket var ganska nice då man faktiskt fick vara det på den tiden. Men jag levde och det är nog det jag kommer ihåg som bäst. Man hade inte samma ansvar då. Idag är jag något äldre och undrar vart åren har tagit vägen? Det är det som är det otäcka med tiden, man har ingen kontroll över den. Idag lever jag inte på samma sätt som då. Idag sitter jag som världens mest stressade student och har 13 uppgifter att göra, som ska vara inlämnade om 10 dagar. När jag sedan tagit studenten om 24 dagar kommer det att bli ännu mera ansvar. Jag ska börja planera mitt liv. Jag kan ärligt talat säga att det var så jävla mycket bättre att vara 16. Därför vill jag tipsa dig om att försöka njuta av åldern, va rosa så länge du kan! Jag är inget annat än avis då jag ständigt mobbar dig för att du aldrig kommer att växa upp. Va rosa och gör dumma saker, för än så länge har du inte någon press på dig och snarare än du tror kommer du sitta i precis samma sits som jag gör nu. Så jag babblar. Det jag egentligen ville säga var, grattis på din dag finis! Och tack för att du förgyller min vardag med så mycket fint. I love you ♥


Girls just wanna have fun.

Tvådagars må vara jävligt fina, men fy satan så trött man är såhär i efterhand. Men det har vart kul, så det var det värt. Vi hamnade på Pluto igår, jag kan erkänna att jag har varit med om bättre gånger, men det funkade. Det var någon som sa att rödtottar alltid har något vettigt att säga, det kändes fint. Annars gick jag mest runt och irriterade mig på att jag var den enda som fick betala inträde. Släng fram CSN nästa gång Jessica! Dummer! Gick och la mig strax efter fyra då jag satt och pratade med Jenny ett bra tag. Hon sa att hon också tänkte och pratade bäst på natten. Blev väckt klockan nio av mormor imorse. Därför tycker jag att det är okej att jag är trött nu. Mormor skjutsade förresten ner mig till tågstationen idag, hon berättade då att hon skulle åka till affärn för att köpa hushållspapper. När jag väl sitter på tåget sen får jag ett sms från henne där det står att hon var till affärn, men att hon glömde köpa hushållspapper. Jag gillar min mormor, hon är söt och rolig. Det märks att vi är släkt, haha! Annars är jag verkligen inte pepp på kommande vecka, jag orkar inte ta tag i någon del av mitt liv. Därför ska jag ligga lågt ett tag.

"Drick om du svarar rätt eller fel. Och varje gång du känner för det"


Så mycket jag hinner göra när jag inte bloggar. I Torsdags var jag mitt ute i ingenstans igen och hälsade på. Efter några övertalningar och sms slutade det hela med att jag inte höll mig till grundplanen, man ack så trevligt det var. Igår åkte jag hem och mellanlandade i någon timme och drog sedan tillbaka till Västerås. Hakade ihop med tjejerna hemma hos Jenny. Där drack vi vin, hade tjejsnack och spelade TP. Efter några vinglas tog vi ett spontanbeslut och vi hamnade på Slisk efter spurten till bussen. Inne på Slisk ägde vi dansgolven och vi skrek något om att vi var pojkarna som busa, att vi skulle gå och fiska och avslutade med att vi aldrig dansar nyktert. Det var en fin kväll. Nu är jag återigen hemma och mellanlandar, ska klockan fem bege mig till staden igen. Ikväll blir det en ny omgång.

Cool, coolare, coolast

Idag har jag hängt men Jenny, stackarn fick stå ut med mig och mitt snack. Hon kallade mig för tönt ett antal gånger. Men hon ska lära mig att bli mer självständig, det har hon lovat. Och jag har lovat mig själv att bli cool (coolare) från och med nu.

Jag ger dig min morgon.

Jag älskar verkligen att vara ensam hemma, speciellt på mornarna då det oftast är dom som styr hela min dag. En dålig morgon betyder även att hela dagen blir dålig. Så nu när jag är ensam kan jag göra precis vad jag vill och se till att jag får en bra morgon. Idag skuttar jag runt i pyjamas till håkans härliga stämmor. Vårsolen skiner och jag ska in till stan för att träffa Jenny. Ska kanske även glida förbi skolan och hämta min kamera. Och för att få lite variation, visa att jag är mottaglig. Tack beby.

Sixteen

16 dagar kvar till allt ska lämnas in. Nu känner jag att det är dags att börja plugga.

Ibland


Jag satt igår och funderade på hur jag skulle orka ta mig igenom denna långa skolveckan som är på en dag, tills idag då jag pratade med beby i telefon och kom på att jag inte ens behöver åka in till skolan den här vecka. Det är ju inte helt fel. Det känns som att jag faktiskt kommer kunna orka och klara av att ta mig igenom denna vecka. Nu kanske jag till och med hinner plugga lite och ta tag i sånt som jag skulle behöva göra. Som typ att sova och lyssna på Johnossi.

He talks like a gentleman



Balen är nu över. Den var hur rolig som helst och det är verkligen en dag som jag kommer att minnas. Det kändes fint att för en gångs skull vara fin från topp till tå. Dock tycker jag att det är lite tråkigt att den är över då man planerat och lagt så mycket pengar på den. Jag har ändå sen Januari hållt tyst om både färg och modell på min klänning, jag har i flera veckor fått höra en tjatig becka om hur tråkig jag är som inte berättar om den, jag har dietat, tränat, testat klänningen hundra gånger om o.s.v. Nu är allt sånt över. Stämmningen på balen var i vilket fall som helst riktigt bra och det slutade med dans på borden till grymt bra musik. Jag fick dansa vals som jag inte förns efter dansen fattade att det var valsdansen och jag agerade inte man denna gång, hihi.

All they ever wanted




Idag har jag äntligen fått åkt tvåtakt med Johan. Jag vet inte hur många gånger han har kommit förbi och jag har beundrat hans pärla för att den är så fin, idag fick jag äntligen äran att åka i den. Inte alla som får det. Imorgon är det bal, det känns som att de flesta är taggade och jag längtar verkligen. Idag inhandlade vi det sista. Saker som lösögonfransar och annat trams. Jag tror att alla hoppas på att det kommer bli en fin kväll, speciellt vi tjejer. För vilken tjej har inte ända sen den vart liten velat vara en prinsessa för en dag?

Tomato

Jag har förövrigt glömt berätta att jag har börjat sola solarium. Dock är det endast nu inför balen, och jag gillar det inte. Det känns väldigt fel då jag alltid klagat på både mamma, nattis&kotte som solar solarium, och nu solar jag själv, riktigt pinsamt! Dock är det ingenting som jag kommer att fortsätta med då jag faktiskt tycker att det är lite obehagligt. Idag solade jag för sista gången innan balen, därför tänkte jag att jag skulle dra till och sola med cocosolja, dock var väl inte det den smartaste idén jag någonsin kommit med, nu är jag rödare i ansiktet än vad jag är i mitt nyfärgade röda hår. Jag hoppas verkligen att det lägger sig tills imorgon.

Eight Days a Week


Igår tog jag mig en långpromenad med räkan, vi pratade om allt som hänt det senaste året ungefär. Vi är alltid lika jävla duktiga på att inte träffas. Vet faktiskt inte hur vi lyckas, trots att vi bor i samma minimala byhåla. Nog om det. Idag har det varit en tröttisdag, det är det nästan alltid på Torsdagar. Det känns som att jag inte har gjort något annat än att pimplat kaffe. Moa var värst, minns inte om hon sa åtta eller nio feta koppar. Haha! Tror jag till och med försvann lite under mattelektionen idag. Nu sitter jag med färg i håret, borde egentligen plugga matte. Men jag kan inte fokusera längre, jag har så mycket att tänka på. Speciellt nu, det är ju liksom bal i övermorgon och den måste bli hundraprocentig.

Dom andra


Idag i skolan sa beby (nya becka) att jag "sken". Jag gillar att skina, jag gillar att vara positiv och jag gillar att vara glad. Ingen ska få ta detta ifrån mig, det har jag lovat mig själv. Därför hade jag tänkt fortsätta med att må bra ett tag till och ska i fortsättningen sluta försöka, försvara mig själv eller över huvud taget ens ge något. Och istället för att haka upp dig på vad jag har gjort dig hela tiden, kanske du någon gång kan ägna en tanke på vad du har gjort mig. Nu är det min tur att vara egoistisk, då skiter jag i allt annat och då gör jag allt som passar mig. Stört skönt.

Hysteri

Jag glömde förövrigt berätta att Cornelia var den som kammade hem poänget (poängen?) i Fredags, trots att Jenny hade en betydligt bättre story, haha! Men käftsmällen corre gav berga var verkligen pricken över i:et, synd att jag missde både den händelsen och händelse nummer ett, men lika mycket skrattar jag för det. Jag har så jävla härliga vänner!

Förövrigt måste även jag erkänna att jag kan känna hysterin över att ta studenten nu. Andre påminde mig idag när jag satt i Cafét och chillade och pluggade samtidigt att det är 27 dagar kvar tills allt ska vara inlämnat och klart. Panik, panik! Innan dess ska jag hinna med:

Två matteprov, ett prov i naturkunskap + lämna in en uppsatas + skriva om en gammal, tre uppgifter i organisation&ledarskap, ett kommunikations prov, två uppgifter i kommunikationen, en fet geografiuppsats, en samhällsuppsats, en biståndsuppgift, minst två bilduppgifter och en filosofiuppsats. Gud, ge mig styrka och tid?

Jag var ingen, du var aprilhimlen


Det är en ny månad och det är vår, det kan väl inte bli så mycket bättre? Vi firade valborg i Fredags. Det blev inte exakt som jag planerat men det var hur kul som helst och stört fint så länge det varade och kvällen slutade på ett sätt ganska bra. Jag gillar att det finns så mycket fina människor i världen , och att man ibland slipper gå hem själv mitt i natten. Jag gillar att det är en vecka kvar till balen och ungefär en månad kvar till studenten. Jag gillar att jag är stört positiv nu för tiden. Jag gillar alla härliga människor jag känner. Jag gillar att jag gillar allt. Jag gillar läget, för jag är en solklar femma.

RSS 2.0